Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazcım canım benim kayınvalidenin düzeni bu demekki sürekli gelen giden olacak.canım ya bu duruma alışacaksın ve ayak uyduracaksın yada aranızdaki saygı ve sevgi yıpranmadan birlikte bi çözüm bulacaksınız.hakkınızda hayırlısı olsun tatlım.anladıgım kadarıyla eşinde bu durumdan rahatsız inşallah bu sorunun üstesinden gelirsiniz canım olumunekankayizsmile

benimde demek istediğim bu ,nazlişkom belli bir düzenin üzerine gitti , alışmaktan ya da yeni düzeni birlikte oturtmaktan başka çare yok .

tatlım misafir sevmek zorunda değilsin ,şahsen ben sevmiyorum yatılı misafiri

seni çok iyi anlıyorum ben evime gittiğimde üzerimi değişirim ,otururum bilgisayarımın başına

canım ister yemek yerim, canım ister çay demlerim ya da demlemem ,uzatırım bacağımı keyfime bakarım

misafir olduğunda usturuplu giyinmek zorundasın ,düzenli yemeğin olmak zorunda ,dağınıklı olsa göze batıyor ,mesela dediğin gibi banyo meselesi banyoda giyinmekten nefret ederim ben ,ama misafir olunca mecburen banyoda giyiniyosun

ben sana kesinlikle hak veriyorum ,sadece demek istediğim az önce de yazdığım gibi malesef kayınvalidenin ve ailenin diğer fertlerinin var olan bir düzeni var

ben eminimki kimseye yansıtmıyosundur ,surat asmıyosundur :1hug:

narinciğim sağol canım inşallah.. ama ben seni de azimli hallerinle görmek istiyorum..misafir geldi diye bırakma ne olur. bak bende de birsürü yemek vardı, dışarı gidildi filan ben sadece uyanı yedim.. montiyi kısıtlama olarak değil, sağlıklı beslenmeye geçiş olarak düşün canım..ben hep kendime böyle telkinde bulunuyorum o zaman işler daha kolay oluyor diyet diyince kısıtlanma psikolojisi hemen kaçamak akla getiriyor .. ha gayret canım az kaldı 60 lara...başaracağından eminim...Şeniz

iyi geceler kızlar..nasılsınız..şöyle bir geçmişe baktım geldim,gecenin bu saatinde napıyorsun demeyin hiç uyku tutmuyor beni son zamanlarda akannehirtaşınma zamanı yaklaştı onun heyecanımıdır yoksa ramazanlamı alakalı bilemiyorum

öncelikle kirazım eviniz hayırlı olsun tatlım Rabbim huzur ve bereket versin inş.:Saruboceq:

nazlım yine misafirlere boğulmuş,ah nazlım ah kayınvaldeyle oturmanın en büyük eksi yönlerinden biri bu işte :teselli: çok zor canım benimki üst katımda olduğu halde zrlanıyorum,mesela okullar tatil olduğundan beri görümcem üst katta ara sıra öbür görümcem ve çocuklarıda geliyor ankaradan,oluyor yukarda 10 kişi akannehir e onlar burda olunca sürekli aşağıda durulmuyor hep beraber yenip içiliyor evim otele gibi benimde yatmadan yatmaya,zaten ev işleride malum yorucu oluyor yani seni çok iyi anlıyorum cnm,en azından ben gece evime girdimmi karışan yok inşallah bu durum kışında devam etmez boshayallersmile

simoşum nevkuşum elifim nazzocum aebencim narincim hepinize öpüyorum unuttuğum arkadaşlar kaldıysa kusuruma bakmayın olumunekankayizsmile

gelelim bana bikaç gündür uğrayamadım buraya evimi temizlemeye gittim kardeşim ve görümcemde yardım ettiler saolsunlar opuyorumnanaktan temizlenince yapılanlar daha bi ortaya çıktı,daha öyle bi kaba temizlik yaptık kornişler falan var takılcak klimanın montesi yapılcak bunlar yine evi tozlandırcak şeyler olduğu için ama olsun evde tadilat kiri kalmadı en azından a.s şimdi bi duvar kağıdı var döşencek korniş klima bitiyor çok şükür :Saruboceq:bugün mutfağa led ışıklar döşedi arkadaş çok güzel oldu en alta mavi yere yansıyo lavaboya yansıyan beyaz,çok içime sindi,çarşamba bi aksilik olmazsa koltuklarım geliyor hala inanamıyorum bi gün gelipte kendi evime gideceği hayaldi benim için a.s nazlım Allah sanada bir an evvel kendi evine gitmeyi nasip etsin cnm :Saruboceq:
kızlar hepinize hayırlı sahurlar yarında yokum öbür günde,müsat oldukça uğramaya çalışırım hepinizi kocaman öpüyorum a.s.

