- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
Gunaydin canim ❤Günaydın herkese iyi pazarlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim ❤Günaydın herkese iyi pazarlar![]()
Ooo spor muSporumu yaptimkahvaltimi ettim
Siz halaaa uyuyonuzmu![]()
Günaydın kızlar,iyi pazarlar dilerim![]()
Günaydın![]()
Günaydın mutlu pazarlar ❤❤
Günaydın kızlar, iyi pazarlarrrr![]()
Günaydın herkese iyi pazarlar![]()
GünaydınlarrrrGünaydın iyi pazarlar![]()
Günaydın canım ❤Günaydın iyi pazarlar![]()
Gunaydin canim ❤Günaydınlarrrr![]()
Kolay gelsin canımGünaydınlar mutlu pazarlar
Evimi degistircem ev arıyorum küçük bebekle cok yoruluyorum. Buraya girip yazamıyorum sakin beni listeden atma kaptan. Evi bulup tasiniyim daha aktif olurum. Kosturmada da eksilerle gelirim inşallahcuma bildirimlerini yaparım mutlaka.
Zipzip-
Kaçıncı sınıf çocuk benim 3. Sınıf baştan beri yollamiyorumBugün sevindim derken moralim bozuldu
Okulda bi sınıf karantinada
Bir haftadır duyuyoruz soruyoruz yok yalan şöyle böyle derken oyaladılar bizi yollamıcam ikisinide neymiş hepimiz illaki hasta olcakmışız
Okul hafta sonu ve çarşamba dezenfekte ediliyo ama ikili eğitim var 15 dk da bir personel kaç sınıfı temizliyo çok sinir oldum düzgünce bilgilendirebilirler insanları
Bende yolllamiyorum canım oğlum 3 e gidiyorKaçıncı sınıf çocuk benim 3. Sınıf baştan beri yollamiyorum
ProfilinKızlar, şu ibreli saati nasıl ekliyoruz. Tıkladım mıkladım olmuyo
Merhaba onu takip edemiyorum yoğunluktan vakit buldukça bardakla içiyorum o nedenle yazmadimMrb bişey dikkatimi çekti. Su miktarını yazmamışsınız
Tamam canim kolay gelsinGünaydınlar mutlu pazarlar
Evimi degistircem ev arıyorum küçük bebekle cok yoruluyorum. Buraya girip yazamıyorum sakin beni listeden atma kaptan. Evi bulup tasiniyim daha aktif olurum. Kosturmada da eksilerle gelirim inşallahcuma bildirimlerini yaparım mutlaka.
Zipzip-
Hesap detaylarından ekliyorsun canimKızlar, şu ibreli saati nasıl ekliyoruz. Tıkladım mıkladım olmuyo
Gunaydin canımGünaydın
Kahvaltı çay keyfi bitti
Bı demlik daha olsa içerdim yaa
Kalkıp kahve yapmaya da üşeniyorum
Kahve makinem bozuldu sonrada almadım
İki gündür akşam 21.30-22.30 da yatıyorum uyudkca uyuyasim geliyor
Oğlan 9 da kalktı diye kalktım
Kalkmasa yatardim daha
Hafta içi erken gidiyorum ya sanırım acısını anca çıkarıyorum hafta sonu![]()
Bu aralar en mantıklısıBende yolllamiyorum canım oğlum 3 e gidiyor
Canlı ders yapıyor mu öğretmeniniz çarşambadan baskaBende yolllamiyorum canım oğlum 3 e gidiyor
Olabilir ama borani diyoruz evde.Ben de bilemedim şimdi :)Afiyet olsunBorani yoğurtla yapılır sütlü olanı sizin ki yöresel bir yemek olabilir mi? Mesala şu görüntü antepte yapılan şiveydiz ve lebeniye çorbalarını da aklıma getiriyor
Al benden de o kadar tembellik mi desem üşengeçlik mi. Havalardan mı nedir gece yatmaz sabah kalkamaz oldumTamam canim kolay gelsin
Hesap detaylarından ekliyorsun canim
Gunaydin canım
Bende bu ara surekli uyumak istiyorum