Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar..Deprem anını kafamda tekrar tekrar yaşamaktan uyuyamadım gece..Allah göçük altındakilerin yardımcısı olsun.İnşallah sağ salim hayırlı haberler alırız.
Afiyet olsun hafif bir menü ve spor çok güzel.
09.00
1.5 krep (oğlana söz vermiştim ödül olarak )
3 zeytin
Domates
2 dilim peynir
Öğle 16.00
1 kase mercimek çorbası
Akşam 19.00
1 kase közlenmiş patlıcan biber
1 dilim ekmek
20.00
Yarım elma 2 ceviz
Afiyet olsun,kahvaltıdaki krepi daha snra hayli hayli tefali etmişsiniz.Hatta hafif bile olmuş.
Afiyet olsunn.
Çok iyi,afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun,geçmiş olsun.Siz de İzmirdesiniz sanırım.Hepimizin aklı çıktı
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn
30 Ekim Cuma

Kahvltı 09.00
yarım simit
1 kupa filtre kahve

Öğle 13.00
2 lahmacun
Salata

Akşam 19.00
Büyük tabak tavuklu salata
1 kase yoğurt

30 dk leslie boosted 300p
5bin adım 150p
10 dk pilates 100p
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn
Afiyet olsun ve geçmiş olsun

Geçmiş olsun bir daha yaşamazsınız umarım

“Kilo bildirimini, fotoğraflı ve yanında nick/ güncel tarih notuyla” bu şekilde yazıyor ilk sayfada
Zipzip- kaptanım açıklamaya acaba elle not kağıdına yazılmış şekilde tarih ve nick belirterek diye mi düzeltsek acaba?

Ben de tüm gece tedirgin oldum hep sallantı gözümün önüne geldi
Gece kardeşim kalktı üst katta kalıyor yürümesine bile deprem oluyor diye gözümü açtım...
Sen İzmir' de misin cnm??

Lili 38 canim seni etiketlememisim aksam puanlar bu sekilde bu hafta
1. nin yüzdesi nasıl bir yüzde aklım almıyor %3 lük yüzdeleri nasıl bir yöntem izliyorlar acaba
Kabak detoksu yapmis 1.ci olan kisi canim
Iyi istirahatler kizlar ve Zipzip- kaptanim , 1.liginizi yurekten kutluyorum.
Tesekkur ederiz kaptanim
Günaydın güzel hafta sonları
Gunaydin canim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar
Yeni gün herkese huzur ve mutluluk getirsin inşaallah
Günaydın canim ❤
Günaydın arkadaşlar
Gunaydin canım ❤
Herkese hayırlı sabahlar dün deprem oldu izmirde yaşayan arkadaşlarımız var mı nasılsınız
Hayırlı sabahlar canim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar..Deprem anını kafamda tekrar tekrar yaşamaktan uyuyamadım gece..Allah göçük altındakilerin yardımcısı olsun.İnşallah sağ salim hayırlı haberler alırız
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
gunaydın arkadaslar ızmır ve cevresınde yasayan var mı nasılsınız deprem hepımızı derınden uzdu gercektende
Günaydın canim ❤
Zipzip- kaptanım açıklamaya acaba elle not kağıdına yazılmış şekilde tarih ve nick belirterek diye mi düzeltsek acaba?
Olabilir canim gideyim de duzeltme yapayim

Yazmışsın zaten çok şiddetliydi ve çok sürdü zaten birçok yerden hissedilmiş Manisa da da hissedilmesi gayet normal...
Size de çok geçmiş olsun...
Sağol canım hepimize geçmiş olsun

Ben birden şiddetlenince buralarda da geçen yağmurla fay hattı açılmış burda deprem oluyo sandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…