Senden çok feyz alıyorumNe muylu yuruyus askina![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden çok feyz alıyorumNe muylu yuruyus askina![]()
Bende yeni başladım ilk haftam. Hoşgeldinşz sizdeAdım:gurbet
Yaşım:24
Boyum:1.53
Kilom:70
Hedef kilom:50-55
Medenî durumum:evliyim
Mesleğim:yok çalışmıyorum
Çocuk sayisi:1 kızım var
Daha önce herhangi bir takıma dahil olmadım
Kilo almam sebebim çok yiyorum
Herhangi bir sağlık sorunum yok
Kilo verme sebebim kendim için zayıflamaliyim her istediğimi giymek için
Teşekkür ederim balımAdım atmayı sen sevdirdin kuzum bize
Süper
Bir üstündeki geç oda olur
Ekledim
İyi fikir boğam
Ya varya 23.59 a kadar sessiz buralar sen 00 da gel
Sağol canım darısı sanabu arada özlettin ya her gün gel
Ekledim
İyi yaptınsenin üstüne adım atan ne gördum ne duydum
Artı gelmezsem ederim niye olmasın
Sen de bu iş![]()
Hoşgeldin canım aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim Ankarada yasiyorumAdım:gurbet
Az kaldi mezuniyetine haftaya senin karneni göreceğizTebrik ederim canım darısı başıma![]()
Hemen hesaplayıp geliyorum canimZipzip- canım kaptanım ben hesapladım ama bir de sen tam kontrol edip müsait olduğunda bakabilir misin? Tam kaç kilo ile mezun olabiliyorum? Cuma mezun olamayacağım diye çok korkuyorum
![]()
Patates olmasa daha guzel olurmusBu günün menüsünü vereyim. İftardan sonra namaz ı da aradan çıkarayım dedim.
2 tane et köfte
2 tane tavuk köfte
Az miktarda patates kızartma
1 tabak dolusu salata
1 kaşık acı sos
3 tane soğan halkası
2 bardak su
2 bardak bitki çayı
1 bardak çay
1 bardak yeşil çay
Ekmek yok.![]()
![]()
![]()
Yani 1.70 lere gore kisa boyum
Çok teşekkür ederim 54,1 diye hesapladım ben kaptanımHoşgeldin canım aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim Ankarada yasiyorum
Günlük menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Cuma gunleri ysrisma icin tarti fotoğrafı ile bildirim yapiyoruz ,pazarteside takim ici bildiirim yapiyoruz
Iki hafta deneme süren var deneme suresi dolduğunda yarisma listesine dahil olabilirsin
Insallah hedefine birlikte ulasacagiz
Az kaldi mezuniyetine haftaya senin karneni göreceğiz
Hemen hesaplayıp geliyorum canim
Patates olmasa daha guzel olurmus
Su az icmissin abla yatana kadar 2 litreye tamamlarsin![]()
1,80 lere göre de 1,70 ler kısa biz Türk halkının ortalamasına göre ortalamadayız kısa değiliz hem sen çok da güzelsin kaptanımYani 1.70 lere gore kisa boyum![]()
Sizde iyiki varsiniz ne mutlu bana size azcikda olsa fayda sagliyabiliyorsamSenden çok feyz alıyorumiyi ki varsın
![]()
Menün olmamış canımBugün ki menüm
08: ev yapımı patatesli börek ince bir dilim şekersiz çay
12: yeşil fasulye bulgur pilavı
18: yoğurt 2 yemek kaşığı bulgur pilavı salata
2 litre su.
Cumayı sabırsızlıkla bekliyorumne kadar gidecek yada gidecek mi bakalım
Hoşgeldin aramıza canım. Bu takımdan memnun kalacağına eminim. Mutivasyonu yüksek, arkadaşlar harika. Ben 20 temmuzda geldim 97.4 kilo ile 84 e düştüm. Şükür. Yaza kadar 65 i bulmak istiyorum. Ki ben tatlıları, hamur işini, pasta börek vazgeçilmezimdi. Yok demeyi başardım ( arada ufak kaçamaklar oluyor tabii ) şimdi yavaşta olsa veriyorum çok şükür. Tekrar hoş geldin.Adım:gurbet
Benim suan 11 bin ama varya daha totom yer gormedi dunkunden kat kat daha yorgunum bugun yeni perde astim digerini attim firini az once kapattim kete pogaca yaptim pazar market ev canim cikti. Hususi yuruyuse cikamam bugunŞimdi çıkıyorum bugün ne kadar yapabilirim bilmiyorum 10000 planlıyorum
Tesekkur ederim canım o senin kalbinin guzelligii1,80 lere göre de 1,70 ler kısa biz Türk halkının ortalamasına göre ortalamadayız kısa değiliz hem sen çok da güzelsin kaptanım![]()
Aaa ben yanlış hesaplamışım o zamanFelicio 54.34 ile mezun olabiliyormussun seni bu haftada mezun edebilirmisiz aslinda
Lilim öyle hesap yapınca sizin çocuklarınız sorumluluklarınız var siz aslında bu sorumluluklar dikkate alınınca süper ötesi adım atıyorsunuzBenim sian 11 bin ama varya daha totom yer gormedi dunkunden kat kat daha yorgunum bugun yeni perde astim digerini attim firini az once kapattim kete pogaca yaptim pazar market ev canim cikti. Hususi yuruyuse cikamam bugunimkani yok.
Boyunu seviyomusunTesekkur ederim canım o senin kalbinin guzelligii
Boyumuda seviyorum canim yaa arada size takiliyorum iste :))