yumukum dün okudum ama yazamamıştım . canım benim çok sevindim ... oh Şenizçok saolun kızlar bende çok sevindim kaydirigubbakcemile3 doktor birde göğüs ultrasonu istedi onu unutmuşum bak söylemeyi kaydirigubbakcemile3 ama kontrol amaçlı tabiki,muayene etmedi onada bi bakalım dedi sadece ve ben önce mamografi sandım ve çok korktum bilmiyorumkismile annem çektirmişti anlatınca onu yaptırmak çok korkutmuştu beni meğer doktorun benden istediği normal ultrason gibi bişeymiş a.s bi ara onuda halledicem,moralim yerine geldi valla kızlar..
yarın yada en geç pazartesi kitabımda geliyor zemuszemus okuyup iyice anlayıp evime yerleşince başlamak istiyorum nasipse ama bu kez çok kararlıyım.. seneye en geç hazirana kadar ideal kiloma ulaşmış olmam gerekiyor kaydirigubbakcemile3 şu bebek meselesine Rabbimde nasip ederse :Saruboceq: kesin karar verdim a.s
nozzom tekrar geçmiş olsun bebeşe ...Kızlar merhaba. Nasılsınız. Umarım iyisinizdir. Benim tam olarak keyfim yok bildiğiniz gibi. Yavrum iyileşene kadar da olamayacak sanırım. Pazar gününden beri spor yapamıyorum. En son pazar yapmıştım. Pazartesi izin günümdü. Salı ve Çarşamba da yavrumla ilgilenmekten spor yapmadım. O hastayken başka şeye vakit ayıramadım. Bu hafta artı çıkmayayım başka birşey istemiyorum. Tartıya çıkmaya bile korkuyorum açıkcası. Oruçla birlikte bu işi götüremeyeceğim herhalde. Ben cuma gününden sonra tutmayacağım.
olumunekankayizsmileselam kızlar ben geldimmm delikafadulden sonuçlarımı aldım hepsi temiz çıktı çok sevinçliyim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan iki ayrı biopsi yapılmış birinde düzensiz proliferatif endometrium,diğerinde endoservikal polip yazıyor,doktorun dediğine göre polip denen bişey varmış rahim ağzında küretaj sırasında onu almışlar,birde düzensizlik var dedi kontrol altına almak için doğum kontrol ilacı verdi 6 ay kadar kullanmam gerekiyormuş çok şükür herşey normal :Saruboceq: sizler nasılsınız,yarın cuma bakalım kimler kilo verdi merakla bekliyorum bende :lepi:
ŞenizGünaydın ablacığım, hayırlı cumalar sanada
Şenizgünaydın ablam sanada hayırlı cumalar
Şeniz
Şeniz
kilo veren fıstıkları tebrik ederim ..veremeyenlerda haftaya ....alkisalkisalkis
ramazanda zor tabi..
nev kuşum lessi san yaradı spor her zaman senin bünyeyi tetikliyor ...
kirazım regl ve kaçamakla aynı çıkman bile güzel canım ... haftaya telafi edersin .. yerimseniben
gözdem senide tebrik ederim fıstık .... her şeyde gönlünce olsun inşallah .yerimseniben
HERDAİM .....opuyorumnanaktan EDİYORUMDA ZATEN HEPİNİZE ..ŞenizTeşekkür ederim ablacığım dua edermisin bana ?
hayırlı cumalar ....
SANADA ÖRTMENİM .BENİM ...Şenizhayırlı cumalar ablacığımopuyorumnanaktan
SANADA ÖRTMENİM .BENİM ...Şeniz
KISLAR ŞU SPOR PROGRAMINI İNDİREMEDİM DAHA DOGRUDU 1. Sİ İNDİ . 2. PARÇASI DOVLAND OLMUYOR ...laelaelaelaelae
hayırlı cumalar ....
ORDAN İNDİRİYORUM ZATENDE . 1. KISMI İNDİ . SAYFAYI KATIP AÇTIM DA 2. ÖYLE İNNİYOR BAKALIM ..ablacığım rapid share den indirmeyi dene istersen..
** 6.TAKIM 170.ETAP **
Naz ( 60,5 / 59,6 / 0,9 / 1,49 % )
kirazz_z ( 70,0 / 70,0 / 0,00 / 0,00 % )
nazzoo ( 67,0 / 66,2 / 0,8 / 1,19 % )
nevra73 ( 79,2 / 77,5 / 1,7 / 2,15 % )
blackandwhite ( 64,4 / 64,0 / 0,00 / 0,00 % )
daphnelsLife ( 73,7 / 72,5 / 1,2 / 1,63 % )
simerenya ( 97,2 / 95,1 / 2,1 / 2,16 % )
melek ( 74,7 / 74,3 / 0,4 / 0,54 % )
narin nazenin ( 70,5 / 70,4 / 0,1 / 0,14 % )
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 657,2 / 650,0 / 7,2 / 1,1% )
evet kızlar buda listemiz rica etsem kontrol edebilirmisiniz.
LİSTE TAMAMDIR NAZLICIM,ELLERİNE SAĞLIKa.s.a.s.
tebrikler fıstıklar umarım 1. olursunuz ...:lepi:** 6.TAKIM 170.ETAP **
Naz ( 60,5 / 59,6 / 0,9 / 1,49 % )
kirazz_z ( 70,0 / 70,0 / 0,00 / 0,00 % )
nazzoo ( 67,0 / 66,2 / 0,8 / 1,19 % )
nevra73 ( 79,2 / 77,5 / 1,7 / 2,15 % )
blackandwhite ( 64,4 / 64,0 / 0,00 / 0,00 % )
daphnelsLife ( 73,7 / 72,5 / 1,2 / 1,63 % )
simerenya ( 97,2 / 95,1 / 2,1 / 2,16 % )
melek ( 74,7 / 74,3 / 0,4 / 0,54 % )
narin nazenin ( 70,5 / 70,4 / 0,1 / 0,14 % )
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 657,2 / 650,0 / 7,2 / 1,1% )
evet kızlar buda listemiz rica etsem kontrol edebilirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?