• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sonkilere sen pek katılmadınki canım 😂😂😂 bu söylediklerim detoks gibi değil normal liste 5 günlük gibi 💕
Kız yeşil çay yapınca üst üste olmasın diye Sebahat e katılamadım 🤣🤣
Pabuç un ki içinde malzeme eksik ti kefir mantar vs yarım yamalak malzeme ile yapmak istemedim 🤭🤭
Yoksa senle olur da hiç seni yalnız bırakır mıyım balım 🍯🍯🍯

Suan pek bi aksi sakinleşmiyo uyumuyo da
Elinde paspas sarılmış tipini yediğim vermiyo da neyseki kullanılmayan paspas dolaptan ele geçirmiş
Maşallah kaç yaşında bızımksıde temızlıgı çok sever çok iş güzardır 27 aylık elinden elektrık süpürgesi düşmez

Kız yeşil çay yapınca üst üste olmasın diye Sebahat e katılamadım 🤣🤣
Pabuç un ki içinde malzeme eksik ti kefir mantar vs yarım yamalak malzeme ile yapmak istemedim 🤭🤭
Yoksa senle olur da hiç seni yalnız bırakır mıyım balım 🍯🍯🍯
Ben hiç Yeşilçay yapmadım 🤣 bence sende yapma işe yarıyor ama vücudun likit dengesini bozar gibi geliyor bana balım 😘

Ben hiç Yeşilçay yapmadım 🤣 bence sende yapma işe yarıyor ama vücudun likit dengesini bozar gibi geliyor bana balım 😘
Bir kez yaptım onda da kahvaltılık zeytin peynir filan da yemiştim destekledim yani.
Sizin bildiğiniz dışında öyle detoks filan yapmıyorum.
Normal insan gibi herşey yiyorum.
Sporla destek vercem 4 Ocak a kadar
Sonra kamp sonra da bakicaz artık 🤭

Maşallah kaç yaşında bızımksıde temızlıgı çok sever çok iş güzardır 27 aylık elinden elektrık süpürgesi düşmez
22 aylık
Buda süpürge delisibana düşürmez krizler yaşarız
Paspasına sarılmış vaziyette koltuğa dayanıp uyumuş ayakta

Iyiyim canim sen nasilsin🥰
Ev yogun bugun biraz cok gelemiyorum 🤗
Yasak zamanı da kim geldi yahu🥴
Oturun evinizde be ya 😁 deseydin 🤭
Dinleniyorum valla hafta içi yoğun ve yorucu geçecek.
Yemek bulaşık dışında elimi biseye sürmedim.

Back
X