Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet canım çok şükür bugünleride gördüm.inşallah bu hafta 69.999 da olsa 6lı rakamları görmek istiyorum ve bunun için elimden geleni yapacagım hem kendi adıma hemde takımım adına olumunekankayizsmile

bende çok defa monti yapmaya çalıştım . kaçamaksız en fazla 4 hafta yapabiliyordum önceden ama şuanda kaçamaksız 7. haftama girdim . ben bile kendime şaşırıyorum . ama artık şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum . beni uzun zamandır görmeyen arkadaşlarım çok zayıfladığımı söylüyorlar bu bile beni mutlu etmeye yetiyor ....

herkese selammm, nazcım eskilerden online olan bir tek seni gördüm takımda şu anda... nasılsınız????? ben 6. takımı çok özledim gerçekten...

uzun süredir girmediğim için sizleri unuttum sanmayın, uzun bir sınav ve diyet maratonunun ardından uzun ve güzel bir tatil yaptım geldim şimdide kpss puanımla kurumlara başvurup sınavlarına hazırlanmaya başladım...

bu arada kilomu sorarsanız tatil boyunca 2 kilo almışım. şu an 52 kiloyum.... hemennnn o 2 kiloyu vermek için diyetime başlıyorum.... eğer kabul ederseniz nazcığım takıma girmeden sizlerle paylaşımda bulunarak tekrar o 2 kiloyu vermek istiyorum.... menülerim yine eskiye dönüyorrrrrrrr......

hoşgeldin canım özledik bizde seni . tabiki herzaman bekleriz canım bizimle paylaşımda bulunabilirsin . süpersin ya maşallah takımdan ayrılalı baya oldu ama kilonu korumayı başarmışsın o 2 kiloda neki sen verirsin hemen

offff kızlar ben kafayı yerim yakında . şimdide eşimin abisi eşi ve çocukları geldi . hacı amca oaraya gitti rahat edicem derken hepsi birden çıkıp geldiler . ağlamak istiyorum ben

ama hala çok ama çok dikkatli yemek yiyorum nazcım bide yaz boyu sıkılaşmak için bol bol yüzdüm biliyosunuz ben hep kilo verdikçe etlerimin yumuşamasından şikayetçiydim, baya işe yaradı yüzmek ama açık büfe beni mahvetti :kedi:

neyseki bol bol hareket ettiğim için sadece 2 kilocuk almışım.... hemen başlıyorum diyetime tekrarr ve her akşam yine menülerimi paylaşacağım... bu günlük beni muaf tutun sadece cıs şeyler yedimmm... yarından itibaren diyete start veriyorummmmmopuyorumnanaktan

offff kızlar ben kafayı yerim yakında . şimdide eşimin abisi eşi ve çocukları geldi . hacı amca oaraya gitti rahat edicem derken hepsi birden çıkıp geldiler . ağlamak istiyorum ben

aaaaaaaaaaaaakötükedihüso ne biçim bir durum bu yaaaa..cidden Allah sabır versin Naz cığım gerçekten çok sinir bozucu ben okuyunca bile sinir oldum inşallah kısa sürede giderler seni delirtmeden tatlım:Saruboceq:

nazcım monti gerçekten çok dogru bir yöntem ama benim gibi disiplin ve iradeden yoksun bir insan maalesef kaçamaksız yapamadı..tamamen benimle ilgili bir sorun.şimdilik montiye uymaya çalışarak kendimce devam edeceğim.inşallah hayırlısı olur.şimdilik çıkmalıyım epey bi yogunlugum var yine ugramaya çalışırım kızlar opuyorumnanaktan

nazlıcım Allah sabır versin canım ama bi de şöyle düşün orası onunda annesinin evi gelip kalmak en doğal hakkı (hacı amca için geçerli değil tabi)

