• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun canım 🌹🌹🌹

Demir eksikliği de olabilir mi?

Gözünaydın herşey istediğin gibi olsun 🌹🌹🌹 çok sevindim 🌸🌸🌸

Tebrikler @Nidsalii 🎉🎉🎉 süper spor kaptanımız ❤️❤️❤️
Çok sağol şekerim evett çok istiyordum kocam tanışma yıl donumumuzun 10.yilina ayarlamış zamanı 🤭

teşekkürler canım ben de valla iştahsız yok bizim ailede kime çektiyse :confused:

bende veryorum hep vitamin omega :)
hmm biraz zayıf benimkide 2 yaşında 12 kilo
hangi kan ilacı kullanıyorsun canım ilaç verirkende savaş veriyor musun benim gibi :)
Yok benim kiz ilac konusunda sikinti cikarmaz çünkü bebeklikten beri cok hastalık gecirdi :/ ama kan ilacımız toz seklindeydi o yuzden vermek cok zor

POWERHACK POWERHACK tarih alabilmene sevindim canim insallah cok guzel atlatip istedigin vucuda sahip olursun 🥰🥰🥰
İnşallah kaptanım hem araştırma hemde maddi manevi dusunme sürecinden sonra artık eşimde dayanamayıp benden habersiz gün almış bu sabah öğrendim :)
Umarım hayırlısı olur kizlarima ve bana bakicak arkadaşımı da ayarladım çok şükür suanlik herşey yolunda gözüküyor evi temizlemeye giriştim tepeden tırnağa malum 1 ay dikişler için pek yormam lazım kendimi çantamı hazirlicam birde 🥰

Buyrun kahve ikramina :) duble turk kahvesi

Eklentiler

• IMG_20201110_135927.webp
    IMG_20201110_135927.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 25
çok teşekkürler canım daha 2 yaşında konuşmuyor da daha biraz büyüsünde tabiiki konuşarak anlatabilirim :)

teşekkürler canım

inan acıkmıyor 2 gün aç durabilir yemeden :KK43:
daha 2 yaşında tatlım :)

tamam yaparız bir challenge bu hafta bi geçsin de :)

teşekkürler canım

çok daha iyiyim cok teşekkür ederim :)

seninde mi iştahsız canım Allah yardımcın olsun çok zor insan üzülüyor tabi
sağlıklı olsunlar da :)
3. Üm de seçici olacak
Tarhana çorbası yemiyor yogurt yemiyor bir tuhafff...
Benim büyükler de yemek ye demesem açız demiyorlar canım...
Bebeklikleri hep cılız cılız geçti büyük kızım 8 yaşında şimdi tuhaf bir şekilde kilo almaya başladı yedikleri normal ama kilo alımı fazla..

Geçmiş olsun canım benim rabbim şifa versin dikat et kendine benimde opudan sonra karnimda sezeryan doğum gibi avı vardı sonrada belim agriyo doyordum meğerse bobreklerim agriyormuş yatakta sağa sola dönemiyorum batıyor resmen bugün rahat uyudum belime atkı sarıp yatıyorum sıcak tutunca bol su içince geçti sanki
Çok geçmiş olsun canım sana da. Böbrek fena çok dikkat et. Ben bugün daha iyiyim şükürler olsun.

3. Üm de seçici olacak
Tarhana çorbası yemiyor yogurt yemiyor bir tuhafff...
Benim büyükler de yemek ye demesem açız demiyorlar canım...
Bebeklikleri hep cılız cılız geçti büyük kızım 8 yaşında şimdi tuhaf bir şekilde kilo almaya başladı yedikleri normal ama kilo alımı fazla..
Anladım canım Allah sağlık sıhhat versin hepsine ❤️
İnşallah canım hayırlısı ile gireyimde 💋
❤️
Annen gelsin takima onuda zayiflatalim canim 🥰🥰
Annemin denemediği şey kalmadı hep verdi aldı kaptanım yıllardır artık isteği de yok gibi :)
Yok benim kiz ilac konusunda sikinti cikarmaz çünkü bebeklikten beri cok hastalık gecirdi :/ ama kan ilacımız toz seklindeydi o yuzden vermek cok zor
Geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra daha iyi olur toparlar :/
Buyrun kahve ikramina :) duble turk kahvesi
Afiyet olsun canım ben de koydum kahvemi şimdi 😍

Benim de oglumdan yana canım çok sıkıldı normal yaşıtlarına göre ortalama kilonun altında...
Ben yediriyorum emziriyorum maalesef kilosu az
Canım kendini bu konuda üzme lütfen, oğlum hep iştahlı bir çocuk oldu. Emerken de ek gıdada da şimdi normal yeme sürecinde de güzel yedi. Et balık tavuk tüm sebzeler çığ ya da pişmiş olarak sever ve yer ama kilosu hep normalin altında. Bazen yeseler de yemeseler de kilo artışı olmuyor. Tüm değerleri de normal. Yemediği için üzülüyorsan da zamanla o da düzene girecektir, strese girip ikiniz de etkilenmeyin.

