- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
nazcım canım benim kayınvalidenin düzeni bu demekki sürekli gelen giden olacak.canım ya bu duruma alışacaksın ve ayak uyduracaksın yada aranızdaki saygı ve sevgi yıpranmadan birlikte bi çözüm bulacaksınız.hakkınızda hayırlısı olsun tatlım.anladıgım kadarıyla eşinde bu durumdan rahatsız inşallah bu sorunun üstesinden gelirsiniz canım olumunekankayizsmile
canım benim beni kırdığın falan yok . Ben misafir severim sevmiyorda değilim misafir berekettir . Ama dediğim gibi evliliğimin ilk aylarında böyle olması beni zorladı . Zaten biliyorsunuz evime hala alışabilmiş değilim ki zaten gelen misafirlerede hiç bir zaman surat asmadım gelimden geldiğince hizmetlerimi yerine getirdim . Rahatsızlığımı eşim dışında hiç bir şekilde gelenlere yansıtmadım .
melekciğim sınavım iyi geçti p3 92 almışım alan puanlarımda gayet iyi... bakalım geriye kurum sınavlarını atlatmak kaldı... umarım bir an önce iyi bir işe girebilirimmm...
sizler nasılsınız?
bu arada nazcım evliliğiniz dediğin gibi çok yeni ve sürekli birilerinin size gelipo gitmesi cidden çok moral bozucu bir durum.... ama çözümü ne onu bilemiyorum... ayrı eve çıkmak istesen eşin bu duruma ne der ki?
aaaaaa GÖZDEMCİM senin ismini altta görememiştim deminnnnn... nasılsın canım benim.
offff kızlar ben kafayı yerim yakında . şimdide eşimin abisi eşi ve çocukları geldi . hacı amca oaraya gitti rahat edicem derken hepsi birden çıkıp geldiler . ağlamak istiyorum ben
Sen unuttun bizi iyice :dilcikar:sinemcim seni gördgüme cok sevndim bnde uzun zamndr giremiyıoru topige aslında yüzüm yok keske senin gibi fazldan 2 kilo almıs olsaydım bnm veremedgim onc akilo varken dahada ekledm üzerine tartıya cıkmaya korkuyorumbilmiyorumkismile
p3 puanın cok güzel gelmiş maasallh cnm insl gönlüen göre oluropuyorumnanaktan
bnmde 1 ayım kaldı sınava kızlar cok calısamsam bugünlerde yinede umutluyum insl rabbim emeklerimi bosa koymaz hayrlıysla sınvımı atlatyım sizlerle olucma tabi bni kabul ederseniz:sinifsinif:
hepinizi cok cok öpüyorum ramazanınız mübarek olsunn dualarını eksk etmeyinturkbayragi
günaydın şekerler
inşallah canım toparlayacağına eminim..olumunekankayizsmilenevracım çok haklısın dediklerinde inşallah bende kendime gelebilmeyi yeniden azimli kararlı olabilmeyi çok istiyorum.son zamanlarda çok stresli geçti pek buraya yazmasamda acayip sıkıntılı günler yaşadım işyerinde o dönem bi saldım kendimi hala toparlanamadım.bende maalesef biçok kişi gibi bunalıma girdiğimde kendini yemeye verenlerdenim.pankreasın düzenide bozuldu tabiki kaçamak yaptıkça.şimdi sürekli tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum.nasıl üstesinden gelecegim bu durumun bende bilmiyorum.inşallah enkısa zamanda toparlayacagım sizlerinde sayesinde
Nazcım insan bazen dalgın olabilir, sen çok sistemli gidiyorsun kafanı takıp moral bozma yeter ki...Bende sürekli kendime yemek hazırlarken tekrar ediyorum, onla bu olmaz bunla da bu gibisinden , insan şaşırabiliyor çünkü..bilmiyorumkismilekızlar ya ben sahurda büyük bir hata yaptım sanırım . ekmekle sosis yedim. offf tam 7. haftama girmişken böyle bir hatayı nasıl yaptım anlamadım .
kızlar lütfen bana yardım edin gittikçe kendimi kötü hissediyorum.bişekilde kendime gelmem lazım.kendim için eşim için.neden ben ufacık şeylerde hemen kendimi salıyorum anlamış değilim.bugün kuaförden randevu aldım reglim bugün bitti.eve gidip abdest alıp hemen kuaföre gideceğim uzun zamandır saçlarımı ihmal etmiştim saçımı boyatacagım kaş falan biraz belki kendime gelirim.ben artık sürekli aynı pişmanlıgı vicdan azabını duymayı istemiyorum ama iradem çok zayıfladı ne yapacagım bana lütfen akıl verin yok bu gidişatım hiç iyi değil mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?