• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menün olmamış canım 😕 börek hiç olmaz onun yerine tüm menülerine protein eki fazlaca yapıp ve kaliteli karbonhidrat Alman gerek
Sabah evden öyle bir çıkıyorum ki malesef kahvaltıma dikkat edemiyorum. 6 aylık bebeğim var kaçar gibi çıkıyorum 😀 emziriyşm sütünü ayarlarım yiyeceğini ayarlayım kendime dikkat edemiyorum pek malesef. Yanıma alıyorum ame yoğunluktan yiyemiyoruM bile

Lilim öyle hesap yapınca sizin çocuklarınız sorumluluklarınız var siz aslında bu sorumluluklar dikkate alınınca süper ötesi adım atıyorsunuz 😍😍😍
Benim evde 5 erkek hatta son asker daha 2 bucuk yasinda 😍😍 isi hic bitmiyor cani sagolasicanin yuzu gulesicenin😍😍

Aaa ben yanlış hesaplamışım o zaman😬 teşekkür ederim kaptanım Hatta iki hafta önce mezun olabilir mişim 54,4 gelmiştim biraz beklesem susuz 54,3 rahat gelirdim o gün 😱
Baslangic kilon 66.4
Hedefin 53
Hede kilon 13.4
Yuzde 90 i 12.06
66.4-12.06=54.34

Bu sekilde hesapladim canım
Bu hafta 53 u gorup mezun olursun artik 🥰🥰

Sabah evden öyle bir çıkıyorum ki malesef kahvaltıma dikkat edemiyorum. 6 aylık bebeğim var kaçar gibi çıkıyorum 😀 emziriyşm sütünü ayarlarım yiyeceğini ayarlayım kendime dikkat edemiyorum pek malesef. Yanıma alıyorum ame yoğunluktan yiyemiyoruM bile
Canım sağlıklı beslenmek için zaman ayırman gerekir bak mesala bizde Lili 38 Lili 38 Çocukları var her yere her şeye yetişip üstüne kahve keyfi bile yapıyor komşuya turşu bile kuruyor bizim işyerinde de evli Çocuklu arkadaşlar var İşyerinde dinleniyoruz diyorlar çok zor eminim ama sen de yaparsın 😘😘😘 kendin için yapmalısın🌹🌹🌹

Baslangic kilon 66.4
Hedefin 53
Hede kilon 13.4
Yuzde 90 i 12.06
66.4-12.06=54.34

Bu sekilde hesapladim canım
Bu hafta 53 u gorup mezun olursun artik 🥰🥰
Kaptanım ama o benim gruba geldiğim deneme süresi başlangıç kilom o kilodan mı alıyoruz

Canım sağlıklı beslenmek için zaman ayırman gerekir bak mesala bizde Lili 38 Lili 38 Çocukları var her yere her şeye yetişip üstüne kahve keyfi bile yapıyor komşuya turşu bile kuruyor bizim işyerinde de evli Çocuklu arkadaşlar var İşyerinde dinleniyoruz diyorlar çok zor eminim ama sen de yaparsın 😘😘😘 kendin için yapmalısın🌹🌹🌹
Uleee evet hemde ne tursu galiba 10 bidon kurdum hemde dograma oyle tum tum degil🙈

Felicio(64.8/63.4/1.40/%2.16)yeni üye ,B.t:22.06,B.k:66.4,H.k:53
Felicio Felicio
Ayyy duygulandim yaa 🥺🥺felicio kuzum yeni geldiginde bildirimleri telefon uzerinden goruntulu yapabilecegini ve bunun kabul gormesini istedigini soyledigin an geldi aklima vay bee koca yazi birlikte gecirdikya 😍😍😍

Kızlar selam bugün yıne çokk yogundum
Sabah
1 yumurta
2 dilim kepek ekmegı
Domates pey or zeytin
Yeşil çay
Ara bır muz ve ceviz
Öğlen kara lahana kavurması bır dilim ekmek
Ara nescafe ve Türk kahvesi ve leblebi
Akşam bısey yemedim
1 litre su
Afiyet olsun canim saatlerinide yazabilir misin menu paylaşırken
Su miktarin az geldi suyu gunde en az 2 lt icmeye calisalim 😊

Mezun olunca bizi birakip gitmek yok ama yoksa mezun etmem :-)
Bir süre menü paylaşmasam olur mu kaptanım şöyle 2 hafta kadar sporla devam etmek istiyorum ne dersin, yok paylaş dersen paylaşırım bile 🤩 bırakıp gitmeye hiç niyetim yok kilo vermem çok düştüğü için mezun olmak istiyorum aslında yoksa 53 ü bile beklerdim

Bir süre menü paylaşmasam olur mu kaptanım şöyle 2 hafta kadar sporla devam etmek istiyorum ne dersin, yok paylaş dersen paylaşırım bile 🤩 bırakıp gitmeye hiç niyetim yok kilo vermem çok düştüğü için mezun olmak istiyorum aslında yoksa 53 ü bile beklerdim
Olur tabi ki canim menu paylasma ama sohbete gel ,yaptigin sporla takima motive ol yeter🥰🥰

Back
X