- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Evet canim tarti fotosu sart yeni kurallar böyle artik yoksa kabul edilmiyorBu yeni kural mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim tarti fotosu sart yeni kurallar böyle artik yoksa kabul edilmiyorBu yeni kural mi
Böyle bi kuralimiz yoktu o yüzden sadece tartı fotosu çekmiştim kahvesel çekmiş nolur nolmaz diyeGunaydin canim tarti fotosu nick bide bugünün tarihi olmasi lazim birdaha cekermisin
Mutlumu etmediMerhaba
kilo bildirimim![]()
Zipzip-
Geçen Cuma : 54,2 kg
Bu Cuma : 53,3 kg
Fark : 0,9 kg
Yüzde: 1,66
Her yere şöyle kocaman gülücük bırakmak istiyorum 53 hedeflemiştim tutmadı ama o bile beni mutsuz etmedi![]()

Canim tarti fotosu sart oldu tartinin ustune nickini ve tarih yazmak zorunlu bilgineBöyle bi kuralimiz yoktu o yüzden sadece tartı fotosu çekmiştim kahvesel çekmiş nolur nolmaz diyeve su içtim bayağı tekrar tartilamam o yuzdne bu haftalık bu var elimde
Mutsuz etmedi 30 ekim hedefimi tutturamadım canımMutlumu etmedi![]()
![]()
![]()
![]()
Yaaaa canını sıktığı seye bakMutsuz etmedi 30 ekim hedefimi tutturamadım canım
Aslında çok önemsiyorum ben o hedefleri kendime verdiğim söz gibi bu seferlik görmezden geleceğimYaaaa canını sıktığı seye bak![]()
Çok güzel hem kilo vermişsin hem ödem gitmişİlk hafta diye mi gitti bu kadar
Giden 1.200 kg
Mezun oldun bence yetmezmi herhafta kilo verdin büyük basari bu biliyosun senin kilonda olanlar icin mezuniyetin hayirli olsun canim gözün aydınAslında çok önemsiyorum ben o hedefleri kendime verdiğim söz gibi bu seferlik görmezden geleceğimçok mutluyum
![]()
Az da yedim benim için az yemek baya önemliydiÇok güzel hem kilo vermişsin hem ödem gitmiş![]()
Teşekkür ederim hepinizin desteği ile verdimMezun oldun bence yetmezmi herhafta kilo verdin büyük basari bu biliyosun senin kilonda olanlar icin mezuniyetin hayirli olsun canim gözün aydın![]()
SüpersinAz da yedim benim için az yemek baya önemliydidurdurdum biraz kendimi adet oldum ilk kez ödem Baya bayağı gitti yani
![]()
Gunaydin kaptanGunaydin kizlar![]()
![]()
Gunaydin canimGünaydın kızlar, gelemedim yine bir süredir. Geçmiş o kadar geçmiş ki okuyamadımdirek bugüne ışınlanıp tartı heyacanina ortak olayım dedim.
Felicio canım sanırım mezun oluyorsun bugün, tebrik ediyorum canım benim, çok iradeli ve azimliydin, darısı hepimize olsun.