Tabi kapisiyoruz yaaBakalım kapisiyoz mu?
Ha ha
Sende dene pili değiş gitti 2 kilo
Ne mübarek insansın maşallah cuma günü mü doğdun
Dursun o sen bakarken belki 52.4 olursun
İnşallah
Evet o benim
Belli canım
Çok tatlısın ya
Aman ya ben de kaç tane ip aldım dandik çıktılar. Kablo en güzeliSimdi hatirladim mevzuyu
@Prensesimin Annesiyim den örnek alarak calacaktim ama kendime ip aldim gecen sene ama bir defa kullandim
Hepimiz birden nazar ettikMalesefgitti yine
İşin içine kv, kp, görümce ya da elti girdiyse motivasyon bünyeye yüklenmiş demektirKv bizdeydi. Gunduz de gelemwdim kusura bakmayın. Eliptigime bakmaya geldiler. Kinayeli kinayeli bincekmisin gercekten demisti kp. İnat edip zapxayif olmam lazım
Gelelim menuye. Biraz karisti sanki...
Sabah 10.30
Cocuklara yaptigim patates tostunun yarisi(tost makinasinda, elin yarisi kadar.)
Çay
1 haslama yumurta
2 dilim peynir
3 catal tahin helvasi
3 dilim patates kizartmasi
12.00
1 sb boza
15.30
Starbucksta kahve adini bilmiyorum
Glutensiz kurabiye
2 catal pasta
17.00
1 tabak pirasa
1 kase dereotlu cacik
20.30
2 çay
22.00
Turk kahvesi
Bu ne güzel helvaSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2717101
Öğlen yemeği Eki Görüntüle 2717105
Ara öğün
Eki Görüntüle 2717106
1 çay tabağı un helvası
Ara öğün Eki Görüntüle 2717107
2 lt su
Ne güzel demişsin canım tembellerin işi diye doğru valla düzenli diyet ve spor şart sadece yememekle kilo verilmiyorCnmm ben 36 yaşındayken 18 kilo verdim şimdi 45 im şuan 15 kg gitti kısmetse 6 kilom daha var. İnsan isterse ve düzenli diyet ve spor yaparsa gidiyor. O laf tembellerin kendini kandırma lafıdır benceyaş ilerleyince sadece metabolizma yavaşlıyor ama gayretle herşey mümkün kardeşimin kayınvalidesi 5 ayda 85 kilodan 70 kiloya düştü kadın 60 yaşında düşün yaniiii.. Üstelik birde şeker hastası. Maşallahı var şuan
Ay geçmiş olsun canım maşallah diyelim yavruna da nazar varsa çıksın gitsinAllah'ım aklım çıktı korkudan
Benim ufaklık ağlıyo uykusunda ama o nasıl ağlamak bişey oldu sandım soydum evirdim çevirdim bişey yok
Kaka etmiş altını aldım pişik yok yinede krem sürdüm şurup içirdim türlü şebekliklerle giydirdim bol bol da okudum
Şimdi uyudu kaldı inşllah yine ağlamaz yatağı bile kontrol etti eşim bişey mi var diye
Sanki biyeri kopmuşcasına ağladı kendini yerlere atıyo kucağımdan
Kesin nazar oldu köyde
Sen de öyle düşündürmeyeceksin canım işte hep çok üstüne oyuncak gibiNe guzel. Veremezsin demiyolar
Ama boşa para harcamisiz gibi dusunuyolar
Afiyet olsunnSabah (10:00)
-6 zeytin
-2 şekerli çay
-2 dilim börek
-domates
Ara öğün (15:00)
-havuç kuru kayısı
-Türk kahvesi
Akşam (19:00)
-azcık makarna
-yoğurt
-yeşil mercimek yemeği
2 litre su şimdilik
Kek ve patates sağlıklı olmasa da kalori bakımından iyi bi gün olmuş,miktarı abartmamışsın.Arada böyle olur,afiyet olsunİyi akşamlar...
kahvaltı
Bir dilim ekmek
Peynir, domates, salatalık, çay, bi kşık ayva r
Ara
Muz
ara
3 lokma kadar kek, 5-6 patates kızartması
ara
Yulaf-süt-1 kaşık bal
akşam
5 köfte, az patates kızartması, ketçap, yoğurt,
spor
2.000 adım
Zipzip-
Afiyet olsun
Afiyet olsunn11:30
3 kaşık Menemen 2 kaşık yumurtalı patates 2 kaşık kavurmalı yumurta bir dilim peynir iki dilim kaşar şekersiz çay bunların yanına bir dilim ekmek
16:muz bir dilim ayva
19: bir adet fırında pişmiş palamut salata bir küçük helva
2 litre su
Haticecim kilona göre çok az yiyorsun canım.Birden kilo verirsin evet ama kasların da erir.Ben 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim.Seninle benzer kilodayken verdiği bulup sana yollayım.Tabi ki her diyet listesi kişiseldir ama bi fikrin olsun canım.Hayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menümü paylaşayım ben
Sabah 08.00 1 büyük su bardagı limonlu su şekersiz türk kahvesi
Öğlen 13.30 kırmızı biber li yumurta 3 Dilim peynir 1 dilim ekmek
Akşam 18.20 1 kase erişteli mercimek corbası
4 litre su
10.000 adım =300
30 dakika leslie =300
Afiyet olsunnBugünkü menüm:
8:30
Az tereyağında pişmiş yumurta, bir dilim beyaz peynir, 2 zeytin, salatalık, yeşillik, 2 ince dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay.
13:00
Annem katmer yapmıştı yarım yedim
15:00 muz
17:00 1 tabak ekşili köfte 1 kase yoğurt,bir küçük Salkım üzüm
2 lt su.
Zipzip-
Leslie dün ve bugün 15 er dk=150 *2=300puan
Adım bugün 1000=30 puan
Bölgesel 5 dk =50 puan
380 puan @Nidsalii
Afiyet olsunn,çay tabağını çok yakından çekmişsin,1 kase sandım tatlıyı önceSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2717101
Öğlen yemeği Eki Görüntüle 2717105
Ara öğün
Eki Görüntüle 2717106
1 çay tabağı un helvası
Ara öğün Eki Görüntüle 2717107
2 lt su
Afiyet olsunnn,iraden için tebrikler :)Gelelim menüye
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 4 çatal salamli yumurta 3 Zeytin
Domates salatalık biber 1 dilim peynir 1 kaşık çökelek 1 çay kaşığı tereyağ ve bal
1 dilim tb ekmeği 4 fincan çay ilk defa bugün keyif yaptım
Öğle 1 mandalina 1 salatalık 1 elma
Akşam et kavurma salata 1 dilim tb ekmeği
Çocukları anneme bıraktık ve pandemi başladığından beri ilk defa avm ye gittik eşime kıyafet almak için millet doldurmuş avm yi şaştım kaldım
Yemek katından geçtik o kokular o kokular ahh ahh yemedim ama akşam yemeğimi 5 te yemiştim 8 de geçtik o yemek katından açtım daa kendimi tebrik ediyorum ama
Bir dondurma yedim o kadar da olsun dimi???
3 litre su
6000 adım 30 dk leslie fast walk
Zipzip- @Nidsalii
Afiyet olsunnKv bizdeydi. Gunduz de gelemwdim kusura bakmayın. Eliptigime bakmaya geldiler. Kinayeli kinayeli bincekmisin gercekten demisti kp. İnat edip zapxayif olmam lazım
Gelelim menuye. Biraz karisti sanki...
Sabah 10.30
Cocuklara yaptigim patates tostunun yarisi(tost makinasinda, elin yarisi kadar.)
Çay
1 haslama yumurta
2 dilim peynir
3 catal tahin helvasi
3 dilim patates kizartmasi
12.00
1 sb boza
15.30
Starbucksta kahve adini bilmiyorum
Glutensiz kurabiye
2 catal pasta
17.00
1 tabak pirasa
1 kase dereotlu cacik
20.30
2 çay
22.00
Turk kahvesi
Afiyet olsunn7 Kasım Cumartesi
Kahvaltı 12.30
Avuç içi kadar tost
Biraz tavada yumurta
3 zeytin
Akşam 18.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak musakka
Yarım dilim ekmek
30 dk leslie boosted 300p
10592 adım 317p @Nidsalii
Eki Görüntüle 2717152
Afiyet olsunnKızlar yazmayı unutmadan
Sabah11:00
Domates salatalık
5 zeytin
Kibrit kutusu peynir
Çay kaşığı bal
2 şekerli çay
ara öğün(bügün yemedim )
akşam 19:00
Dünden kalan yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
Üç tane köfte
3 litre su
Çok iyi,afiyet olsunn
Çok iyi,afiyet olsunnSelamlar
7 Kasım 2020 menüm
Sabah aç karnına 1 bardak su, 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 2 kuru kayısı, 1 ceviz
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta, 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1, 5 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi 3 şekersiz çay,
1 kupa yeşilçay
Saat 11: 30 şekersiz Türk kahvesi
Öğle saat 14 : 00
1 mandalina, 2 ceviz
Saat 15 şekersiz Türk kahvesi
Akşam 17 : 30
5 adet lahana sarması, 5 kaşık yoğurt
Saat 19 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
15 dk bölgesel _ 150 puan
30 dk boosted _ 300 puan
8.000 adım _ 240 puan
Toplam : 690 puan
@Nidsalii
Afiyet olsunnMenüm kizlaaaaarrrrr
Kahvalti(10:45)
1 haş yumurta
2 dilim tb ekmek
1 kk peynir
Domates salatalık
3 fincan çay
Aksam(18:15)
4 kasik kıymalı patlıcan yemeği
3 kasik çörekotlu yoğurt
Salata
2 dilim tb ekmek
Su az oldu yaaa 1 litre ancadir
Zipzip-
Afiyet olsunnnHerkese iyi geceler yoğun bir gündü kisliklari çıkardım yazlıkları koydum derken akşam oldu
Menümü yazıp yatacağım
Sabah 11:00 yulaf kepekli krep 30 Gr kasar peyniri 6 zeytin 5 ceviz (beyaz peynir bitmiş kuru meyvem bitmiş böyle oldu)
Ara bir kupa kahve
Akşam 19:00 bir tabak kelle paça çorbası salata bir bardak muşmula suyu
Çayın yanında 5 kestane yedim
Spor 10000 adım 300p @Nidsalii
Tamam canım Bulabilirsen gönder banaHaticecim kilona göre çok az yiyorsun canım.Birden kilo verirsin evet ama kasların da erir.Ben 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim.Seninle benzer kilodayken bi liste vermişti,onu bulup sana yollayım.Tabi ki her diyet listesi kişiseldir ama bi fikrin olsun canım.
Tamam canım kafana göre ayarlarsın çok abartmadıkça sıkıntı değilLeyla pazartesi salı ve perşembe kahvaltı okul saatine denk geliyor gerekirse ara öğünü 11 e alayım kahvaltıyı öğlen 13 de eve gelince yapayım
Yada direk 13 de kahvaltı ile öğüne başlarım.
3 gün sıkıntı.
Diğer iki gün rahat pazar ve çarşamba evdeyim
İnternet işi zor gerçekten umarım kısa zamanda hallolurCnm benim ev içindeki kabloları kontrol ettiler dün. Kablo uçlarındaki jaklar değişti. Modeli değiştirdiler. Binadaki swici kontrol ettiler sinyal gelmiyormuş.kurumun Sisteminde hata var onlar çözecek Deyip gittiler. Sabah aradım yine bakalım
Şöyle canım yulaf az geliyorsa yada dokunuyorsa onun yerine ilk gün kahvaltısından yaparsınız akşam ki ler hafif olduğu için biraz kendimize göre revize edebilsekte daha da azaltmadan yapalım canımPeki akşam menümüz farklı olursa yani daha hafif olursa menülerdekinden katılabilir miyiz
Olur tabiki yine menüdekilere benzer şeylerle araları kaldıralım sen kendi düzenine göre ayarla canımÇok güzel canım ama menü bana uymuyor ben hiç ara yapamiyorum düşük şekerim benim diyetisyenimle de öyle ayarlıyoruz ara yapınca şekerim oynuyor sürekli acikiyorum sonra dengem bozuluyor kendime uydursam olmaz dimi
Teşekkür ederim canımEki Görüntüle 2717241
D Dileksnr ccanım benim ana listem buydu.Sadecce listede yazan gece ara öğününü yapmadım hiç,akşam yemeğinden snra yemezdim.Bu şekilde 130 kilodan 90 kiloya düştüm. Haa tabi kilo vermem ilerledikçe arada zayıflamam duruyordu.Durduğu zamanlar haftada 2 gün şok diyet tarzı düşük kalorili besleniyordum (onda bile çok aç kalmıyordum) ama sadece 2 gün, kalan 5 günde temel liste buydu.Her zaman şok gibi beslenirsek yeterli besini vücut karşılayamacağından sadece yağdan değil kastan da eriyecektir.Zaten insan bi süre snra bunalıp diyeti bırakır.Çok da bunaltmamak gerek kendimizi cünkü yol uzun.
Günaydın canım kamp için liste 900-1000 kalorilik bir liste sen bir öğün daha ekstra yap olur mu? Mesala bir önceki akşamın veya aynı akşamın menüsünü tekrarlayabilirsinGünaydıınnn kızlar ben belimi ölçemedim
Cuma günü 112.400 idim bugün 111.700 çıktım
700 gram gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?