• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

19 kilo verdin canım diyetin sağlam sporun sağlam daha ne yapacak sin.En kötü perşembe spor yapma kasın dinlensin.

Canım senin zorlanma için erken boyun 58 kilon 63 sen daha +5 sin .8 kilo sonra zorlanabilirsin.

Sağol balım 🍯

Bir kez 63 görmek istiyorum ama yaza doğru havalar ısınıp dışarda yürümeye başlayıp ama şimdiden kemiklerim sayılıyor ve batıyor 🤭
Yani 5 kilo daha ama şimdi değil.
Şimdi 68 korumam lazım 2 ay korudum 13 ay daha korumalıyım💕

Ya sen çok tatlısın 💕
Benimle uğraş ya🤣🤣
Beni mutlu ediyorsun 🤭

Belki de 💕💕
Evet perşembe hiç bişii yapmam artık haftada bir dinleneyim doğru diyorsun. Ben hiç ara vermiyorum

Harikasın sen maşallah senin bu yaptığın çok büyük gayret gerektiren bir durum pişman olmuşsun ama pişmanlığınla yaşamamışsın önünde saygıyla eğiliyorum doğrusu sen çok çok zoru başarmışsın...
Canim güzel sözlerin icin Ayrica teşekkür ederim. Cok kuru bir teşekkür olmuş benimki. sen yazinca eskilere bi gittimde öyle... atanalı 6. Yılın içindeyim canim sen yazinca bi duygulandim 😊 allah razı olsun eminim sen daha çoğunu başarmışsındır daha 18/22 yaşlardaki gençlerin o genc kafayla güzel bölümler bitirmeside bana hep saygı duyulacak bir sey olarak gelmiştir. Ben musait değildim hayat olarak çocuk es ev etrafimdaki insanlarin en yakinlarimin bile okuma çocuklarına bak sanki dr.mu olacan vs. Sozlerine karsin yinede inandim kendime. Ama benim yasim vardi bilincliydim n3 istesigimi biliydordum. Sen ve senin gibi zamaninda okuyanlar cahillik etmeden küçük yaslarda büyük isler çıkarıyorsunuz akliniz ne kadar başınızda olabilirki. Buna ragmen durmuyorsunuz. Sizlerde hep buna hayran kalmışımdır bende...

Güzel bir başlangic yapıp ödemini atmissin hocam darısı yağlari yakmaya olsun.
İzne kaç kilo ile ayrılmistin?
evet başta kolay gider onemli olan devamlilik 🤸🏻‍♀️tam hatirlamiyorum ki aradan uzun zaman gecti bulmaya calisayim 🧐
Hayirli sabahlar canım ❤

Afiyet olsun canim aksam yemegin az olmus

Gunaydin canim ❤

Guzel eksi tebrik ederim canım 🤩🤩

Günaydın canım ❤

Artin cok degil cumaya kadar eksiler gelir canim ❤
tesekkur ederim kaptanım🥰
Çok değil canım cumaya eksi gelir mutlaka

Afiyet olsun hoşgeldiniz bu arada :) anca fırsat oldu yazmaya :)

Vuavv süper eksi❤

Çok değil canım ya cumaya kadar gider o
tesekkur ederim 💓
Canim güzel sözlerin icin Ayrica teşekkür ederim. Cok kuru bir teşekkür olmuş benimki. sen yazinca eskilere bi gittimde öyle... atanalı 6. Yılın içindeyim canim sen yazinca bi duygulandim 😊 allah razı olsun eminim sen daha çoğunu başarmışsındır daha 18/22 yaşlardaki gençlerin o genc kafayla güzel bölümler bitirmeside bana hep saygı duyulacak bir sey olarak gelmiştir. Ben musait değildim hayat olarak çocuk es ev etrafimdaki insanlarin en yakinlarimin bile okuma çocuklarına bak sanki dr.mu olacan vs. Sozlerine karsin yinede inandim kendime. Ama benim yasim vardi bilincliydim n3 istesigimi biliydordum. Sen ve senin gibi zamaninda okuyanlar cahillik etmeden küçük yaslarda büyük isler çıkarıyorsunuz akliniz ne kadar başınızda olabilirki. Buna ragmen durmuyorsunuz. Sizlerde hep buna hayran kalmışımdır bende...
yasamınız ibret verici.. yazılası..
bir kadın yeter ki inansın 💕
allahım her daim gücünüze güc katsın

19 kilo verdin canım diyetin sağlam sporun sağlam daha ne yapacak sin.En kötü perşembe spor yapma kasın dinlensin.

Canım senin zorlanma için erken boyun 58 kilon 63 sen daha +5 sin .8 kilo sonra zorlanabilirsin.

