• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Felicio Felicio canım bugün menüye hiç uyamadim. Sabah kalktığımdan beri hasta gibiyim. Yerimden pek kalkamıyorum, eşim ne koyduysa onu yedim. En son saat 4te peynir ekmek yedim ilaç almak için. Bu saatten sonra yemem muhtemelen, yarın kamp menüsüne tekrar uyarak devam edeceğim, bir gün fire vermiş oldum. Dünden bugüne 700 Gr eksideydim ama bilgin olsun. Bugün kusuruma bakma canım olur mu, kalkıp kendim hazirlayamayinca kötü oldu.
Geçmiş olsun
Selam. Bugun hic ugrayamadim kk ya.
Cok moralim bozuk. 107.7 geldim +200 gr. Aslinda menuler iyi diye dusunurken boyle olmasi hemde spora başlamişken. Sanki bir takılma var gibi..
Ya beslenme azaltımına gidicem. Ya da spor arttirimina

Zipzip- Zipzip- senin gozunden sorun nerede sence? Menuler vasat mi
Olsun cumaya gider 200 gram

Selam. Bugun hic ugrayamadim kk ya.
Cok moralim bozuk. 107.7 geldim +200 gr. Aslinda menuler iyi diye dusunurken boyle olmasi hemde spora başlamişken. Sanki bir takılma var gibi..
Ya beslenme azaltımına gidicem. Ya da spor arttirimina

Zipzip- Zipzip- senin gozunden sorun nerede sence? Menuler vasat mi
Yemegi 8 gibi yiyorsun canim mesela daha erken yesen 6 gibi bitirsen gunu boyle bir sansin var mi
Aksam menunde cok cesit yiyecek oluyor belki bunlarin sayısını azaltabilirsin
Ama moralini bozma devam ettigin surece kilo vereceksin 🥰🥰

Yemegi 8 gibi yiyorsun canim mesela daha erken yesen 6 gibi bitirsen gunu boyle bir sansin var mi
Aksam menunde cok cesit yiyecek oluyor belki bunlarin sayısını azaltabilirsin
Ama moralini bozma devam ettigin surece kilo vereceksin 🥰🥰
Eşim normal de 19.30 evde oluyor. Bu hafta erken gelicek. İnsallah is cikis saati bu sekilde devam ederse 18.30 yemek yerim.
Aksam da 21.30 22 arasi yogurt yerim. Bu hafta bu sekilde denicem.
Sanki aksam sivi diye guvenip fazla kacirdim

Eşim normal de 19.30 evde oluyor. Bu hafta erken gelicek. İnsallah is cikis saati bu sekilde devam ederse 18.30 yemek yerim.
Dünkü menune baktim 6 da yemissin aksam yemegini miktarlarda da sorun yok belki ödemdir moralini bozma yarin guzel bir eksi gelecektir 🥰🥰

Cok acikmadigin surece gece ara ogunlerini cikartabilirsin canim sabah kahvaltini guzel yapip ogleni proteinle aksami sebze yada kurubaklagillerle yapabilirsen bence daha guzel sonuc alirsin aksam yemegini hep hafif gecir

Dünkü menune baktim 6 da yemissin aksam yemegini miktarlarda da sorun yok belki ödemdir moralini bozma yarin guzel bir eksi gelecektir 🥰🥰
Sonra salep ve ıhlamur vardi 2 parca da elma. Bilmiyorum iste moralim epey bozuldu.. o yuzden bu hafta daha sıkı tutucam. Esim gelince hemen yemek yiyip spor yapcam

Cok acikmadigin surece gece ara ogunlerini cikartabilirsin canim sabah kahvaltini guzel yapip ogleni proteinle aksami sebze yada kurubaklagillerle yapabilirsen bence daha guzel sonuc alirsin aksam yemegini hep hafif gecir
İnadima aksamlari daha zor geciyor. İnsulin direnci var ya. Eski aliskanlik tv karşısında tıkınma istegi. Kahrolasica

Aaa karar verip başladın mı sen canım eltim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallah.
Evet eltim basladim 2 tane embriyo dondurduk hamdolsun Aralık sonu gibi transfer olacak yaşımdan dolayı çift embriyo transferi olacak belki ikiz olur belki birinden biri tutar diye öyle karar vermişler şansımı artirmak için bakalım nasipte ne varsa onu gorucez dualarına talibim 🤗🤲🤲

Evet eltim basladim 2 tane embriyo dondurduk hamdolsun Aralık sonu gibi transfer olacak yaşımdan dolayı çift embriyo transferi olacak belki ikiz olur belki birinden biri tutar diye öyle karar vermişler şansımı artirmak için bakalım nasipte ne varsa onu gorucez dualarına talibim 🤗🤲🤲
² ² ² :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Ani bir kararla yarın aksam küçük kızımın doğum gününü kutlayacağız dedemiz köyden geliyor anneannemizi alıp götürecek her ikisi de olsun diye yapalım dedik
Bugün pasta siparişi verdik geldik eşimle
Konsept de tek boynuzlu at...😂😂😂
Ohhh nice yıllara şimdiden 🎉🎉🎉🎉
İyi eğlenceler ve afiyetler olsun🤭

Back
X