- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Ben tek ara öğün yaptım, diğerine fırsat bulamadım. Günüm güzel geçti.Ben arada bı elmayşa bıraz leblebi yedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tek ara öğün yaptım, diğerine fırsat bulamadım. Günüm güzel geçti.Ben arada bı elmayşa bıraz leblebi yedim
Afiyet olsun yoğunlukta bile çok güzel ayarlamışsınKampımızın 1. Günü
Sabah 10.00 Haşlanmış bir yumurta, peynir, yesillik, çiğ kaju( çavdar ekmeği yoktu) , çay
15.00 Sade Türk kahvesi
18.00
Eki Görüntüle 2717543
Ara öğün unutmuşum temizlik yapıyordum. Acikirsam yatmadan yoğurt kayısı yerim bir ihtimal
Su iki litre
Spor yok...çok yoruldum.
Felicio
Pişirmiştir bence öncesinde sıcak olsun diye hazırladı pişince de fotoyu bekleyemezdiBanada cig geldi de dedim kofte degil galiba![]()
Kahvaltıdan sonra mutfağı toparlamadan yemeklerimi pişecek hale getiririm ayıptır söylemesiAfiyet olsun yoğunlukta bile çok güzel ayarlamışsın![]()
Kuzu kıyma pespembeydi... Fırından çıktı hemen yedik ... pişmemiş olsa yer miyim...bizim filize inandiramadim feliciom sen inan banaPişirmiştir bence öncesinde sıcak olsun diye hazırladı pişince de fotoyu bekleyemezdi
Ben de hibiskus içiyorum afiyet olsun kuzum.İhlamur demliyorum. Sonbahara yakisir![]()
Cocuklar izin verirse afiyet olcak inşallah abla. Sana da afiyet olsunBen de hibiskus içiyorum afiyet olsun kuzum.![]()
Çok iyi,afiyet olsunİyi akşamlar kızlar veZipzip-
Felicio bugün güzel yürüdüm açık havada 7000 adım iyi geldi
Sabah kahvaltı 9:30
Haşlanmış yumurta peynir zeytin az az domates salatalık yeşil biber kavurma kuymak 2 yemek kaşığı
Atıştırmalık
Bir kare çikolata
Üzüm 15 tane
Akşam yemek 17:30
Tarhana çorba
3 yemek kaşığı makarna
karnıyarık içi dışı kızartmaydı
Yeşil salata
Güzel menü,afiyet olsunBugunku menüm
11.00
3 yumurtadan menemen(kizla ortak)
2 dilim peynir
Domates salata(yarimsar,yencek gibi degildi tatlari yok.)
Nescafe
2 dilim ekmek
14.30
Turk kahvesi
Kuru meyve
16.00
Rezene çayı
18.00
1 kepçe mercimek corbasi
8 adet kofte(kucuk boy)
Bol salata
Ayran
Yatmadan süt icerim
AKşam nohut bana da az geldi ama 2 gün üste oldugundan demişsin cnm,okudum şimdi.Afiyet olsunSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2717533
Ara öğün Eki Görüntüle 2717534
Akşam yemeği Eki Görüntüle 2717535
2 lt su
Afiyet olsunn.Sizde kucuk cocuk var sanırım,arada yarım gofret gidiyorUzun zamandan sonra yarım saatte olsa yürüyüş yapabildim. Soğuktu tabi çok duramadım bebekle geldik hemen
Menüm:
10: 3 kaşık çökelek 3kaşık mantarlı yumurta bir dilim kaşar peyniri iki dilim peynir yarım simit bir çay kaşığı nutella 2 dilim domates 3 dilim salatalık
12: 2 kare bitter
15: muz
161.5 lahmacun ayran
19: yarım gofret ceviz kuru üzüm bi avuç çekirdek
1.5 litre su
Yarın sabah tartı günü değil mibakalım kaç oldum
Afiyet olsunnKampımızın 1. Günü
Sabah 10.00 Haşlanmış bir yumurta, peynir, yesillik, çiğ kaju( çavdar ekmeği yoktu) , çay
15.00 Sade Türk kahvesi
18.00
Eki Görüntüle 2717543
Ara öğün unutmuşum temizlik yapıyordum. Acikirsam yatmadan yoğurt kayısı yerim bir ihtimal
Su iki litre
Spor yok...çok yoruldum.