evde yeni gelin yani sen varken tabiki çok zor ama gelip kalmak isteyebilirler

malesef aynı evde yaşamayı kabul ettiğinde bu tarz şeyleri de kabul etmiş oldun güzelim :1hug:

boşuna dememişler ev ev üstüne olmaz diye :a015:

haklısın canım ev ev üstüne olmuyor malesef ama ben evlenmeden önce bu kadar gelip gideni haftalarca yatıya kalanı yoktu canım . ben yine bişey demiyorum gelsinler ama bu evliliğimin ilk zamanlarında olmamalıydı . şöyle 1,5 veya 2 yıllık evli olmuş olsam hiç sorun olmazdı . ben daha eve alışamamışken böyle şeylerde olunca hiç alışamıyorum ...

Son düzenleme:
Selam kıslar,
yaklaşık 1 saattir geçmişten yaptığım alıntıların hepsi uçtuuu sinir oldum...:bbo:
Neyse, benim misafirler dün gitti. Misafire rağmen hiç bozmadım, dışarıya yemeğe de gidildi kendime uyan şeyleri yedim içtim.
Bugün sabahtan leslie yaptım, alışverişe gittim. Gelince makinaya çamaşır attım , daha temizlik ve yemek işi var...-tatlicadiarzu-

Nazcım, tamamen katılıyorum sana ..Biraz müsade etselerdi evliliğin ilk zamnalrında olmaz böyle şeyler, bizde ilk 6 ay eve kimse yatılı gelmez bile ama 6 aydan çook çook önce misafir ağırlamaya başlamıştım ben, çok ağırıma gitmişti hala da unutmam yıllaaarrr geçmesine rağmen..
Allah kolaylık versin canım eşin bu konuya inşallah yakın zamanda konsantre olarak çözmeye çalışır canım...

bugünkü menü ;
2 tam ekmeğe peynirli tost,çay, söğüş
tavuk ızgara,ayran,salata
1 elma
barbunya yemeği,yoğurt,salata
acıkırsam 2 şeftali

oluyor malesef kızlar bizimde gelenimiz gidenimiz bitmemişti ilk evlendiğimizde

hatta daha yeni evliydik 1 ay olmamış, eşimin arkadaşı geldi eşini alıp ,zaten evimize alışmaya çalışıyoruz bir de hiç tanımadığım 2 insan akannehir

nazlıcım canım yanlış anlama sakın amacım kırmak ya da kendin ettin kendin buldun gibisinden konuşmak değil

mesela kaynım var bekar ,evlenince kayınvalidemle yaşama ihtimali yüksek

biz oraya gittiğimizde en az 1 hafta kalıcaz diyelim ki ,benden rahatsız olunması benimde zoruma giderdi

elbetteki sende haklısın ,zaten evine bile alışamamışken sürekli yatılı misafir insanı boğuyor biliyorum

hoşgeldin canım nasıl geçti sınavın?

uzun süredir güncelleme yapmadıysan çizelgen gitmiştir

melekciğim sınavım iyi geçti p3 92 almışım alan puanlarımda gayet iyi... bakalım geriye kurum sınavlarını atlatmak kaldı... umarım bir an önce iyi bir işe girebilirimmm...

sizler nasılsınız?

bu arada nazcım evliliğiniz dediğin gibi çok yeni ve sürekli birilerinin size gelipo gitmesi cidden çok moral bozucu bir durum.... ama çözümü ne onu bilemiyorum... ayrı eve çıkmak istesen eşin bu duruma ne der ki?

canım benim beni kırdığın falan yok . Ben misafir severim sevmiyorda değilim misafir berekettir . Ama dediğim gibi evliliğimin ilk aylarında böyle olması beni zorladı . Zaten biliyorsunuz evime hala alışabilmiş değilim ki zaten gelen misafirlerede hiç bir zaman surat asmadım gelimden geldiğince hizmetlerimi yerine getirdim . Rahatsızlığımı eşim dışında hiç bir şekilde gelenlere yansıtmadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…