Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

amin canım inşallah . özellikle yazdığı şey çok hoşuma gitti bir tebesümün yeter diye . canım benim ALLAH gönlüne göre hayırlı olanı versin İNŞALLAH .........

99 adet gül göndermiş işyerine dün, o yüzden 99 yıl teşekkür etsem ödeşirmiyiz yazdım o da ona cevap olarak tebbessümün yeter demiş, rabbim içimi inandırsın inşallah, inşallah samimidir dediklerinde nazlım :Saruboceq:

Evlilik öncesi sendromu Her gelinin başına gelir neslişim doğal şeyler bunlar, evrene negatif enerji yollama sakın, herşeyin yolunda gitmesi insan metabolizmasına ters, illaki bir sorun bekler nefes alan canlılar
Bu arada 40 gün sonra kimlikte evli yazacak heee, belki bende 12 eylülde yıldırım nikahı yaparım ahahaha referanduma hayır, berkana evet derim kaydirigubbakcemile3

kızlar hacı amcadan kurtulduk galiba . şimdi ankarada pazar günü eşimin abisiyle izmire gidiyor tatile 15 gün orda kalacakmış galiba sonrada gelip antepe gidecekmiş . inşallah ondan sonrada hemen evine geri döner . evimin sesiz hallerini özlemişim . eve gidip şortuu giyip koltukta uzanıp televizyon seyretmeyide . dün akşam süperdi . ohhhhh misler gibi oturdum evimde ...

günaydın fıstıklar ,hayırlı cumalar

geçen iftardan önce tartıldım 73 ,gece sahur yapıp yattım sabah tartıldım 74,3 akannehir

amin canım İNŞALLAH . öok romantik birine benziyor . İNŞALLAH hep böyle devam eder canım . senin mutlu olmanı ALLAH kısmet ederse düğününde gelip oynamayı isterim .

Nazlım 2 gün falan maydanoz suyu iç ben bu reglimde başlayacağım biter bitmez, 3 gün 3 öğün içersek ne ödem kalıyor ne birşey geçen sene yapmıştım ben

Eniştede evliya çelebi mübarek , kaç yaşında kendisi demekki şimdide eşinin abisinin başına dadanacak oh ohhh süper nazlım

geçen iftardan önce tartıldım 73 ,gece sahur yapıp yattım sabah tartıldım 74,3 akannehir

günaydın canım . sanada hayırlı cumalar olsun .ben 74,3 olanı baz alıyorum canım . sanırım en doğru sonuç o

kirazım şaka maka 40 gün mü kaldı ,ayy hem güzel hem zor zamanlar şimdi sizin için opuyorumnanaktan

simoşum maşallah enişteye çok romantikmiş ,inşallah hayırlı olan kişidir ,seneye seni de evliler kervanına katarız :) bayanssulusmile

yumukumda bebişe karar vermiş, hepimiz bebişleniriz artık

nazlişkom gözünüz aydın enişte beyden kurtulmuşsunuz kaydirigubbakcemile3

Elifim 1,300 kg lık ne yedin yahuuu sempatiksalakcinni oyyy kıyamammm sudur ooo sudur, sahurda meyve salatası falan denesene, ama tutmazmı diyorsun ben hep gece 12 de meyve yiyiyorum ama biraz bolca sonra sahura kalkmıyorum hiç a.s

Eniştede evliya çelebi mübarek , kaç yaşında kendisi demekki şimdide eşinin abisinin başına dadanacak oh ohhh süper nazlım

valla bir 70 yaşında var sanırım . birazda elticiğim çeksin banane . ohhhh o herkesten uzaka rahat . hoşşş kimseyide istemezya evinde zamanında kaynanamla kayınpederimi evinden kovmuş düşünün yani . birazda o çeksin enişte beyi

günaydın canım . sanada hayırlı cumalar olsun .ben 74,3 olanı baz alıyorum canım . sanırım en doğru sonuç o

tamam canım

bende senin gibi çok şişim nazlım ,patlıcak gibiyim kurtulamadım şişlikten

her sabah ayakkabılarımı zor giyiyorum ayağıma ,alyansımı takamıyorum bile

elim ayağım şiş ,tuzu çok tüketiyorum ben onun etkisi büyük

sıcaklarda böyle yapıyor

sağol canım . ya dün uzun uzun banyo yaptım rahat rahatttt ohhh banyodan çıkasım gelmedi . öbür türlü banyo yapacağım zaman çabucak yapıp çıkardım kapıyada eşimi dikerdim kimse gelip banyonun kapısıyla oynamasın diye

amin canım İNŞALLAH . öok romantik birine benziyor . İNŞALLAH hep böyle devam eder canım . senin mutlu olmanı ALLAH kısmet ederse düğününde gelip oynamayı isterim .

İnşallah nazlımmm baş köşee seninle eşinin, ama eniştede gelsin onu da isterim ben

İnşallah nazlımmm baş köşee seninle eşinin, ama eniştede gelsin onu da isterim ben

amin canım inşallah . benim eşim oynak zaten yerinde duramaz . bide halk oyunları oynamasının etkisiyle her düğünde bol bol oynar . bizim düğünde hiç oturmadı kocam dansöz gibi oynadı bütün gece

aynen bende bazen nie evleniyorumki diyorum,hatta ramazan geldiğinden beri tamerle her akşam dışarı çıkıyoruz,evdekileri çok göremiyorum,şimdiden özlüyorum içim bi tuhaf oluyo
evlenince ne yapcam die düşünüyorum,abartıyomuyum acaba,bak yazarken bile gözlerim doldu:gitme::gitme:

ayy çok hoş gözdemim ya,inş.bu çocuk senin nasibindir:Saruboceq::Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olurmu olur valla gözdemcim,aşk hiç beklemediğin bi anda kapını çalıyo işte,hayatın birden değişiveriyo,senin için en iyisi,hayırlısı ne ise o olsun

sonunda nazlım ya,zaten o gitmeseydi nerdeyse biz gelip kovacaktık adamıalsanaalsanasmile...insanın evinde rahat olması gibisi varmıya

günaydın elifcimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansahurla iftar arasında 1-2 kilo fark ediyo canım,biz iftardan önce tartılıpta yazıyoruz canımyerimseniben

dün oruçlu değildim kızlar dün tartılmadım zaten ,sahuru da gece yatarken yaptım

peynirim falan kalmamıştı simoşum patates haşlayıp yedim

meyveyle tutamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…