Felicio
Yaptığın yemekten belli sen çok güzel yemek yapıyorsunKuzu kıyma pespembeydi... Fırından çıktı hemen yedik ... pişmemiş olsa yer miyim...bizim filize inandiramadim feliciom sen inan bana![]()
Güzel menü ve spor,afiyet olsun8 Kasım Pazar menüsü
09.00 şekersiz türk kahvesi
12.00 kahvaltı (sabah yürüyüşünden sonra uyuyakalmisim, kahvaltı biraz gecikti)
1 yumurta (içinde birazcık mantar vardi), 1 dilim beyaz peynir, yarım domates, 1 salatalık, 3 siyah zeytin, maydonoz ve nane, 1 dilim esmer ekmek, şekersiz çay.
14.00 ara
Yeşil çay, 3 tam ceviz
18.00 akşam
3 adet fırında yağsız köfte, 4 kaşık fırında sebze (kereviz kabak ve havuç), kerevizli yoğurt (ayran içmek yerine bunu yemeyi tercih ettim)
Su içmeyi akşam yemeğinde hatırladım, şimdilik 1 lt. Yatana kadar 2yi geçerim.
Spor 6500 adım 195 puan
30 dk bölgesel 300 puan
Toplam 495 puan
Felicio canım uyum sağlamış mıyım. Ara öğünün birini yapamadım sorun olur mu. Duzeltmen varsa ona göre dikkat ederim
Zipzip- N Nidsalii
Tşk ederim canımÇok iyi,afiyet olsun
Güzel menü,afiyet olsun
AKşam nohut da bana az geldi ama 2 gün üste oldugundan demişsin cnm,okudum şimdi.Afiyet olsun
Afiyet olsunn.Sizde kucuk cocuk var sanırım,arada yarım gofret gidiyor
Afiyet olsunn
Keske bizde köyden getirebilseydik. Benim gecen senedenAfiyet olsun canim yazin topladik bizde dalindan ama daha icmedim :))Eki Görüntüle 2717577
Seneye kısmet olur insallah canimKeske bizde köyden getirebilseydik. Benim gecen seneden
Muhteşemsin Songül’üm8 Kasım Pazar menüsü
09.00 şekersiz türk kahvesi
12.00 kahvaltı (sabah yürüyüşünden sonra uyuyakalmisim, kahvaltı biraz gecikti)
1 yumurta (içinde birazcık mantar vardi), 1 dilim beyaz peynir, yarım domates, 1 salatalık, 3 siyah zeytin, maydonoz ve nane, 1 dilim esmer ekmek, şekersiz çay.
14.00 ara
Yeşil çay, 3 tam ceviz
18.00 akşam
3 adet fırında yağsız köfte, 4 kaşık fırında sebze (kereviz kabak ve havuç), kerevizli yoğurt (ayran içmek yerine bunu yemeyi tercih ettim)
Su içmeyi akşam yemeğinde hatırladım, şimdilik 1 lt. Yatana kadar 2yi geçerim.
Spor 6500 adım 195 puan
30 dk bölgesel 300 puan
Toplam 495 puan
Felicio canım uyum sağlamış mıyım. Ara öğünün birini yapamadım sorun olur mu. Duzeltmen varsa ona göre dikkat ederim
Zipzip- N Nidsalii
Hiç tazesini görmemistimAfiyet olsun canim yazin topladik bizde dalindan ama daha icmedim :))Eki Görüntüle 2717577
Aaa atmamismiyim size o zaman unuttum galiba atayim diyordumHiç tazesini görmemistim![]()
Yarış denince neden tutamıyorum kendimi acabauzun zamandir takimlarla yarış yapmıyoruz kizlar yarışmak ister misiniz takima biraz daha hareket getirelim mi![]()