Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Su az olmuş cnm. Şişe taşı yanında göz önünde olunca kolay olur yükselir yavaş yavaş

Kamptaki arkadaşlara ayrıca kolaylıklar ve başarılar dilerim
Teşekkür ederiz canım
Günaydın başlayalım bakalım kampa hayırlı olsun Felicio ölçülerim bunlar bu gün kilo vermiş göründüm adet sonrası ödem gitmiştir belki cuma 79.9 dum çünkü
Teşekkür ederim bildirimin için ek öğün yapmayı unutma olur mu mesala 2 köfte diyorsa 3-4 köfte yiyebilirsin 6 kaşık 10 kaşık olabilir ve öğle arasına diyet menüsünde bulduğun kahvaltı hariç öğünü ekleyebilirsin
Ölçülerimi almadım, kahvaltı sonrası da sağlıklı olurmu bilemedim. Yarın sabah alırım artık, yağ su ölümüne bakacakmıydık artık onada yarın sabah bakarım
Ölçü isteyen alacaktı canım 5 günde değişmez bence ama değişiyor mu bakalım dedik

Üzümünü ye bağını sorma gitsin sudecim o tartini sev gitsin...

Vücut bazen şaşırtmaya güzel tepki veriyormuş cnm savaş psikolojisinden çıkıp ödem yağ atıyormuş artık öyle de olabilir. Her halükarda senin yararına olmuş işte daha ne istiyorsun

Belki gecikme olmuştur mevsim de etki ediyor ilaç vs kullandıysan stresli bir dönemden geçtiysen vs. Bekle bakalım. Yada istiyorsan hakkında hayırlısı da olabilir
Zaten 5gün düzenli gecikiyodu şuan 5+1 gün oldu ilaç kullanmadım sadece geçen ayki reglide ufaklığı memeden ayırırken ağrı olunca ağrıkesici içtim
4.yü düşünmüyorum Allah isteyenlere nasip etsin hamileliği kaldıramam zaten

Kampa başlayan arkadaşlar bugün tartılıyor yani maalesef tartılacaksın canım sporla birlikte uyarsan Cuma tartılmaktan keyif alacağını düşünüyorum
Ya canım tartılmadım mesajı sımdı okudum kahvaltıda yapmış bulundum ama kılom 81.50 maşallahım var ben tekrar cuma günü tartılsam tekrardan olmazmı böyle sık tartılınca çok moralim bozuluyor Inan. Sporda yapıcam bu hafta Insallah etkısını görürüm.

Önümüzdeki günlere bakalım
bende 1 hasta oldum 1 aylık emeğim boşa gitti gibi hissediyorum tat almıyordum yedikçe yedim olsun tekrar veririz yeterki kararlı olalım yürüyüşünü tebrik ederim
Geçmiş olsun canım, sanırım benim olmadığım bir zamanda hastalandın, takip edemedim. Önemli olan sağlık, şimdiden sonra toparlariz. Ben biraz uyumuşum kahvaltı azıcık gecikti. Az yemeyi unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…