Kizlar 76.8 im cuma ameliyata gireceğim sabah 8.45 te karin germe liposuction bel liposuction hayırlısı olur inşallah benim için umduğum bir sonuç çıkar inşallah
Çok istediğin şeye sonunda kavusuyorsun canım çok sevindim senin için. Lütfen daha sonra tüm detayları bizimle de paylaş. Ameliyatı düşünen biri olarak deneyimlerini merak ediyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreci atlatır ve istediğin görünüme kavuşursun canım.

Çok istediğin şeye sonunda kavusuyorsun canım çok sevindim senin için. Lütfen daha sonra tüm detayları bizimle de paylaş. Ameliyatı düşünen biri olarak deneyimlerini merak ediyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde tüm süreci atlatır ve istediğin görünüme kavuşursun canım.
Hayalimdi düz bir karın sonunda kavuşuyorum şükürler olsun bu günümüze devlet hastanesi yapmıyordu araştırdım pandemiden dolayı aslında tam aday olduğumu çok fazla deri sarkikligimin olduğunu söyledi ozeldekide aynisini söyledi maddi olarak hazırlandık aslında bir tek eşim çalışıyor kiradayiz ve iki çocuk var ama eşim sirf beni mutlu etmek için kredi çekti yavaş yavaş odiyecegiz Allah'ım nasip ederse.
13.5 bin e anlaşmıştık ozaman şimdi hem bana bakicak hemde kizlarimla ilgilenebilircek bir arkadaş buldum kendime hazırlanıyorum yazarım tabiki sağ salim girim çıkım öncesi sonrası fotoda atarım sana düşünüyorsan

Çok geçmiş olsun canım 🌹🌹🌹

Demir eksikliği de olabilir mi?

Gözünaydın herşey istediğin gibi olsun 🌹🌹🌹 çok sevindim 🌸🌸🌸

Tebrikler @Nidsalii 🎉🎉🎉 süper spor kaptanımız ❤️❤️❤️
Demir eksikliği hep var canım, depolar da boş çıkıyor. İlacımı kullanmaya başladım.

Hayalimdi düz bir karın sonunda kavuşuyorum şükürler olsun bu günümüze devlet hastanesi yapmıyordu araştırdım pandemiden dolayı aslında tam aday olduğumu çok fazla deri sarkikligimin olduğunu söyledi ozeldekide aynisini söyledi maddi olarak hazırlandık aslında bir tek eşim çalışıyor kiradayiz ve iki çocuk var ama eşim sirf beni mutlu etmek için kredi çekti yavaş yavaş odiyecegiz Allah'ım nasip ederse.
13.5 bin e anlaşmıştık ozaman şimdi hem bana bakicak hemde kizlarimla ilgilenebilircek bir arkadaş buldum kendime hazırlanıyorum yazarım tabiki sağ salim girim çıkım öncesi sonrası fotoda atarım sana düşünüyorsan
Kac kg verdiniz. Bende de sarkma suan bile var :(

Eşin çok güzel düşünmüş canım, seni de çok mutlu etmiş ne güzel. İnşallah bekledigin sonucu da kavusacaksin inanıyorum. Ben de aksilik olmazsa kesin yaptıracağım canım, doktorla görüşmüştüm deri sarkmam fazla, hem karında hem memede. İkisini de düşünüyorum, yaza kadar istediğim kiloya gelmem lazım.

Benim de oglumdan yana canım çok sıkıldı normal yaşıtlarına göre ortalama kilonun altında...
Ben yediriyorum emziriyorum maalesef kilosu az
Fit olacak oğluşun demek ki bence bu konuda iyi bir doktora gidip ne diyorsa onu yapmak lazım
Sağlıklı olsun da varsın kilosu az olsun 🌸🌸🌸

Canım haklısın mahsus veriyordur iş evden yapmak zaten zor oluyor ararsa da evdesin nasılsa WC ye de mi gitmeyeceksin
İşle ilgili yapabileceğim her şeyi istesin sorun değil ama mesai saati kavramı yok maalesef.işyerinde de böyle aklına geleni aklına geldiği zaman istiyor.Saat 12 olmuş durayım demiyor.Üzüldüğüm annemle beraber yürüyorduk öğlenleri değişiklik oluyordu.Yine de annemi tek yolladım yürüyüşe hava alsın die.Ben de işim bitince yaptım eliptik bisikletimi :) Bugün böyle kısmetmiş.

Back
X