• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslinda şöyle bacim buara hep boyle besleniyorum yemedigim gün bünye şaşıracakda, işde yemesemde sasirtsam iyi olacak galiba🙄
Lili gerçekten koruma çok zor😉😉
Asiri bir rahatlık bir özgüven geliyor 🙄
Herşey i yiyebilir im modu oluyor 😁

Gunluk ne kadar yapsan kardir canim pandemi donemi ben evin icinde 5-6 bin adim atiyordum
Bir de içinde program varmış falan yürüyüş harici sporları da değerlendiren.Ben eliptik bisiklet de yapmaya çalışıyorum. Böyle o kaç adıma eş değer ya da eliptik bisikletle harcadığım kaloriyi gösteriyorsa falan güzel bence.İnsan gaza gelir dimi.

Bir de içinde program varmış falan yürüyüş harici sporları da değerlendiren.Ben eliptik bisiklet de yapmaya çalışıyorum. Böyle o kaç adıma eş değer ya da eliptik bisikletle harcadığım kaloriyi gösteriyorsa falan güzel bence.İnsan gaza gelir dimi.
Supermis o zaman 🥰

Balım şarjsız kaldığı zaman ekranı gidiyor sönüyor benimde 2 tane öyle mefta oldu tekrar almadım
Bu seferki su filan geçirmiyor şarjı 14 gün gider diyodu geçen hafta 7 gün gitti bu hafta bidaha deniycem kaç gün gidecek 🤭
Artık banyodan banyoya çıkarıyorum 😁
Elhan Elhan in dediği gibi 1 saat hareketsiz kalınca uyarı veriyor 🤩 egzersiz yap diye🤭

Niye kız biber çorbaya da çok yakışıyor 🤪🤪🤪
Ben lahmacun harcına da aynısını kullanıyorum 😁😁😁
Geçen sene diyet yapmıyordum ya menemen ler lahmacuna gitti .
Önceki sene öğlenci idim akşam gelince kolay oluyordu menemen yapıp geçiştiriyordum🤣🤣🤣
Bu sene de artık çorba olur az yaptım zaten 😁😁
Kiz yakismayacagindan değil, su bakimdan yapiyirum ben menemeni kabuklu sevmem tek tek soyatim domatesleri ve dograrim ve de bol bol biberli yaparim. Ama pizzalik sos ve corbaligi soymadan direk rondodan geciririm onda menemen kaar olmasada iki bir iki biber ceker katarim zaten. Oyuzden menemenligimi corbaya pizzaya kiyamam🤣🤣🤣

Bu seferki su filan geçirmiyor şarjı 14 gün gider diyodu geçen hafta 7 gün gitti bu hafta bidaha deniycem kaç gün gidecek 🤭
Elhan Elhan in dediği gibi 1 saat hareketsiz kalınca uyarı veriyor 🤩 egzersiz yap diye🤭
Benimkide veeiyor kendi kendine bir çöp adam hateket etmeye basliyor hasbam🤣🤣🤣

Kiz yakismayacagindan değil, su bakimdan yapiyirum ben menemeni kabuklu sevmem tek tek soyatim domatesleri ve dograrim ve de bol bol biberli yaparim. Ama pizzalik sos ve corbaligi soymadan direk rondodan geciririm onda menemen kaar olmasada iki bir iki biber ceker katarim zaten. Oyuzden menemenligimi corbaya pizzaya kiyamam🤣🤣🤣
Ha ha ben tembelim ki 😁😁
Hepsini rondodan geçiriyorum 🤣🤣🤣
Biberi dograrim birtek

Adim yarışı guzel oldu takım icinde 🥰
Cuma ne yarisi yapsak ki acaba
Bence bir hafta mola vermek🤭🤭🤭
Dinlenmek iyidir🤣🤣🤣
Ama illa yapak derseniz yarış benim işim 😜
Yazagelen Yazagelen in dediği yerden body fay hesapladım sana gülerken bende 26.9-27 çıktım 🤭🤭🤭🤭
3.6 kilo fazla yağım varmış 😁😁😁
Acilen o yağları eritmem lazım 🤣 🤣🤣

Aynen su geçirmez oluyorlar benim şarjı 10 gün gidiyordu telefonla daha rahat ediyorum tüm adımlarımı sayamasam da onları bonus spor olarak düşünüyorum

Back
X