sinemcim seni gördgüme cok sevndim bnde uzun zamndr giremiyıoru topige aslında yüzüm yok keske senin gibi fazldan 2 kilo almıs olsaydım bnm veremedgim onc akilo varken dahada ekledm üzerine tartıya cıkmaya korkuyorumbilmiyorumkismile
p3 puanın cok güzel gelmiş maasallh cnm insl gönlüen göre oluropuyorumnanaktan

bnmde 1 ayım kaldı sınava kızlar cok calısamsam bugünlerde yinede umutluyum insl rabbim emeklerimi bosa koymaz hayrlıysla sınvımı atlatyım sizlerle olucma tabi bni kabul ederseniz:sinifsinif:

hepinizi cok cok öpüyorum ramazanınız mübarek olsunn dualarını eksk etmeyinturkbayragi

offff kızlar ben kafayı yerim yakında . şimdide eşimin abisi eşi ve çocukları geldi . hacı amca oaraya gitti rahat edicem derken hepsi birden çıkıp geldiler . ağlamak istiyorum ben

Şaka bu... Bunan bana şaka olduğunu söyle nazlım?:1shok:

Sen unuttun bizi iyice :dilcikar:

nevracım çok haklısın dediklerinde inşallah bende kendime gelebilmeyi yeniden azimli kararlı olabilmeyi çok istiyorum.son zamanlarda çok stresli geçti pek buraya yazmasamda acayip sıkıntılı günler yaşadım işyerinde o dönem bi saldım kendimi hala toparlanamadım.bende maalesef biçok kişi gibi bunalıma girdiğimde kendini yemeye verenlerdenim.pankreasın düzenide bozuldu tabiki kaçamak yaptıkça.şimdi sürekli tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum.nasıl üstesinden gelecegim bu durumun bende bilmiyorum.inşallah enkısa zamanda toparlayacagım sizlerinde sayesinde

günaydınlar 6. takımın çıtırları dün yediklerimi yazayım hemen

sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

iftar
2 adet tavuk pirzola yağsız tavada yapıldı
salata
1 bardak ayran
2 adet közlenmiş kırmızı biber ...

kızlar ya ben sahurda büyük bir hata yaptım sanırım . ekmekle sosis yedim. offf tam 7. haftama girmişken böyle bir hatayı nasıl yaptım anlamadım .

kızlar lütfen bana yardım edin gittikçe kendimi kötü hissediyorum.bişekilde kendime gelmem lazım.kendim için eşim için.neden ben ufacık şeylerde hemen kendimi salıyorum anlamış değilim.bugün kuaförden randevu aldım reglim bugün bitti.eve gidip abdest alıp hemen kuaföre gideceğim uzun zamandır saçlarımı ihmal etmiştim saçımı boyatacagım kaş falan biraz belki kendime gelirim.ben artık sürekli aynı pişmanlıgı vicdan azabını duymayı istemiyorum ama iradem çok zayıfladı ne yapacagım bana lütfen akıl verin yok bu gidişatım hiç iyi değil mafoldumben

benden başka sürekli aglayıp sızlanan varmıdır acaba ne yapayım beni anlarsanız bi siz anlarsınız kızlar lütfen kusuruma bakmayın

Günaydın kıslar,
ben bugün adetin 2.günündeyim acayip yorgun hissediyorum kendimi, herhalde hava da etkili.

inşallah canım toparlayacağına eminim..olumunekankayizsmile

kızlar ya ben sahurda büyük bir hata yaptım sanırım . ekmekle sosis yedim. offf tam 7. haftama girmişken böyle bir hatayı nasıl yaptım anlamadım .
Nazcım insan bazen dalgın olabilir, sen çok sistemli gidiyorsun kafanı takıp moral bozma yeter ki...Bende sürekli kendime yemek hazırlarken tekrar ediyorum, onla bu olmaz bunla da bu gibisinden , insan şaşırabiliyor çünkü..bilmiyorumkismile

Ben bugün spor yapmayacağım, halim yok..
Ama yemek planım şu;

2 tam ekmeğe tost(artık klasik oldu, napiim seviyorum kaydirigubbakcemile3), çay, söğüş

ızgara biftek,salata,ayran

semizotu yemeği, yoğurt,salata
2 meyve

narinciğim lütfen önce kendine haksızlık etme..sen birsürü başarılar elde ettin, az kilo vermedin bak şunun şurasında ne kaldı?
Motivasyon için ben ya kitap okurum sağlıkla ilgili, ya da bu tarz programlar izlerim.

Spor çok iyi geliyor, bunalım hallerini atmaya birebir.. Biran önce sana uyan birşeye başla evde de olur narinciğim..
Sürekli kendine daha iyisini hakediyorum, başladığım işi bitireceğim de..
Birde ben şunu diyorum, yedim de ne oldu? yemekler kaçmıyor biryere...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…