Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

geçmiş olsun nazzocum,kuzucuğun iyileşir inş. en kısa zamanda..ama orucu diyet için bırakma derim ben yine senin fikrin önemli tabiki ama sonuçta senede 1 ay biraz daha uzun sürer belki diyet ama kazanacağın sevaptan daha önemli değil şahsi fikrim tabiki olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım :1hug: seninde kilo vermene sevindim süpersin cnm :lepi:
canım benim gözün aydın,inan çok sevindimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim gözün aydın sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim .
saolun canlarım Şeniz
delikafadulden delikafadulden delikafadulden amannnııın çok az kalmış kirazım ne güzell opuyorumnanaktan
:lepi: :lepi: :lepi: referanduma kesin hayır berkaya evet kısmını sana bıraktım naniknanik

ay nazlım ne bu çilen senin yahu evlendiğin günden beri,çok şükür biraz rahatlarsın şimdi :teselli:
hayırlısı elifim nasip olursa düşünüyorum artık boshayallersmile
yumukum dün okudum ama yazamamıştım . canım benim çok sevindim ... oh Şeniz

nozzom tekrar geçmiş olsun bebeşe ...

kilo her zaman verilir .ama ramazan her zaman gelmez güzelim .a.s

olumunekankayizsmile

saol aebencim olumunekankayizsmile

ellerine sağlık nazlım kilo veren herkesi tebrik ediyorum inş bu hafta birinci olursunuz :lepi:

Ben de temizlik falan yaptım. Bebeğimle ilgilendim. Ancak oturdum kızlar. Hemen geçmişi okuyayım. Gelişmeler nasıl öğreneyim.

Biliyorsunuz artık orucu bıraktım. Bugünden itibaren tekrar spora da başlayacağım. Listeleri artık yarından itibaren vermeye başlarım.

nazo bebişin kaç aylıktı ,adı neydi?

bi de yanlış anlamazsan kilo veremiyorum diye mi bırakıyosun orucu

kıslar şu leesiyi indirdim . hepsi vvirrar dosyasında nasıl açıçam şimdi ...?????

nazlım . 7.takımdaki julyet arkadaşımız hamlelikden geri dönüp gelmiş ama verdigi kilo aynen yansıtılmış . geri gelen üye kilo verdiginden haftalara bölünmüyormuydu .???? yoksa hamilelik diye ayrımcılık varmı ..???
bensoracaktım paylaşım olanına ama kendimi uygun görmedim takımda olmadıgımdan ...
bu konudaki kural nedir . sen biliyormusun .??

hamileler için sanki ayrıcalık yapılmıştı diye hatırlıyorum ben a.s

günaydınlar kızlar benimde kilom 59,6 bu hafta .

Kızlar tebrikler. Harikasınız. Süper vermişsiniz kiloyu. :lepi: Alnınızdan öpüyorum valla. Şeniz

inşallah geç kalmamışımdır kilo bildirimi için

geçen hafta 70.500

bu hafta 70.400

giden 100 gr.

nasıl hesaplandıgını unuttum lütfen kusura bakmayın

Tebrikler narinimm. Sen de 100 gr da olsa vermişsin. İnşallah haftaya daha güzel verirsin. olumunekankayizsmile

günaydın kızlar...benim kilom maaelef aynı..bu regl benim dengemi iyice alt üst etti,son bi kaç gündür iyice düzensiz yedim,neyseki bugün bitiyo,yarın tekrar orucumu tutucam,kaldığım yerden devam edicem

günaydın kızlar..benim kilom aynı maalesef 64.4

Ben eminim haftaya ikiniz de harika haberlerle geleceksiniz. kaydirigubbakcemile5

nazo bebişin kaç aylıktı ,adı neydi?

bi de yanlış anlamazsan kilo veremiyorum diye mi bırakıyosun orucu

Canım bebeğim 9 aylık. Adı Serkan. :asigim:

