Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım benim kendini kötü hisetme . sen iradelisin bir an önce kendini toplayacağına eminim . bak mesela evde en çok sevdiğim tatlı var şuanda ama ben yemiyorum . canım istemiyormu istiyor tabiki hemde nasıl . ama kendi kendime diyorum nazlı bugüne kadar yedin . tadını biliyorsun bundan sonrada yemesen ölmezsin diye tekrarlıyorum kendimi . bir etrafımdaki insanlar ne kadar zayıfladığımı söyledikçe kendime olan güvenim okadar artıyor . canım bişey istese bile kendimi zayıf bir şekilde hayal ediyorum ve uzak duruyorum yemekten . ve kendime hedef belirledim eylülün 19 unda tam 55 kilo olmak istiyorum . sende bak bayramda kaynananlara gideceksin onu düşün . kaynananın senin için söyledikleri gelsin herkese nasıl zayıfladığını söylemiş . bu zamana kadar çok güzel kilolar vermişsin bundan sonrada verebilirsin canım . yeterki iste ve kararlı ol

bir anlık dalgınlığıma geldi . bende yemek yerken hep bu bununla yenmez . şunu şöyle yapmalıyım diye düşünüyorum .2 küçük sosisten bişey olmaz inşallah . bu beni hiç bir şekilde yıldırmamalı aman zaten kaçamak yeptım deyip bırakmamalıyım kendimi hedefime ulaşmak için elimden gelen herşeyi yapmalıyım .....

benden başka sürekli aglayıp sızlanan varmıdır acaba ne yapayım beni anlarsanız bi siz anlarsınız kızlar lütfen kusuruma bakmayın

ben de kaçamak yapıyorum buaralar canım..zaten kızlar dikkat ediyordur yediklerimi artık yazamıyorum utancımdan :kedi: ama dün akşam sahurum kaçamaksızdı :lepi: ifardan sonra donduma yedim dün ama klava: iftardan sonraları dayanamıyorum yiyorum klava:

evet canım kesinlikle böyle düşünmelisin aman zaten kaçamak yaptım deyip bırakırsan bir daha toplayamazsın mümkün değil..ben de kaçamak yapıyorum ama yürüyüşe çıkıyorum kilo almayım veremesem de diye..zararın neresinden dönersen kardır mantığını kullanmak gerek yerimseniben

canım sen uzundur sistemi bozmadım birşey olacağını sanmam... gerisi gelmeyecek olduktan sonra sorun yok bence...hedefine ulaşacaksın kesin,nazcım kararlı ve azimlisin çünkü.....
iş orda bitiyor...vereliniortak

kızlar çok sagolun desteginiz için.sizden başka kimseyle paylaşamam bunları.uzun zamandır diyet yapmanın sonucu bıkmalar sıkılmalar umutsuzluga düşmeler maalesef bunlar oluyor bana .bugün kendime gelmek için ne varsa yapacagım.reglimde bitti namaza başlayıp orucuma başlarsam inşallah çok daha iyi olacagıma inanıyorum.iyiki varsınız kızlar olumunekankayizsmile

narinciğim ha şööle....moralin bozuldukça kilo çizelgene bak ... bak ne kadar az yolun kalmış....
kıslar ben dışarı çıkıyorum yarın görüşürüz...opuyorumnanaktan

Kızlar merhabalar. Nasılsınız. Ben iyiyim çok şükür. Yavrum artık iyi şükürler olsun. Bu Perşembe akşamı yola çıkıyorum. 4 günlük bir tatil yapacağız. Annemin oraya gidiyoruz. Yazlığa. Oradan girer Cuma günü kilo bildiriminde bulunurum. İnternet bana düştükçe de girip haber vermeye çalışırım. 2 senedir tatil yapmadık. Buna ihtiyacım vardı. Çok iyi gelecek. Geçmişe bir göz atıp menümü yazayım. Öpüyorum hepinizi. Şeniz

canım senin ve çocuğunun iyi olmasına çok sevindim alkisalkisalkis tatil çok iyi gelecek ozaman sana tatlım iyi eğlenceler dilerim şimdiden

kızlar iş yerindeyim canım sıkılıyor bugün.dün dişçiye gittim diş eti sorunum çözülmemiş diye dişçim antibiyotik ve gargaramı değiştirerek tekrarladı ve zar zor (diş eti kanaması ile) 3 dolgu yaptı ama yükseklik hissediyorum bugün dün uyuşukluğu ile hissedememişim

çok geçmiş olsun canım . Bende işyerindeyim ve canım hiç birşey yapmak istemiyor .....

geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun canım . Bende işyerindeyim ve canım hiç birşey yapmak istemiyor .....

sağol Nazlıcığım opuyorumnanaktan ramazan ayı boyunca diş probleminden kurtulamayacağım gibi görünüyor ilaçları düzenli kullanmadığım için geçmediğini söylüyor dişçim ve önce sağlık diyor..ama orucuma da kıyamıyorum hiç.. niyetlendim bugün yine ama çürük olması ağız kokusunu da arttırıyor maalesef ve 3 kaplama dişim daha sökülecek altlarındaki dişlerde çürüme olduğu için ve onlar tekrar kaplanacak..inşallah diş eti kanamalarım dişçimi zorlamaz da sağlıklı bir tedavi olur :Saruboceq:

amin canım inşallah . Benimde aslında dişçiye gitmem gerekiyor . Benimde diş etlerim kanıyor ...

Kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım, ben ramazanda cok halsiz kaldım ya sahuırada kalkınca midem fekalaet ağrıyor ne yapsam acaba, 24 saat ac kaldığımdan yemeklere saldırıyorum dün aksam cok abarttım işte :sinifsinif:

ben orucu bol suyla açtığım için yemeklere saldırmıyorum simoşum su zaten hemen tıkıyor beni çok az yiyip kalkıyorum sofradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…