Diyet yaparken cok az yedigimiz icin biraz fazla yediğimizde vücut direk arti olarak dönüş yapiyor canimKizlar bu kilo verme isi çok zor birhafta dikkat et eksi ol sonra bir gün kacamak yap hemen tartıda arti gel nasil zayifliycagjx biz kilo verenlerden tavsiye bekliyorum
sağolcok gxuel vermissn canim malesef ben hedefi tutturamadım
azmine hayranımÇok tatlısın, o işler için koşturuyorum bakalım, çok iyi bir antrenör var, antrenörleri eğitiyor. Özlem demirbaş, onunla görüşücem, bu işler nasıl oluyor diye yakında bakalım
sağol canım sizler iyi örnekler siniz bana yolunuzdan gidiyorumTebrikler canim benim nasil oldun iyisindir umarim
Azmin gücü tebrik ederim seni canim boyke devam
Ooo ne guzel ben katilamadim en sinki yarisa girmemle cikmam bir oldu ne guzel vermissin
Vermissin ya kiz isde tebrikler
inşallahHadi hayırlısı güzel eksiler diliyorum hepinize
Ha ha bir dilim de esmer ekmeğe sicakken tereyağ sürdüm çaktırmaevet yaa kilo hemen alınıyor sinir oluyorum
Afiyet olsunbende tereyağlı ballı ekmeği gömdüm az önce
Canım karbonhidrat kes tamam işte 4 günde 1400 gitmişsende miwalla helal olsun tebrik ederim 10gun salarsam böyle olur bana da kiskanayim..papatyam e senle kilolarimiz ayniydi cok iyi verdiniz sizi takip edip daha da hirslanacagim
ben sistemi oturttum galibaAaa üzüldüm.Geçmiş olsun ve sonrası için bol şans.
Ama işte yemekleri ödül olarak görmekten vazgeçmedikçe kilo korumak biraz zor olur. :) Afiyet olsun tabi, ama onun acısını sporla çıkar bence. :)
Ay ne güzel, haydi hayırlısı. :)
Herkese günaydın. Kilo verenleri tebrik ederim,kalabalık yapmamak adına alıntılamadım. Birazdan benimkini de yazacağım.
menü free.spor ve kilo verme şartı varMenü kendimiz mi secicez peki canım varım varım katilcam ama menü hakkında kararsızım annemde olucam da
Tebrikler canım
Geçmiş olsun canım
Süpersin Tebrikler canım
Çok geçmiş olsun canım
tebrikler
Yarım kilo vermişsin ya üzülme tebrikler canım
Amin hepimizin mübarek olsun üzümle reglde ben 2 kilo artı çıkarım normal bence
Tebrikler canım
Hayırlı cumalar
Tebrikler canım
Sağol canımAman ben de sayfalar arasında seni arıyordum maşallah maşallah ne güzel de tutturmuşsun hedefini tebrik ederim..
Bazen bünyeyi şaşırtmak gerekiyor senin de öyle olmuş....
8 li rakamlara Hosgeldin canim insallah tekrar 9 lu rakamlari görmezsinGeçen cuma: 90.1
Bu cuma: 89,9
Fark: 0.2 kg
Yüzdesel fark: % 0.22
Çok fark sayılmaz ama ondalıkta 9 görmekten temelli kurtuluşum olur umarım. :)
kim demis kahvalti kilo aldirmaz kahvalti beni mahveediyor karbonhidrat hep bu ögunde öglen ve aksam yemekleri daha kontrollu...haklisin cok tuketiyorum yarin itibari kahvaltida karbonhidrati azaltayim bakayim cok zor olacak ...tavsiyen icnCanım karbonhidrat kes tamam işte 4 günde 1400 gitmiş
Kahvaltıyı 14 de yap.kim demis kahvalti kilo aldirmaz kahvalti beni mahveediyor karbonhidrat hep bu ögunde öglen ve aksam yemekleri daha kontrollu...haklisin cok tuketiyorum yarin itibari kahvaltida karbonhidrati azaltayim bakayim cok zor olacak ...tavsiyen icn
TebriklerGeçen cuma: 90.1
Bu cuma: 89,9
Fark: 0.2 kg
Yüzdesel fark: % 0.22
Çok fark sayılmaz ama ondalıkta 9 görmekten temelli kurtuluşum olur umarım. :)
Tebrikler
8 e merhaba
Bir kaç ay önce bende 8 dim şimdi 6 ya koşuyorum
Seninde öyle olur inşallah
Kızlar hepinizden özür dileyerek kilo bildiriyorum, hem geç kaldığım için hem de artı olduğum için. Bazı geceler hastanede geçti ne yedigime dikkat edemedim bu hafta, inşallah yarın evime dönmüş olacağım.
Geçen cuma 66.4
Bugün 67
Fark +600
Oran % - 0.90
Olsun canim arada artilarimiz olur hem herseye ragmen kilo bildiriminde bulundun haftaya daha guzel olur saglik olsun kilo verilir her zamanKızlar hepinizden özür dileyerek kilo bildiriyorum, hem geç kaldığım için hem de artı olduğum için. Bazı geceler hastanede geçti ne yedigime dikkat edemedim bu hafta, inşallah yarın evime dönmüş olacağım.
Geçen cuma 66.4
Bugün 67
Fark +600
Oran % - 0.90
Çok teşekkür ederim canımOlsun canim arada artilarimiz olur hem herseye ragmen kilo bildiriminde bulundun haftaya daha guzel olur saglik olsun kilo verilir her zaman
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim.
Siz iyi olun, kilo verilir.
Sıfır kaçamak, bol spor, bol su canım ve yemek yiyerek doğru gıdaları doğru menülerle az değil kararında yiyerekKizlar bu kilo verme isi çok zor birhafta dikkat et eksi ol sonra bir gün kacamak yap hemen tartıda arti gel nasil zayifliycagjx biz kilo verenlerden tavsiye bekliyorum
Ailevi problemler nedeniyle gelemeyecegim yazmis
Allah sabir versin canim insalllah okullar yeniden açılır bizde okuyan cocuk olmayınca bu sürecin pek farkinda degilizSelam kızlar
Kilom sabit
Canım Bişey yapmak istemiyor bitsin bu süreç artık psikoloji adına bisey kalmadı evin içinde sıkıldık çocuklara öğretmen olduk yetişemiyorum birçok şeye
Eksin çok güzel tebrik ederim ❤❤❤
Çok teşekkür ederim.Harikasin tebrikler canım
Eskiden olmanda iyi bence
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?