Kilo veremiyorum diye değil. 1 haftadan fazla tuttum. 1 hafta da regl olucak. 15 gün için orucu bozmak değil amacım. Ben susuzlukta çok zorluk çektim. Dayanılmaz derecede baş ağrım oluyor. Ben devlet dairesinde makam sekreterliği yapıyorum. Çok konuşmaktan boğazım da tahriş oldu. Fazla gelmediğimden kendimden bahsedemedim ne zamandır. Bebeğim hasta olunca doğru düzgün uğrayamadım bile. O rahatsızlığımı yazmayıp kilo konusundan sonra bırakacağımı yazınca öyle anlaşıldı. Yoksa 2 hafta erteleyemeyecek kadar da şaşırmadım. yerimseniben Kaç aydır kiloluydum bunlar iyi hallerim. sempatiksalakcinni Kilo için ibadet bırakılmaz. Sağlık durumundan hayatım. Zaten 4 gündür spor yapmadan , metobolizmam yavaşlamış haliyle 800 gr vermişim. Sporumu da yapsam 1 kg veririm en az. Kilo veriyorum. Yani ondan bırakmıyorum canım. İnşallah seneye sağlığım sıhhatim yerinde olur da tam tutarım. :Saruboceq:

Allah bağışlasın maşallah ona

tamam canım o şekilde yazınca sanki o yüzden oruç tutmuyomuşsun gibi anlaşıldı

gerçi kimsenin orucuna karışmak değil amacım yanlış anlaşılmasın ,eşi oruç tutmayan bir insanım malesef mafoldumben kimseye karışma hakkım yok tabiki

kilo veremediğim için orucu bırakçam gibi anladım ondan sordum kaydirigubbakcemile5

yansıyan 1 haftalık kilosuymuş baktım nazlım ..
hamileler için sanki ayrıcalık yapılmıştı diye hatırlıyorum ben a.s
evet eyrıcalık var elifim .. . kilo vermiş ya ben onu uzun vadede sanmıştım sanırım 1 haftalıkmış ...

bu arada tebrikler 3. olmuşuz ....alkisalkisalkis
haftaya 1.lik inşallah ...

mazereti olup dönenler hamilelik hastalık vs. gibi olanlar başladığı kilodan yazılıyor ablam yeni üyeymiş gibi

geçmiş olsun cnm..
YOKMU YARDIM EDECEK BİR BABAYİT KISLARRR..????.:hulya:

aebenim bildiğim kadarıyla dosya içindeki ilk parta sağ tıklayıp buraya çıkart diyorsun komple çıkıyor olması lazım a.s

geçmiş olsun cnm..

aebenim bildiğim kadarıyla dosya içindeki ilk parta sağ tıklayıp buraya çıkart diyorsun komple çıkıyor olması lazım a.s
bilmiyorumkismile
Ben varım ama öğleden sonra çok işim vardı bakamadım buraya, şimdide sen çıkmışsın ablacığım :uhm: halledebildinmi ki süprizzzzz
halettim ya gözdem topdan kayboldu .. artık vvirrarın içindede çıkmıyor ...:roflol::roflol:
yenden mi yükliycem benyaa.

merhabalar arkadaşlar.
3. olmuşuz.tebrikler.kilo veren herkesi kutluyorum.hele ramazanda dikkat etmek çok zor.
ama maşallah hepiniz çok azimlisiniz.ramazan başlıyalı ilk defa spor yapıyorum 2gündür.
her gün 1saat bisiklet.koşu bandım yatak odamda.alt kata ses gider diye açamıyorum gece.
uzun bir aradan sonra ilk menümü yazayım.hayırlı uğurlu olsun.
ay amma abarttım.:roflol:
SAHUR
2bardak ılıksu
6 kuru kayısı
2 haşlanmış yumurta
peynir
1 bardak süt
İFTAR
içine salatalık doğranmış yoğurt
1 küçük kase mercimek çorbası
çok az et sote
bol salata
tabii hepimizde olduğu gibi bol su ve bitki çayı
1saat bisiklet
50 mekik yapıcam.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…