• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok güzel spor yapmışsın ❤️❤️❤️ Bugün En iyi kamp sporu senden ve papatyamdan geldi galiba
Hafta içi kendime güvenemedim.
Programa layık olmak istiyorum 🥰
Birde iyi kilo kaybı istiyorum 🥰
Pazar tartı 68.6
68.8
68.6 verdi
Bende o yüzden 68.6 yı baz aldım.
Bir kaç farklı tartimda farklı sonuç verdi çünkü

Tunaydin Kizlar
Fark :300 gr

Eklentiler

• IMG_20201109_113222.webp
    IMG_20201109_113222.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 31
Canım hem sonbahar hem de direnç kilondasın sanırım 😱 streste etkili uykusuzluk şu okul sınav olayları bitse biraz daha rahat hissedersin sanırım ❤️ İyi düşünelim iyi olsun belki çok güzel bir eksi gelecek senden yine 🧿🧿🧿
İnşallah cnm bakalım, kısmet
Evet uyku sorunu yaşıyorum son dönemde ve gerçekten spor çok ağır gelmeye başladı nedense enerjim yok gibi birde kas ağrıları var sanki spora yeni başlamışım gibi ama spor yapmaya başlayınca 10 dk sonra normale dönüyor spor sonrası da oturunca kalkamıyorum ayaklarım taşımıyor sanki beni. D vitamini alıyorum eksikti benim B12 de alıyorum aslında ama iğnem bitti son iğnem de düştü kırıldı yaptırmadı teste gitmem lazım gidemedim bir türlü onada Bi baktırmak lazım

Gunaydin ablacım 🥰🥰

Guzel eksi tebrik ederim canim 🥰

Günaydın canim 🥰

Sabah 5.30 da baktim 117 de bende vardi :-)

Ben mi atese attim simdi cuma bildirim yaptin bende seni listeye ekledim :-)

Bence zeytin degil karnabahari dun yemistin degil mi

Gunaydin canım eksin cok güzel 🤩🤩

Gunaydin canim ekside olman guzel 🤩🤩

Günaydın canım eksin cok guzel cumaya 4 gun var kaçamaksiz gidersen 1 kiloya yakin gider 🤩🤩

Gunaydin canım ❤

Günaydın canim ❤

Eksin cook guzel tebrik ederim canım 🤩🤩

Günaydın ❤❤

Vücudunu sasirtsan mi acaba bugun fazla mi yesen belki kirilma noktasindadir

Gunaydin canim cumaya gore eksidesin tebrik ederim ❤

Günaydın canım aksami cok erken kapatmışsın 🥰

Eksin cok guzel tebrik ederim canım 🤩🤩

Gunaydin canım eksin cok guzel 🤩🤩

Günaydın canim 🤩🤩
Bende düşünüyordum bu hafta 2 günnsalayım azcık diye ama kampa da girdik bakarım artık olmadı azcık salarım biraz 2 yada 3 gün

Sağlıkla kucakla sın inşallahhh. Kolay doğum olsun, gerçi geç gördüm mesajı belkide çoktan kucağına aldı bebişi🤭
Sağlıklı uzun bir ömrü olsun bahtı açık olsun🤲🤲🤲
Oldu oldu canim.sagol🤗

Genel olarak hep eksi görmüşsünüz kızlar tebrik ederim...
Ben de eksiyim
Cuma 60.3
Bugün 59.9
Fark -400
Guzel eksi tebrik ederim canim 🤩🤩
Bende düşünüyordum bu hafta 2 günnsalayım azcık diye ama kampa da girdik bakarım artık olmadı azcık salarım biraz 2 yada 3 gün
Cuma cumartesi deneseydin aslinda arti olursa duruma gore hareket edersin ama olsun olmazsa bugun yarin denersin 🥰🥰

Back
X