- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Öğle çok yemişim canim yaAfiyet olsun canim aksam az olmus daha ilk gunlerden bu kadar azaltma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğle çok yemişim canim yaAfiyet olsun canim aksam az olmus daha ilk gunlerden bu kadar azaltma
İyi ki tartilmisim 93.7Pazartesi bildirimi yapiyoruz canim![]()
700 gram vermissin canim tebrik ederimİyi ki tartilmisim 93.7
Ben adım atmiyorum evde faal çocuk bakıyorumHerkes adım atıyor galiba
Ben az önce 10 bin yaptım kalbim sıkıştı hatta
Malak gibi yatiyom şimdi
Bide sonuncu olur muşum
Kalkıp iki adım daha mı atsam![]()
At canım at evde acaip adım atılıyorBen adım atmiyorum evde faal çocuk bakıyorumbir de çocuk şarkılarıyla zıplayıp oynuyoruz
Hele şükür bir menü bulabildim
Yavrum nereye atayım totom koltuk görmüyor ki benim 25 aylikve 9 aylık 2 bebe var bir de 9 yaşındaki sopayla beyin jimlastigi yapıyorum tabiAt canım at evde acaip adım atılıyor![]()
Kaç kilo arkadaş benim ayarında kimsecikler yok artikAfiyet olsun canim kilona gore az geldi yediklerin sporunda cok guzel
Tmm isde adim sayar programi indir yada akilli bileklik sen peslerinde kostukca adimlarin sayilirYavrum nereye atayım totom koltuk görmüyor ki benim 25 aylikve 9 aylık 2 bebe var bir de 9 yaşındaki sopayla beyin jimlastigi yapıyorum tabi
Oyy ne guzel sozler uykudan onceCanım sagligin daha önemli
Biz senin enerjini pozitif olmanı şikayet etmemeni çözüm üretme huyunu seviyoruz
Günde 10.000 yapsan da sorun değil.
Amaç rutin olarak 10 bin yapıp rahat uyumak.
Kasları çalıştırmak
Sen ve @sportie benim 5 aydır örnek aldığım insanlarsiniz
Hayat tecrübenizle herşeyiyle![]()
Yok strese giriyorum o zaman daha çok yiyesim geliyor sütüm azalır psikolojisi basıyor beniTmm isde adim sayar programi indir yada akilli bileklik sen peslerinde kostukca adimlarin sayilir![]()
Kilolarıniz yakin sayilir canim 96-97 arasindaKaç kilo arkadaş benim ayarında kimsecikler yok artik
Ben adim atamadim bugun uyudum tum gunHerkes adım atıyor galiba
Ben az önce 10 bin yaptım kalbim sıkıştı hatta
Malak gibi yatiyom şimdi
Bide sonuncu olur muşum
Kalkıp iki adım daha mı atsam![]()
1 günde 35 bin nasıl yapım kız25 bin 10 bin de bugün 35 bin üstüne çık ekleyim
Foto varsa at canım eklerim
Beni etiketle
SupermisKilolarıniz yakin sayilir canim 96-97 arasinda
Sen okadar yol geldin baciii ayni ernerjiyi yakmişizdirBen adim atamadim bugun uyudum tum gun
Sonuncu ben olacağım bu gidisle![]()
Yakmisimdir galibaSen okadar yol geldin baciii ayni ernerjiyi yakmişizdir![]()
Uyku duzenin bozulmasin geri nasil uyuyacaksin simdiYakmisimdir galiba
Uyanik kalmak kalabilmek cok zor karanlikta sürekli uyumak istedim ama uyumadan geldim
11 gibi tattim 7 De zor kalktim aksam :))
Geri uyurum canim cok uykum var :))))Uyku duzenin bozulmasin geri nasil uyuyacaksin simdi