- 24 Haziran 2016
- 7.545
- 26.574
- 548
Bugün benimkide geç kaldı uykuyaKahvemi içtim yürüyorum evin içinde
Benim oğlan sabah geç kalkınca gündüz uyumadı birazdan uyudu mu sabaha uyur artık yemeği de erken yedik ondan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün benimkide geç kaldı uykuyaKahvemi içtim yürüyorum evin içinde
Benim oğlan sabah geç kalkınca gündüz uyumadı birazdan uyudu mu sabaha uyur artık yemeği de erken yedik ondan.
Menüm
11.30
2haşlanmış yumurta
1kk süzme peynir
5 çeri domates
17.00
1kase çorba
2köfte
Lahana salatası
Ayran
18.00
2çubuk kraker oğluşum elleriyle besledi bizi![]()
Zipzip-
Sporu sonra yazcam aslında günlük hedefi yaptım ama biraz fazla yapcam bugün
Haber veririm canimTeşekkür ederim kaptanımhaber verirsiniz nasılsa
![]()
2-3 gün demiştin 7 mı oldu4 Ocak bildirimiyle başlarız 11 Ocak bildirimiyle bitiririz 7 günlük bir plan ne dersin ?
Perşembe olur belkiZipzip- Kaptanım 1 Ocak tatil bildirim olacak mı?
3.demlik çayKızlar ıyı akşamlar nasılsınız napıyosunuz ?bende çocuğu uyutuyorum
Artı işaretine bas iki tane mesajda sonra cevapla de masajlar arası boşluğa yaz gönderÇoklu Alıntı yapmaya çalışıyorum yapamadım ya anlayamadım nasıl olduğunu
Canım 7 günlük yağ yakma programı ve 2 günlük telafi diyeti de var tabi ki şimdi kararsız kaldım onu yapabiliriz diğerini sonra yapabiliriz Bakalım o zaman2-3 gün demiştin 7 mı oldu
Ayy bu sefer 8 güne zor dayandım
Karbonhidrat olacak demi menüde en azından bir dilim ekmek
Seninle her şeye varım balım ama cuma 7 Ocak da bitse de olurfarketmez
7 Ocak da benim 7 ay bitiyor diyete
Perşembe olur belki
3.demlik çay
Elif kaptanım iyi misin?
Bugün sesin çıkmıyor bir şeye mı sıkıldı canın?
deneme 1.2Artı işaretine bas iki tane mesajda sonra cevapla de masajlar arası boşluğa yaz gönder
galiba yanlışımı olduArtı işaretine bas iki tane mesajda sonra cevapla de masajlar arası boşluğa yaz gönder
Aynen çok benzer sadece ısınma soğuma süreleri esneme farklıLeyla bugün bende daha hiç spor yapmadım bütün gün çay, kahve ,TV .
Senin önerdiğin iki video birde 3 mil indirdim şimdi ara ara farklı farklı yaparım.
Hepsi birbirine benziyor sanki hareketler üç aşağı beş yukarı aynı.
Yağ yakma için farklı sporlar mı yapicaz öğün le mi?Canım 7 günlük yağ yakma programı ve 2 günlük telafi diyeti de var tabi ki şimdi kararsız kaldım onu yapabiliriz diğerini sonra yapabiliriz Bakalım o zaman
Canım mesajları okudukça +alıntı (sağ alt köşede) basıyorsun sonra mesaj yazarken alıntıları mesaja ekleye basıp boşluklara yazıyorsunÇoklu Alıntı yapmaya çalışıyorum yapamadım ya anlayamadım nasıl olduğunu
Bugün" Menerjerimi Ara "var izleyen var mı?
canım ne bu kamp falanmıCanım 7 günlük yağ yakma programı ve 2 günlük telafi diyeti de var tabi ki şimdi kararsız kaldım onu yapabiliriz diğerini sonra yapabiliriz Bakalım o zaman
yaptım oldu bu seferBugün" Menerjerimi Ara "var izleyen var mı?
Mesajları aşağı yukarı kaydır ki hepsine cevap yazcanım ne bu kamp falanmı
yaptım oldu bu seferSağol canım
Hepsine tek tek cevapla demek gerkeıyomus sımdı çözdüm olayı Sağol canım boğamMesajları aşağı yukarı kaydır ki hepsine cevap yaz![]()
Olsun canım sen önerdin vardır bildiğinAynen çok benzer sadece ısınma soğuma süreleri esneme farklı
Sonkilere sen pek katılmadınki canımYağ yakma için farklı sporlar mı yapicaz öğün le mi?
15 gün ara ile ikisini de yapabiliriz.
Her hafta yapmayalım artık.