Allah gayretini veriyor cnm...hayranım böyle birden fazla çocuk bakmayı beceren kadınlara ben bir tanede yoruluyorum![]()
Ben her şeyin dört dörtlük olmasını isterdim ama artık olduğu kadar diyorum büyüyüp gidiyorlar istee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gayretini veriyor cnm...hayranım böyle birden fazla çocuk bakmayı beceren kadınlara ben bir tanede yoruluyorum![]()
Afiyet olsun canım biraz fazla olmus ama diyetisyen iyi gelecektir daha hızlı ve saglikli kilo verirsinBugunku menum
Sabah12:00
3 dilim börek
Sekersiz cay
Ara16:00
Bir dilim pasta
Aksam19:00
Bir tabak lahana corbasi
2lt su
Sekersiz cay
(Yarin diyetisyene randevu aldım köprü öncesi son çıkış diye biraz abarttım galiba)
Tam olarak ne yiyeceğimi bilemiyorum kendimi ac bıraktığımda bile 1 kilodan fazla veremedim diyetisyen de yaptığım hataları öğrenmek istiyorum bakalım inş iyi gelir banaAfiyet olsun canım biraz fazla olmus ama diyetisyen iyi gelecektir daha hızlı ve saglikli kilo verirsin![]()
İnşaallah öyle zaten sürekli takım aklımda ama şeytan gaza getiriyo beniMotiven burası olsun cnm yediğin her lokmada burası aklına gelsin...
Öyle ömurden ömur gidiyor ama varlıklarına bin şükür
Geçmiş olsun canımAmin tüm.hastalara canım![]()
Çok iyi yapmışsın canımBugunku menum
Sabah12:00
3 dilim börek
Sekersiz cay
Ara16:00
Bir dilim pasta
Aksam19:00
Bir tabak lahana corbasi
2lt su
Sekersiz cay
(Yarin diyetisyene randevu aldım köprü öncesi son çıkış diye biraz abarttım galiba)
Tamam balım öyle yapalımacele etme bence listeyi bırakma kiloda gittiği yere kadar gider en az 400 gram hedefi koyalım yada işte 0.75 yüzde bir gün normal beslensek ödem tutuyor hemen
Ben sana dedim yeme yeme diye bugün kendim yedim misafirlikte ama benimki kırk yılda bir kısır yiyeceğimi söylemiştim ama başka şeyler de yedimİnşaallah öyle zaten sürekli takım aklımda ama şeytan gaza getiriyo benidaha dikkatli olmaya çalışıyorum
Allah acılarını göstermesin yavrularımızın![]()
Evet Evet azıcık yoğun oldu AmaHoşgeldin canım basladin mi ise![]()
kız sen çok güzel kilo verdin ölç motive olursun iyiceartık sana hiç yetisemem
Menün iyiBugün ki menümZipzip-
kahvaltı 11:00
2 haşlama yumurta
7 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 avuç içi kadar kuru üzüm ve çiğ fındık
Ara
Rezene çayı
akşam 17:20
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
5 medine hurma
2 kuru incir
su 3.5 litre
Bugün spor yapamadım
Geçmiş olsun canım![]()
Amin ben korona hastalarını filan kastetmiştim bende birşey yok yanlış anlaşılma mi oldu kiAllahım acil şifalar versin inşallah canım
Farketmemisim canım maşallahMaşallah 3 çocuğum var başlığımda isimleri yazıyor cnm
Ne yapalım allah bir kolaylık veriyor işte...
sabır işi ya gerçektenAllah gayretini veriyor cnm...
Ben her şeyin dört dörtlük olmasını isterdim ama artık olduğu kadar diyorum büyüyüp gidiyorlar istee
Leyla yine kamp ayarlayacak katil sende hiç katilmadin, canım aramızda neredeyse 1 kg var sen beni geçersin bence
benim durakladı gibi geliyor bana Bi silkelenmem lazım düşünüyorum napiim diye.
aynenTamam balım öyle yapalımgittiği yere kadar 7 kasımda mezun olmaya çalışalım
![]()