• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6. takımın Asil Üyeleri ve Free üyeleri

Son listelere göre bazı arkadaşlarımızın grubun başarı yüzdesinin altında olduğunu görüyorum 🥺🥺🥺 Özellikle asil listedeki arkadaşlarım 🤯
Öncelikle hedefimizi ve platformun amacını tekrar sizlere hatırlatmak isterim 😔
Hedefimiz hızlı ve sağlıklı kilo vermek ! Grup olarak listelerde 1. olmak 🏆🏆🏆
Son dönemde bolca kaçamak yapılıyor, bu kaçamaklar bizi asıl hedefimizden alıkoyduğu için sadece haftada 1 kere çok az miktarda olmak Cuma olmak kaydıyla yiyebilirsiniz. Onun dışında kaçamaklar yasaktır ne sağlıklı beslenmeye nede kilo vermeye katkısı yoktur ve bazı yaptırımları vardır
.

- Yaptığı kaçamaklarla grubun yüzdesini düşüren arkadaşlar 2. Uyarının sonunda asil listeden çıkarılır.

- Asil listeden çıkarılan üyeler 3 ay boyunca free listeye alınmaz.

- Menüleri bildirmek zorunludur, menülere yorum yapmak zorunludur, menüsü düzgün olmayan arkadaşlar eleştirileri olgunlukla karşılamak zorunda ve dikkate alarak düzeltmek durumundadır.

- Burada birbirimize destek olmak için varız zorlandığınız konularda uzman grup üyesi arkadaşlarımız her zaman destek verecektir fakat bu destekleri alabilmek için bahaneleri bir tarafa bırakmanız gerekir .

- Arada bir az eksi gelmeniz veya artı gelmeniz durumu söz konusu olabilir bu durum olağandır fakat kaçamak yapıp artı gelen gramla kilo veren arkadaş grubu düşünmüyor umursamıyor demektir. Çok emek veren arkadaşlarımıza haksızlık olmasın diye böyle bir durum olduğunda gruptan tamamen uzaklaştırılacaktır.

Son olarak

Bahanelere değil, sonuçlara odaklanalım ❤️❤️❤️Grubumuzu layık olduğu🥇yere omuz omuza taşıyalım 🧿🧿🧿

Asil Liste
@PAPATYAM @asysss @Tesnim1989 @missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim sleepy angel sleepy angel @Kirmizi pabuc @timesinfinity D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal @asliogretmen @birbeste Denp Denp
Free Liste
@selensu82 Kahvesel Kahvesel @Elif Eylul sudem34 sudem34 @Felicio N Nidsalii @sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz @aslihancngz @Cordeliaa @Ysf42 Zipzip- Zipzip-
Çok haklısın canım
Bu mesaj iyi oldu
Ya nasılsa arkadaşlar olabilir dedi eee oda yemişti gibi bahaneler olmaz
Kendim için diyorum ki baskı iyidir. Sorumluluk duygusuyla daha iyi olur
Kendimiz için iyi olur hızlı veririz sıkılmadan

İyi akşamlar kızlar sporumu yaptım adım 336p ilave 30 dk eliptik 150p toplam 486p N Nidsalii Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• 49347A8F-5CBD-4778-86B2-B504EDB1C685.webp
    49347A8F-5CBD-4778-86B2-B504EDB1C685.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 17
İyi Akşamlar 💐

23 Aralık Menü Bildirimi
10.30 1 elma
11.00 2 yumurta ( Bu sefer zeytinyağlı omlet yaptım. Değişiklik olsun dedim 😉 ) , 1 domates , 4-5 adet kıl biber, 1 kk kadar peynir, 3 zeytin, 5 ceviz

18.45 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 5 köfte, 1 kase yoğurt, 2 kuru kayısı

3 litre su
❤️ Zipzip- Zipzip- ❤️

( Bildirim yaptığıma göre geçmişi okuyabilirim.🥰)
Güzel menü 🥦🌽🥚🧀
Zipzip- Zipzip- kaptanım diğer takımlarla yarış varmı yarış :KK48:
Yenmeye doyamiyordu🤭🤭

Suden sen de mi 26 Nisan doğumlusun..
Benim Eşim ve büyük kızım da 26 Nisan doğumlu...
Baba kız aynı gün doğumlular...
Sana bir şey sorcam ama yanlış anlama ..
Bu soracagimla ilgili de hiç-bir yargım yok herkes özgür iradesine göre ne istiyorsa öyledir...
Açıklama mı yaptıktan sonra...
Sen açık mısın kapalı mı merak ettim ben seni????
Insanın kafasında canlanır ya karşıdaki kişi merak ettim 😄😄😄

Yaa işte bulmuş gencecik açılmamış goncayı koşmuş peşinden 🥰🥰🥰🥰
Açığım kız 😂😂
Düz pırasa saçlı biriyim.
Normal rengi kahve ama ben fındık kabuğu bal köpüğü koyu sarı renklerine boyuyorum.🤭
8 yıldır filan bu renk tonları.😍
Evlendiğimde kızıl di baya 2-3 yıl kullandım.
Beyaz tenliyim bir de😁😁

Hem eşin hem kızin hem sen ne çok boğa bir evde 🤣🤣

Back
X