- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
narinciğim biz de seni özledik canım..72 leri terketmeyi geç 71 e hiç takılmadan 70,5 e indin artık her an 60ları görmek varken dikkati elden kaçırma lütfen tatlım..ben veremiyorum diye kaçırıyorum bazen ama pişman oluyorum veremesem de mıtlaka azimle devam edersem verebilirim diye
nazcım ben bir türlü montiye tam adapte olamadım aslında ben monti yapıyorum diyemem monti yapmaya çalışıyorum sadece.dün bir şeyi fark ettim.karbonhidratlı beslendiğimde kendimi acayip şiş hantal ve yorgun hissettim ve sürekli acıktım canım sürekli bişeyler yemek istedi.kısır döngü gibi mesala 1 tane tatlı yedin aa tamam yeter diyordun ama 1 bilemedin 2 saat sonra yeniden tatlı krizi geliyor.birde ben cuma günü regli oldum oda üstüne tuzu biberi oldu kaçamak yapmamın.aeben ablamın bana neler diyeceğini çok iyi biliyorum.ama ben monti yapmıyorum bunu anladım sadece monti yapmaya çalışıyorum.çünkü monti asla kaçamak affetmiyor.oysaki ben 3 aylık monti geçmişimde ancak 2 hafta kaçamaksız geçirmişimdir bu yüzden artık monti topicinde bile paylaşım yapmaya utanıyorum.:kedi:
Günaydın kızlar Şeniz
herkese selammm, nazcım eskilerden online olan bir tek seni gördüm takımda şu anda... nasılsınız????? ben 6. takımı çok özledim gerçekten...
uzun süredir girmediğim için sizleri unuttum sanmayın, uzun bir sınav ve diyet maratonunun ardından uzun ve güzel bir tatil yaptım geldim şimdide kpss puanımla kurumlara başvurup sınavlarına hazırlanmaya başladım...
bu arada kilomu sorarsanız tatil boyunca 2 kilo almışım. şu an 52 kiloyum.... hemennnn o 2 kiloyu vermek için diyetime başlıyorum.... eğer kabul ederseniz nazcığım takıma girmeden sizlerle paylaşımda bulunarak tekrar o 2 kiloyu vermek istiyorum.... menülerim yine eskiye dönüyorrrrrrrr......
hoşgeldin canım özledik bizde seni . tabiki herzaman bekleriz canım bizimle paylaşımda bulunabilirsin . süpersin ya maşallah takımdan ayrılalı baya oldu ama kilonu korumayı başarmışsın o 2 kiloda neki sen verirsin hemen
offff kızlar ben kafayı yerim yakında . şimdide eşimin abisi eşi ve çocukları geldi . hacı amca oaraya gitti rahat edicem derken hepsi birden çıkıp geldiler . ağlamak istiyorum ben
offff kızlar ben kafayı yerim yakında . şimdide eşimin abisi eşi ve çocukları geldi . hacı amca oaraya gitti rahat edicem derken hepsi birden çıkıp geldiler . ağlamak istiyorum ben
kızlar benim kilo çizelgem kaybolmuşşş gözükmüyor nedenini bilen var mı acaba??
nazlıcım Allah sabır versin canım ama bi de şöyle düşün orası onunda annesinin evi gelip kalmak en doğal hakkı (hacı amca için geçerli değil tabi)
evde yeni gelin yani sen varken tabiki çok zor ama gelip kalmak isteyebilirler
malesef aynı evde yaşamayı kabul ettiğinde bu tarz şeyleri de kabul etmiş oldun güzelim :1hug:
boşuna dememişler ev ev üstüne olmaz diye :a015:
hoşgeldin canım nasıl geçti sınavın?
uzun süredir güncelleme yapmadıysan çizelgen gitmiştir
oluyor malesef kızlar bizimde gelenimiz gidenimiz bitmemişti ilk evlendiğimizde
hatta daha yeni evliydik 1 ay olmamış, eşimin arkadaşı geldi eşini alıp ,zaten evimize alışmaya çalışıyoruz bir de hiç tanımadığım 2 insan akannehir
nazlıcım canım yanlış anlama sakın amacım kırmak ya da kendin ettin kendin buldun gibisinden konuşmak değil
mesela kaynım var bekar ,evlenince kayınvalidemle yaşama ihtimali yüksek
biz oraya gittiğimizde en az 1 hafta kalıcaz diyelim ki ,benden rahatsız olunması benimde zoruma giderdi
elbetteki sende haklısın ,zaten evine bile alışamamışken sürekli yatılı misafir insanı boğuyor biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?