Kızlar merhaba. Nasılsınız. Umarım iyisinizdir. Benim tam olarak keyfim yok bildiğiniz gibi. Yavrum iyileşene kadar da olamayacak sanırım. Pazar gününden beri spor yapamıyorum. En son pazar yapmıştım. Pazartesi izin günümdü. Salı ve Çarşamba da yavrumla ilgilenmekten spor yapmadım. O hastayken başka şeye vakit ayıramadım. Bu hafta artı çıkmayayım başka birşey istemiyorum. Tartıya çıkmaya bile korkuyorum açıkcası. Oruçla birlikte bu işi götüremeyeceğim herhalde. Ben cuma gününden sonra tutmayacağım.
geçmiş olsun nazzocum,kuzucuğun iyileşir inş. en kısa zamanda..ama orucu diyet için bırakma derim ben yine senin fikrin önemli tabiki ama sonuçta senede 1 ay biraz daha uzun sürer belki diyet ama kazanacağın sevaptan daha önemli değil şahsi fikrim tabiki olumunekankayizsmile
Kızlar günaydın,
hayırlı cumalar herkese..
geçmişi okuyamadım ama yumukum sonucun iyi çıkmış görüyorum çok sevindim canım hadi gözün aydın..kaydirigubbakcemile5
Bende bildiğiniz gibi misafirler var. Sabah onlar kalkmadan kilomu bildireyim dedim, tartı beni bu hafta çook sevindirdi. 1.7 kg vermişim kızlar 77.5 im ...:lepi:
Acayip mutluyum..leslie faydasını göstermeye başladı bence...
79.2/77.5/1.7/ 2.15 %
hepinizi öpüyorum, benim misafirler ya pazar ya pzt gidecek ona göre görüşürüz...
teşekkür ederim canım :1hug: seninde kilo vermene sevindim süpersin cnm :lepi:
canım benim gözün aydın,inan çok sevindimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saolun canlarım Şenizcanım benim gözün aydın sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim .
delikafadulden delikafadulden delikafadulden amannnııın çok az kalmış kirazım ne güzell opuyorumnanaktancanım benim ya inş.hayırlısı olur senin için,senin mutlu olmanı çok istiyorum ben
ŞenizŞeniz
inş.canım benim ya,gerçi çok düzensiz bi ramazan geçiriyorum,4,5 saaatlik uykuyla geliyorum işe,iştede gözümü açamıyorum,hayırlısıyla bişi olmadan geçirseydik ramazanı...
ay bu arada şaka maka gözdemim 40 gün kaldı ya düğünedelikafadulden,böle düşününce içimi tuhaf duygular kaplıyo,bazen çok çok mutlu oluyorum,bazen ümitsizliğe kapılıyorum,gel gitler yaşıyorum anlıcan,oysaki herşey yolunda çok şükür,nie böle oluyorumki benCADIARZU
:lepi: :lepi: :lepi: referanduma kesin hayır berkaya evet kısmını sana bıraktım naniknanikEvlilik öncesi sendromuHer gelinin başına gelir neslişim doğal şeyler bunlar, evrene negatif enerji yollama sakın, herşeyin yolunda gitmesi insan metabolizmasına ters, illaki bir sorun bekler nefes alan canlılar
Bu arada 40 gün sonra kimlikte evli yazacak heee, belki bende 12 eylülde yıldırım nikahı yaparım ahahaha referanduma hayır, berkana evet derim kaydirigubbakcemile3
kızlar hacı amcadan kurtulduk galiba . şimdi ankarada pazar günü eşimin abisiyle izmire gidiyor tatile 15 gün orda kalacakmış galiba sonrada gelip antepe gidecekmiş . inşallah ondan sonrada hemen evine geri döner . evimin sesiz hallerini özlemişim . eve gidip şortuu giyip koltukta uzanıp televizyon seyretmeyide . dün akşam süperdi . ohhhhh misler gibi oturdum evimde ...
ay nazlım ne bu çilen senin yahu evlendiğin günden beri,çok şükür biraz rahatlarsın şimdi :teselli:
hayırlısı elifim nasip olursa düşünüyorum artık boshayallersmilekirazım şaka maka 40 gün mü kaldı ,ayy hem güzel hem zor zamanlar şimdi sizin için opuyorumnanaktan
simoşum maşallah enişteye çok romantikmiş ,inşallah hayırlı olan kişidir ,seneye seni de evliler kervanına katarız :) bayanssulusmile
yumukumda bebişe karar vermiş, hepimiz bebişleniriz artık
nazlişkom gözünüz aydın enişte beyden kurtulmuşsunuz kaydirigubbakcemile3
yumukum dün okudum ama yazamamıştım . canım benim çok sevindim ... oh Şeniz
nozzom tekrar geçmiş olsun bebeşe ...
kilo her zaman verilir .ama ramazan her zaman gelmez güzelim .a.s
olumunekankayizsmile
saol aebencim olumunekankayizsmile
** 6.TAKIM 170.ETAP **
Naz ( 60,5 / 59,6 / 0,9 / 1,49 % )
kirazz_z ( 70,0 / 70,0 / 0,00 / 0,00 % )
nazzoo ( 67,0 / 66,2 / 0,8 / 1,19 % )
nevra73 ( 79,2 / 77,5 / 1,7 / 2,15 % )
blackandwhite ( 64,4 / 64,0 / 0,00 / 0,00 % )
daphnelsLife ( 73,7 / 72,5 / 1,2 / 1,63 % )
simerenya ( 97,2 / 95,1 / 2,1 / 2,16 % )
melek ( 74,7 / 74,3 / 0,4 / 0,54 % )
narin nazenin ( 70,5 / 70,4 / 0,1 / 0,14 % )
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 657,2 / 650,0 / 7,2 / 1,1% )
evet kızlar buda listemiz rica etsem kontrol edebilirmisiniz.
ellerine sağlık nazlım kilo veren herkesi tebrik ediyorum inş bu hafta birinci olursunuz :lepi: