Tamam canım benim ayarlarım orasını benGünaydın canım kamp için liste 900-1000 kalorilik bir liste sen bir öğün daha ekstra yap olur mu? Mesala bir önceki akşamın veya aynı akşamın menüsünü tekrarlayabilirsin
Günaydın mutlu pazarlar❤❤Gunaydin mutlu pazarlar
Günaydın ❤❤Günaydın
Rüya falan görüp korkmuş da olabilir canım, inşallah sabaha kadar iyi uyumuştur. Geçmiş olsun.Allah'ım aklım çıktı korkudan
Benim ufaklık ağlıyo uykusunda ama o nasıl ağlamak bişey oldu sandım soydum evirdim çevirdim bişey yok
Kaka etmiş altını aldım pişik yok yinede krem sürdüm şurup içirdim türlü şebekliklerle giydirdim bol bol da okudum
Şimdi uyudu kaldı inşllah yine ağlamaz yatağı bile kontrol etti eşim bişey mi var diye
Sanki biyeri kopmuşcasına ağladı kendini yerlere atıyo kucağımdan
Kesin nazar oldu köyde
Canım maşallah bir aylik incelmen çok güzel. Bölgesel spor mu yaptın.Günaydın
Kampımız bugün başlıyor kg, spor ve menü bildirimlerinizde beni etiketlemeyi unutmayın olur mu?
kamp öncesi ölçüleri de alalım dedik isteyenler ölçüleri nasıl alması gerektiğini ekte sunuyorum
Benim bildirimim
Zipzip-
02.10.2020 55,00 kg Göğüs:85 Kollar:25 Bel: 68 Alt Karın: 90 Basen:95 Bacak: 52 Boyun: 30 Yağ Oranı; %27
08.11.2020 55,2 kg Göğüs:84 Kollar:25 Bel:68 AltKarın:86 Basen 96 Bacak:48 Boyun:29 Yağ Oranı: %27
@sudem34sonngulen @PAPATYAM @birazhuzurdu2008 @Elhan @icell_84 D Dileksnr @missadangel @HuzuRRR
Sağol canımAy geçmiş olsun canım maşallah diyelim yavruna da nazar varsa çıksın gitsin
Bizde de oldu bu gece ağlamasını durduramadım..
Sonra sakinleşti
Şimdi de uyanıgiz 1 saattir uyanık ben babası uğraştık uyutmak için yok uyumuyor oğlum ne güzel yeni doğduğu zamanlar akşam yatar sabah kalkardı şimdi gece saat başı kalkıyor ne oldu anlamadım
Sağol canım uyudu sonra ama ben çok tedirgin oldum uyuyamadımRüya falan görüp korkmuş da olabilir canım, inşallah sabaha kadar iyi uyumuştur. Geçmiş olsun.
Tsk ederim canimmmBu ne güzel helvaafiyet olsun canım
Bende resim eklerken farkettim büyük gorunduğunu o yüzden açıklama yaptım topun ağzına girermiyimGünaydın kızlar :)
Dün tatil sabahı olmasına rağmen 5.30da kalkmayı başarınca akşam 9'da uyuyakalmışımPek bakamadım sayfaya
Afiyet olsunn
Kek ve patates sağlıklı olmasa da kalori bakımından iyi bi gün olmuş,miktarı abartmamışsın.Arada böyle olur,afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsunn
Haticecim kilona göre çok az yiyorsun canım.Birden kilo verirsin evet ama kasların da erir.Ben 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim.Seninle benzer kilodayken verdiği bulup sana yollayım.Tabi ki her diyet listesi kişiseldir ama bi fikrin olsun canım.
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn,çay tabağını çok yakından çekmişsin,1 kase sandım tatlıyı önce
Afiyet olsunnn,iraden için tebrikler :)
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn
Çok iyi,afiyet olsunn
Çok iyi,afiyet olsunn
Afiyet olsunn
Afiyet olsunnn
TeşekkürlerGünaydın kızlar :)
Dün tatil sabahı olmasına rağmen 5.30da kalkmayı başarınca akşam 9'da uyuyakalmışımPek bakamadım sayfaya
Afiyet olsunn
Kek ve patates sağlıklı olmasa da kalori bakımından iyi bi gün olmuş,miktarı abartmamışsın.Arada böyle olur,afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsunn
Haticecim kilona göre çok az yiyorsun canım.Birden kilo verirsin evet ama kasların da erir.Ben 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim.Seninle benzer kilodayken verdiği bulup sana yollayım.Tabi ki her diyet listesi kişiseldir ama bi fikrin olsun canım.
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn,çay tabağını çok yakından çekmişsin,1 kase sandım tatlıyı önce
Afiyet olsunnn,iraden için tebrikler :)
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn
Çok iyi,afiyet olsunn
Çok iyi,afiyet olsunn
Afiyet olsunn
Afiyet olsunnn
Günaydın.Ben öylesine tartıldım, aynıyım. Tartı günleri pazartesi ve cumaGünaydın kızlarbugün tartılıcakmıyız yine ben tartılmasam gördükçe moralim bozuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?