0.5 lik yada 1 litrelik şişen olsun cnm bitirmeye çalışıyorsun hemde miktarı ölçebiliyorsunMerhaba onu takip edemiyorum yoğunluktan vakit buldukça bardakla içiyorum o nedenle yazmadim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.5 lik yada 1 litrelik şişen olsun cnm bitirmeye çalışıyorsun hemde miktarı ölçebiliyorsunMerhaba onu takip edemiyorum yoğunluktan vakit buldukça bardakla içiyorum o nedenle yazmadim
TunaydinSelamlartünaydın iyi pazarlar olsun.
Güzel bir gün dilerim hepimize
7-8 saat uyku yetiyordu normalde havalarin etkisi var galiba sogudu evlerde yataktan cikasim gelmiyorAl benden de o kadar tembellik mi desem üşengeçlik mi. Havalardan mı nedir gece yatmaz sabah kalkamaz oldumbu sabah ta 11 e çeyrek kala uyandım
![]()
3. Sınıf diğeri1. SınıfKaçıncı sınıf çocuk benim 3. Sınıf baştan beri yollamiyorum
Afiyet olsun. Ben içtim kahvemiGünaydın
Kahvaltı çay keyfi bitti
Bı demlik daha olsa içerdim yaa
Kalkıp kahve yapmaya da üşeniyorum
Kahve makinem bozuldu sonrada almadım
İki gündür akşam 21.30-22.30 da yatıyorum uyudkca uyuyasim geliyor
Oğlan 9 da kalktı diye kalktım
Kalkmasa yatardim daha
Hafta içi erken gidiyorum ya sanırım acısını anca çıkarıyorum hafta sonu![]()
Çok sağollProfilin
Hesap detayları
Verileri doldur
Kaydet
Tunaydin canimTünaydın![]()
Ben de 750 lik şişeyi kullanıcam bugün. Amacım 4 şişe devirmek0.5 lik yada 1 litrelik şişen olsun cnm bitirmeye çalışıyorsun hemde miktarı ölçebiliyorsunbardakla olmuyor ben öyle unutuyorum. Şişemi yanımda gittiğim odaya mutfağa taşıyorum
göz önünde olunca içiyorum. Yada saat başı tel alarmı kuruyorum. Su içme hatırlatan programlarda var oda var bende. Unutmak mümkün olmuyor böylece
![]()
Yok canım sadece çarşambaCanlı ders yapıyor mu öğretmeniniz çarşambadan baska
Afiyet olsunOlabilir ama borani diyoruz evde.Ben de bilemedim şimdi :)
Bende şimdi içtimAfiyet olsun. Ben içtim kahvemi![]()
Afiyet olsunYok canım sadece çarşamba
Afiyet olsun
Bende şimdi içtim![]()
Meraba koşu bandi onerir misiniz? Benimde iki küçük cocugum oldugu icin disari cikmam cok zor. Aylardir asiri hareketsizim. Diğer yandan corona da var. Evde boş odam var ardiye gibi oraya koyariz diye dusunduk. Ama kendime guvenemiyorum cok zorlar mi yapabilir miyimAynen ben de yürüyüşle çok güzel kilolar verdim
Her iki doğum sonrası ve aralarda koşu bandimla yürüyerek kilo verdim
Koşu bandı benim için candır hatta hep evlerimin salonunda olurdu bu sefer boş odada duruyor ama yine de açtım bugün başladım yürümeye
Takim olarak genelde 500 ile 1000 gram arasi veriyor kizlarKızlar, Kaç gram/kg veriyorsunuz haftada ortalama?
500gr , 1 kilo olduğu oluyo bazen 2ye yaklaşıyo verilecek kilon ne kadar çoksa çok veriyosun aslındaKızlar, Kaç gram/kg veriyorsunuz haftada ortalama?
Spora vakit ayirabiliyor musunMeraba koşu bandi onerir misiniz? Benimde iki küçük cocugum oldugu icin disari cikmam cok zor. Aylardir asiri hareketsizim. Diğer yandan corona da var. Evde boş odam var ardiye gibi oraya koyariz diye dusunduk. Ama kendime guvenemiyorum cok zorlar mi yapabilir miyim
İnşallah 500 500 de olsa vereyim deTakim olarak genelde 500 ile 1000 gram arasi veriyor kizlar![]()
Verirsin canim 500 gram az degil ayda 2 kilo yapar 10 ayda 20 kilo :)İnşallah 500 500 de olsa vereyim de
Ne oldu canim :))
Sence tahmin et bakimNe oldu canim :))