- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yaaaa Rabbim zihin açıklığı versin inşallahBende buraya gelince daha iyi oldumsizleri çok özlemişim
❤ Bende iyiyim şükür sınavım var ders çalışıp duruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa Rabbim zihin açıklığı versin inşallahBende buraya gelince daha iyi oldumsizleri çok özlemişim
❤ Bende iyiyim şükür sınavım var ders çalışıp duruyorum
Noldu kız sen de mi aldın?Biz vermeye mı niyetlendik almaya mı acaba????
İnsallah bol bol dua beklerimYaaaa Rabbim zihin açıklığı versin inşallah![]()
Ederim tabiki canım ne demekİnsallah bol bol dua beklerim❤
İyiyim canim sen nasilsin seni gordum daha iyi oldum![]()
Spor yarismasina carsamba baslayalim canim beni etiketleyin yarin duyuru yaparimZipzip- canım sporlar için kimi etiketliyoruz?
Sudemim sen kesin eksidesin ben sabah su içmiştim tartılamadım Cuma’ya süprizi senden bekliyorum ben emin değilim kendimdenNoldu kız sen de mi aldın?
Brutüs
Ben aldimbvemissadangel koruyor
Sen
Felicio
Orjinalisim
Kızlar kilo bildirimlerine bakamadım.
Ekside misiniz artıda mı?
Cumayı beklesek o zaman bir haftalık olsun diyeSpor yarismasina carsamba baslayalim canim beni etiketleyin yarin duyuru yaparim
Sabah mesajımı görmedin mi +300 du bugünSudemim sen kesin eksidesin ben sabah su içmiştim tartılamadım Cuma’ya süprizi senden bekliyorum ben emin değilim kendimden
Canım nidsalii acil gitmesi gerekti birisi üstlensin dedi olmadığı günler için kimseden ses çıkmadı bende hastayım hala boğazım kötü sonra kaptanımız ben ilgilenirim dediCumayı beklesek o zaman bir haftalık olsun diye
Biz zaten bu hafta kapisiyoruz.
Geçen hafta yayınlanmadı değil mi liste?
Nidsalli görev sana mı devretti?
Nidsali yogun diye bu hafta sonucları açıklamadık canimCumayı beklesek o zaman bir haftalık olsun diye
Biz zaten bu hafta kapisiyoruz.
Geçen hafta yayınlanmadı değil mi liste?
Nidsalli görev sana mı devretti?