- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
Gunluk ne kadar yapsan kardir canim pandemi donemi ben evin icinde 5-6 bin adim atiyordumİnşallahhhrakipler fazla güçlü ama ben tabanı yapsam yeter hehe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunluk ne kadar yapsan kardir canim pandemi donemi ben evin icinde 5-6 bin adim atiyordumİnşallahhhrakipler fazla güçlü ama ben tabanı yapsam yeter hehe
Lili gerçekten koruma çok zorAslinda şöyle bacim buara hep boyle besleniyorum yemedigim gün bünye şaşıracakda, işde yemesemde sasirtsam iyi olacak galiba![]()
Bana da baykuş dersin sen
Alışmak lazımBu sefer cok adim atamaidm bence de yeniden yapalim![]()
Bir de içinde program varmış falan yürüyüş harici sporları da değerlendiren.Ben eliptik bisiklet de yapmaya çalışıyorum. Böyle o kaç adıma eş değer ya da eliptik bisikletle harcadığım kaloriyi gösteriyorsa falan güzel bence.İnsan gaza gelir dimi.Gunluk ne kadar yapsan kardir canim pandemi donemi ben evin icinde 5-6 bin adim atiyordum
Yol cok yormus beni daha bugun kendime geldim canim yoksa daha cok adim atardimAlışmak lazım
Rutine binince kolay olur![]()
Supermis o zamanBir de içinde program varmış falan yürüyüş harici sporları da değerlendiren.Ben eliptik bisiklet de yapmaya çalışıyorum. Böyle o kaç adıma eş değer ya da eliptik bisikletle harcadığım kaloriyi gösteriyorsa falan güzel bence.İnsan gaza gelir dimi.
Aynen.Şimdiden çok sevdim heheSupermis o zaman![]()
Bu seferki su filan geçirmiyor şarjı 14 gün gider diyodu geçen hafta 7 gün gitti bu hafta bidaha deniycem kaç gün gidecekBalım şarjsız kaldığı zaman ekranı gidiyor sönüyor benimde 2 tane öyle mefta oldu tekrar almadım
Hava değişikliği bir yandan normalYol cok yormus beni daha bugun kendime geldim canim yoksa daha cok adim atardim
Kiz yakismayacagindan değil, su bakimdan yapiyirum ben menemeni kabuklu sevmem tek tek soyatim domatesleri ve dograrim ve de bol bol biberli yaparim. Ama pizzalik sos ve corbaligi soymadan direk rondodan geciririm onda menemen kaar olmasada iki bir iki biber ceker katarim zaten. Oyuzden menemenligimi corbaya pizzaya kiyamamNiye kız biber çorbaya da çok yakışıyor
Ben lahmacun harcına da aynısını kullanıyorum
Geçen sene diyet yapmıyordum ya menemen ler lahmacuna gitti .
Önceki sene öğlenci idim akşam gelince kolay oluyordu menemen yapıp geçiştiriyordum
Bu sene de artık çorba olur az yaptım zaten![]()
Adim yarışı guzel oldu takım icindeHava değişikliği bir yandan normal
Bende iki gündür randıman alamadım
Ama kendime göre iyi yanı 10 bin üstüne pek cikmazdim ilk defa 14 bin yaptım![]()
Benimkide veeiyor kendi kendine bir çöp adam hateket etmeye basliyor hasbamBu seferki su filan geçirmiyor şarjı 14 gün gider diyodu geçen hafta 7 gün gitti bu hafta bidaha deniycem kaç gün gidecek
Artık banyodan banyoya çıkarıyorum
Elhan in dediği gibi 1 saat hareketsiz kalınca uyarı veriyor
egzersiz yap diye
![]()
Ha ha ben tembelim kiKiz yakismayacagindan değil, su bakimdan yapiyirum ben menemeni kabuklu sevmem tek tek soyatim domatesleri ve dograrim ve de bol bol biberli yaparim. Ama pizzalik sos ve corbaligi soymadan direk rondodan geciririm onda menemen kaar olmasada iki bir iki biber ceker katarim zaten. Oyuzden menemenligimi corbaya pizzaya kiyamam![]()
Ben hic yapmıyorum en tembel benimHa ha ben tembelim ki
Hepsini rondodan geçiriyorum
Biberi dograrim birtek
Yok ben menemeni robotta sevmemHa ha ben tembelim ki
Hepsini rondodan geçiriyorum
Biberi dograrim birtek
Bence bir hafta mola vermekAdim yarışı guzel oldu takım icinde
Cuma ne yarisi yapsak ki acaba
Aynen su geçirmez oluyorlar benim şarjı 10 gün gidiyordu telefonla daha rahat ediyorum tüm adımlarımı sayamasam da onları bonus spor olarak düşünüyorumBu seferki su filan geçirmiyor şarjı 14 gün gider diyodu geçen hafta 7 gün gitti bu hafta bidaha deniycem kaç gün gidecek
Artık banyodan banyoya çıkarıyorum
Elhan in dediği gibi 1 saat hareketsiz kalınca uyarı veriyor
egzersiz yap diye
![]()
Anam kaynanam yapsa bende yapmamBen hic yapmıyorum en tembel benim![]()