• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya ara verme ya
52 ile mezun ol n'olacak 🥰🥰
Elinden geldikçe vermeye devam et
Çok kararsızım öyle mi yapsam sabah tartıda bayağı bir artı gördüm kahvaltıyıda fazla kaçırdım ara verirsem sonra listeye dönemem diye korktum 400 gram versem yüzde 0,72 yapar hiç fena olmaz aslında

Sporlada desteklersen verirsin canim 🥰
Dönüşte uygulayacağım aklım hala karın germede ilk evvela bir kilo vereyimde şuan revizyonu. Ücretsiz yapmalarını talep ettik elimizdeki kanıtlar ile 2 3 gün içinde belli olucak eğer ücretsiz olursa karın germe içinde girebilirim

Dönüşte uygulayacağım aklım hala karın germede ilk evvela bir kilo vereyimde şuan revizyonu. Ücretsiz yapmalarını talep ettik elimizdeki kanıtlar ile 2 3 gün içinde belli olucak eğer ücretsiz olursa karın germe içinde girebilirim
Hayırlısı olsun cnm. Benim göbek sarkarda gitmezse bende göbek düşünebilirim🤔

Çok kararsızım öyle mi yapsam sabah tartıda bayağı bir artı gördüm kahvaltıyıda fazla kaçırdım ara verirsem sonra listeye dönemem diye korktum 400 gram versem yüzde 0,72 yapar hiç fena olmaz aslında
acele etme bence listeyi bırakma kiloda gittiği yere kadar gider en az 400 gram hedefi koyalım yada işte 0.75 yüzde bir gün normal beslensek ödem tutuyor hemen

🤣🤣

Başarırsın kendine inan canım ❤

Günaydın canım ❤

Gunaydin kaptanım 😘

Günaydın canım ❤

Modemde mi sorun var canım Vodafone musun Vodafone dan bende çok çektim de ondan sordum 😔😔

Hazır hissedince adapte olursun canım ❤

Kaç çocuk var sende masallah ya Allah kolaylık versin canım uykusuzluk kadar yıpratan bir şey yok 😔
Maşallah 3 çocuğum var başlığımda isimleri yazıyor cnm 🙂🙂🙂
Ne yapalım allah bir kolaylık veriyor işte...

İnşallah canım ya ama motivem az ne yapabilirim motivemin artması için. Aynen öyle evet tadına bakınca olanlar oluyo 🤭😰

Allah yardımcın olsun zor zor çocuklar insanın ömründen ömür yiyolar
Motiven burası olsun cnm yediğin her lokmada burası aklına gelsin...

Öyle ömurden ömur gidiyor ama varlıklarına bin şükür

armut tipli olmanın sonucu canım🤣hatlar kadinsi ama alt hep kalın😁😁leğen kemiklerim çok geniş içindeki yağ bosalsa da kemik n'olacak 🤣🤣gittiği kadar gitmediği kader😁😁bakalım ya koruyabilecegim bir kiloya inmem daha mantıklı🙄🙄
Ben de armut tipliyim ve versem de basenli duruyorum yapacak bir şey yok

Back
X