- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanki opmedin diyecegin aklima gelmedide bana niye crvap vermedin der simdi dedimBeni neden opmedin![]()
AynenEvde adim is gormeyle cok illerlemiyor canim illaki yürüyeceksin![]()
Yedim bileTavuk şiş yapıyodum bulgur yanına birde cacık tamamdır bugün
Adımlama yine yalan oldu halı yok cumaya gelir kurumadı dediler klimalı odada oynatıyorum akşama ufaklık çorap terlik durdurmuyo ayağında en sonunda yapıştırcam
Espri şahanePişman olsan iyi bu gidişle şişman olcan
Derim biliyosunInanki opmedin diyecegin aklima gelmedide bana niye crvap vermedin der simdi dedimsonra bulasiga girisdim unuttum
![]()
Allah kabul etsin canimda, 3 kasik pilav ne yaa besmele cekerken 3 kasik bitiririmOrjinalisim abla bugun ne yedin meraktayim
![]()
![]()
Bende iftarda tazefasulye salata 3kasik pilav yettii,senin yediklerini merakla beklicem![]()
Kiz ben oruc tutarken suyla doyuyorum aslinda ama ne hikmetse yiyom iste pilavida sicak sicak 3kasik yedim kendime mukayet olayim diye yemedim salataya giristimAllah kabul etsin canimda, 3 kasik pilav ne yaa besmele cekerken 3 kasik bitiririm![]()
Ayyyy Allahimyaaa sen nasil biseysin yaaTabi siz suan diyettekiler duymayin arkanizi dönünde oynayın bakim![]()
Iyiymis yaa mukayyet olabiliuorsan ne ala ben pek olamiyorumdaKiz ben oruc tutarken suyla doyuyorum aslinda ama ne hikmetse yiyom iste pilavida sicak sicak 3kasik yedim kendime mukayet olayim diye yemedim salataya giristim![]()
Sevabin çoğalıyor ne güzelKahvesiz olmuya iste orucluyken en istedigim![]()
Ama aradaki farkimiz sen yesende almiyon ben yiyince aliyomIyiymis yaa mukayyet olabiliuorsan ne ala ben pek olamiyorumda![]()
Sorma gunde 4tane iciyorum sanirimSevabin çoğalıyor ne güzel![]()
Sus sus tas olursun sen degilmiydin hep yedigin zamanlarda kilo veriyom yaa diyennnnAma aradaki farkimiz sen yesende almiyon ben yiyince aliyom![]()
O eski halimden eser yok simdiiiiSus sus tas olursun sen degilmiydin hep yedigin zamanlarda kilo veriyom yaa diyennnn![]()
Kahveyi en son carsamba gece ictimKahvesiz olmuya iste orucluyken en istedigim![]()
Gunleri mi karistirdin bugun daha carsambaMenü verem
12.30 kahvaltı
1 dilim salam,2 haş.yumurta,1 kibrit kutusu peynir ,bir ince tel peynir,maydonoz,domates, salatalık,kapya,yeşil biber,5 zeytin ,5 çiğ fındık
Ara 1 bardak kefir ve 1 elma
18.30 akşam yemeği
1 kase domates çorbası (tambugday unlu)
4 kaşık taze fasulye
Birkaç kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı
1 su bardağı ayran
Gün içinde kiraz sapli tarçınlı karanfilli çay içtim.
Senle lafa dal hibuskus cayim sogumus az isinsinda iceyim diyyerek ocaga koyduğum cayi unut yaniyormus az kalsinO eski halimden eser yok simdiiii![]()
![]()
![]()
![]()
Bir kasik pilavmiii, hic agzina vurmasaydin bariMenü verem
12.30 kahvaltı
1 dilim salam,2 haş.yumurta,1 kibrit kutusu peynir ,bir ince tel peynir,maydonoz,domates, salatalık,kapya,yeşil biber,5 zeytin ,5 çiğ fındık
Ara 1 bardak kefir ve 1 elma
18.30 akşam yemeği
1 kase domates çorbası (tambugday unlu)
4 kaşık taze fasulye
Birkaç kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı
1 su bardağı ayran
Gün içinde kiraz sapli tarçınlı karanfilli çay içtim.