- 17 Mart 2010
- 26.637
- 68.262
- 1.123
Sen bol bol alıntı yap bugünHepsine tek tek cevapla demek gerkeıyomus sımdı çözdüm olayı Sağol canım boğam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bol bol alıntı yap bugünHepsine tek tek cevapla demek gerkeıyomus sımdı çözdüm olayı Sağol canım boğam![]()
Hayırlı olsun canımOlsun canım sen önerdin vardır bildiğin
Net paketini yükselttim
20 GB artık![]()
Suan pek bi aksi sakinleşmiyo uyumuyo daBugün benimkide geç kaldı uykuya
Kız yeşil çay yapınca üst üste olmasın diye Sebahat e katılamadımSonkilere sen pek katılmadınki canımbu söylediklerim detoks gibi değil normal liste 5 günlük gibi
![]()
Net paketim bitti aksi gibi evden de bağlanıyorum düzgün cekmıyoSen bol bol alıntı yap bugün![]()
Balım yine yok herkes gibi canım olmuşumHayırlı olsun canımÇok iyi yapmışsın
![]()
Evet canımcanım ne bu kamp falanmı
yaptım oldu bu seferSağol canım
Balımsın diye canımda demeyelim aşkolsunBalım yine yok herkes gibi canım olmuşum![]()
Maşallah kaç yaşında bızımksıde temızlıgı çok sever çok iş güzardır 27 aylık elinden elektrık süpürgesi düşmezSuan pek bi aksi sakinleşmiyo uyumuyo da
Elinde paspas sarılmış tipini yediğim vermiyo da neyseki kullanılmayan paspas dolaptan ele geçirmiş
Ben hiç Yeşilçay yapmadımKız yeşil çay yapınca üst üste olmasın diye Sebahat e katılamadım
Pabuç un ki içinde malzeme eksik ti kefir mantar vs yarım yamalak malzeme ile yapmak istemedim
Yoksa senle olur da hiç seni yalnız bırakır mıyım balım![]()
Tamam canımEvet canımKamp planlıyoruz
![]()
Hemen de laf ebeligiBalımsın diye canımda demeyelim aşkolsun![]()
Bir kez yaptım onda da kahvaltılık zeytin peynir filan da yemiştim destekledim yani.Ben hiç Yeşilçay yapmadımbence sende yapma işe yarıyor ama vücudun likit dengesini bozar gibi geliyor bana balım
![]()
Iyiyim canim sen nasilsinElif kaptanım iyi misin?
Bugün sesin çıkmıyor bir şeye mı sıkıldı canın?
Hele şükür balım demeye başladıBen hiç Yeşilçay yapmadımbence sende yapma işe yarıyor ama vücudun likit dengesini bozar gibi geliyor bana balım
![]()
22 aylıkMaşallah kaç yaşında bızımksıde temızlıgı çok sever çok iş güzardır 27 aylık elinden elektrık süpürgesi düşmez
Yasak zamanı da kim geldi yahuIyiyim canim sen nasilsin
Ev yogun bugun biraz cok gelemiyorum![]()
Ah kıyamam burcu nedır22 aylık
Buda süpürge delisibana düşürmez krizler yaşarız
Paspasına sarılmış vaziyette koltuğa dayanıp uyumuş ayakta
Burç delisi bir ben değil misimAh kıyamam burcu nedır