kızlar lütfen bana yardım edin gittikçe kendimi kötü hissediyorum.bişekilde kendime gelmem lazım.kendim için eşim için.neden ben ufacık şeylerde hemen kendimi salıyorum anlamış değilim.bugün kuaförden randevu aldım reglim bugün bitti.eve gidip abdest alıp hemen kuaföre gideceğim uzun zamandır saçlarımı ihmal etmiştim saçımı boyatacagım kaş falan biraz belki kendime gelirim.ben artık sürekli aynı pişmanlıgı vicdan azabını duymayı istemiyorum ama iradem çok zayıfladı ne yapacagım bana lütfen akıl verin yok bu gidişatım hiç iyi değil mafoldumben
narinciğim lütfen önce kendine haksızlık etme..sen birsürü başarılar elde ettin, az kilo vermedin bak şunun şurasında ne kaldı?
Motivasyon için ben ya kitap okurum sağlıkla ilgili, ya da bu tarz programlar izlerim.
Spor çok iyi geliyor, bunalım hallerini atmaya birebir.. Biran önce sana uyan birşeye başla evde de olur narinciğim..
Sürekli kendine daha iyisini hakediyorum, başladığım işi bitireceğim de..
Birde ben şunu diyorum, yedim de ne oldu? yemekler kaçmıyor biryere...kaydirigubbakcemile3
benden başka sürekli aglayıp sızlanan varmıdır acaba ne yapayım beni anlarsanız bi siz anlarsınız kızlar lütfen kusuruma bakmayın
bir anlık dalgınlığıma geldi . bende yemek yerken hep bu bununla yenmez . şunu şöyle yapmalıyım diye düşünüyorum .2 küçük sosisten bişey olmaz inşallah . bu beni hiç bir şekilde yıldırmamalı aman zaten kaçamak yeptım deyip bırakmamalıyım kendimi hedefime ulaşmak için elimden gelen herşeyi yapmalıyım .....
bir anlık dalgınlığıma geldi . bende yemek yerken hep bu bununla yenmez . şunu şöyle yapmalıyım diye düşünüyorum .2 küçük sosisten bişey olmaz inşallah . bu beni hiç bir şekilde yıldırmamalı aman zaten kaçamak yeptım deyip bırakmamalıyım kendimi hedefime ulaşmak için elimden gelen herşeyi yapmalıyım .....
Kızlar merhabalar. Nasılsınız. Ben iyiyim çok şükür. Yavrum artık iyi şükürler olsun. Bu Perşembe akşamı yola çıkıyorum. 4 günlük bir tatil yapacağız. Annemin oraya gidiyoruz. Yazlığa. Oradan girer Cuma günü kilo bildiriminde bulunurum. İnternet bana düştükçe de girip haber vermeye çalışırım. 2 senedir tatil yapmadık. Buna ihtiyacım vardı. Çok iyi gelecek. Geçmişe bir göz atıp menümü yazayım. Öpüyorum hepinizi. Şeniz
canım senin ve çocuğunun iyi olmasına çok sevindim alkisalkisalkis tatil çok iyi gelecek ozaman sana tatlım iyi eğlenceler dilerim şimdiden
Bitanem çok sağol. Çok teşekkürler. İnşallah ailecek hem çok eğlenir , hem de dinleniriz. opuyorumnanaktan
kızlar iş yerindeyim canım sıkılıyor bugün.dün dişçiye gittim diş eti sorunum çözülmemiş diye dişçim antibiyotik ve gargaramı değiştirerek tekrarladı ve zar zor (diş eti kanaması ile) 3 dolgu yaptı ama yükseklik hissediyorum bugün dün uyuşukluğu ile hissedememişim
kızlar iş yerindeyim canım sıkılıyor bugün.dün dişçiye gittim diş eti sorunum çözülmemiş diye dişçim antibiyotik ve gargaramı değiştirerek tekrarladı ve zar zor (diş eti kanaması ile) 3 dolgu yaptı ama yükseklik hissediyorum bugün dün uyuşukluğu ile hissedememişim
çok geçmiş olsun canım . Bende işyerindeyim ve canım hiç birşey yapmak istemiyor .....
geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile
sağol nazlıcığım opuyorumnanaktan ramazan ayı boyunca diş probleminden kurtulamayacağım gibi görünüyor ilaçları düzenli kullanmadığım için geçmediğini söylüyor dişçim ve önce sağlık diyor..ama orucuma da kıyamıyorum hiç.. Niyetlendim bugün yine ama çürük olması ağız kokusunu da arttırıyor maalesef ve 3 kaplama dişim daha sökülecek altlarındaki dişlerde çürüme olduğu için ve onlar tekrar kaplanacak..inşallah diş eti kanamalarım dişçimi zorlamaz da sağlıklı bir tedavi olur :saruboceq:
Kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım, ben ramazanda cok halsiz kaldım ya sahuırada kalkınca midem fekalaet ağrıyor ne yapsam acaba, 24 saat ac kaldığımdan yemeklere saldırıyorum dün aksam cok abarttım işte :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?