Sağol balım 🍯

Bir kez 63 görmek istiyorum ama yaza doğru havalar ısınıp dışarda yürümeye başlayıp ama şimdiden kemiklerim sayılıyor ve batıyor 🤭
Yani 5 kilo daha ama şimdi değil.
Şimdi 68 korumam lazım 2 ay korudum 13 ay daha korumalıyım💕

Ya sen çok tatlısın 💕
Benimle uğraş ya🤣🤣
Beni mutlu ediyorsun 🤭

Belki de 💕💕
Çok şükür biraz toparlandım canım, artık uğraşırım seninle bol bol. Sen de çok tatlısın o yüzden bana yasaksın 😂😂
Günaydın kızlar 🥰
Tartımin pili yok ama artı olduğum kesin 🤣

sonngulen sonngulen canım detoks gibi yediysen artı olman normal sen bozma diyetini regl e bir hafta filan varsa ödem başlamış olabilir.
Perşembe detoks tarzıydi canım, cuma da kahvaltıyı fazla kaçırdım. Sonrasında dikkat ettim yine. Reglim yakın ama geçen ay hangi gün olmuştum bir türlü hatırlayamıyorum. Bugün yarın olurum gibi,karnım davul gibi zaten. Diyeti bozmak yok, güzel gidiyorum.

Ohh masallah sanada bak sende benim hayalimi yaşıyorsun ne mutlu sana :KK200: inşalalh kendininde hayalidir.
Mesleğin cok değerli öğretmenim...
Evet canım öyle çok şükür..
Benim de hayalim matematik öğretmeni olmaktı ama sınıf öğretmeni oldum hayalimi bir yerden yakalamış oldum..🥰🥰🥰

evet başta kolay gider onemli olan devamlilik 🤸🏻‍♀️tam hatirlamiyorum ki aradan uzun zaman gecti bulmaya calisayim 🧐

tesekkur ederim 💓

Çok teşekkür ederim çok sağolun siz böyle yazinca mahcupta oluyorum bakmayin o_O Allah razı olsun cümlemizin insalalhhhhh. Bu arada ben size hg.nizdedim ama ya siz gormediniz yada ben cevabınızı görmedim karşılamamış gibi olmayalim hayırlı olsun kararınız tekrardan hoşgeldiniz artik buralardayiz insallah:KK200:

tesekkur ederim 💓

Hoş geldin arkadaşım...
Herkes dedi bir ben kaldım...
Hayırlı olsun yeni yeriniz size mutluluklar getirsin...

Daha Yeni yazabileceğim🤦🏻‍♀️ Sabah tartıldım ama çekemedim çocuk uyuyordu ışığı açamadım odada pek karanlıktı😀 61.4 geldim. İyi yine farkı kapatmış sayılırım😬 bundan sonrası daha hızlı gider inşallah
Dünkü menüm:
12: fırında köfte-5 patates-3 peynir zeytin 2 kaşık Menemen
15: yarım muz yarım mandalina
17: bir dilim kadayıf tatlısı
19: bir kase yayla çorbası
2 litre su

Afiyet olsun canım 😘
Teşekkürler kaptanım evime dönsem bir an önce iyi olcak annemler sıkıntıdan yemeğe verdi kendilerini 😄 bugünde babam tutturdu kurabiye yapın diye yapicam ama yemiycem hiç söz 😄
Afiyet olsun canım
Böreğin yanında hafif bişey yeseydin keşke
Yani böreği yedim ya zaten suçlu hissediyodlrdum daha da bişi yiyemedim canım 😄

Oyyy tamda zamani valla sevmelik yemelik masallah kuzuşuna :) benimde 2 tane 18 ve 20 yaşlarındalar yaşım 38 :)) evlendim,peşpeşe doğurdum, okudum atandım çalışıyorum🤣 hayat-ı tersine yaşadım biraz 🤣
sizin gibi güçlü kadinlar lazim.
bak okumuşun iki çocukla.
üstelik memur olmuşsun
içten tebrik ediyorum
bu azimin zaferi kimse elinden kurtulamaz:)
herkes örnek olsun sizlere:)

Evet canım öyle çok şükür..
Benim de hayalim matematik öğretmeni olmaktı ama sınıf öğretmeni oldum hayalimi bir yerden yakalamış oldum..🥰🥰🥰
Ne mutlu sana dediğin gibi yakalamışsın canım allah yolunu açık etsin.
sizin gibi güçlü kadinlar lazim.
bak okumuşun iki çocukla.
üstelik memur olmuşsun
içten tebrik ediyorum
bu azimin zaferi kimse elinden kurtulamaz:)
herkes örnek olsun sizlere:)
Teşekkür ederim canım çok sağol o güçten cok daha fazlası var içimizde hepimiz güçlüyüz engelleri bile aşıyoruz çok istedikmi bitti o iş :)
Allah razı olsun güzel sözlerin için canım yollar engebeler bitmiyor yaşadığımız sürece.. al bak bura bile aşılacak bir engel ama bizz başaracağız insallah :21:
Evet canım veririm herhalde. Neden artı oldum çözemedim. 🙈
100 gr. Arti degilki canim canını sıkıyım deme. Benim artım daha fazlasi idi bu sabah. Cumaya allah kerim hep ileri bakacaz :KK54:

Back
X