• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sporum canlar :KK49:
12.000 adım (koşu yürüyüş karışık)
15 dk. Yağ yakıcı antreman
N Nidsalii canım ben yarış varkende seni hic etiketlemedimya :( kaptani etiketledim hep farkeder mi .simdide yarış yok die ortaya yazıyorum

Yok canım ben 6 öğün yemeye çalışıyorum normalde de hiç acıkmıyorum 2 öğün hatta yetiyor bana
bilimselliği kanıtlanmamış yöntemlere kuşkuyla bakıyorum bu konuda oldukça da bilgili ve başarılıyım
Sadece güzellikle yetinmiyorum 😂😂😂
Ben de en az 3 öğün yenmeli mantığı dayım.
Çünkü biz ne kadar az yersek bir sonraki aşamada vücut daha da azını isteyecek.

Ben de en az 3 öğün yenmeli mantığı dayım.
Çünkü biz ne kadar az yersek bir sonraki aşamada vücut daha da azını isteyecek.
Canım bu konuda hemfikiriz 😍
önemli olan sağlıklı güzel kilo vermek ben bunu 6 öğünle başardım başkası 2 öğünle başarıyorsa ona da bravo yeter ki Cuma güzel bir eksiyle gelelim ve bu eksi sağlıklı bir şekilde olsun❤️❤️❤️

Aynı be ya kuzum...Seni görmek ne güzel. Unutmamış gelmişsin. :KK68: Çok sevindim hayatta oluşuna ne güzel bir sürpriz...Kaç gündür buruktu hep içim... iyi şeyler hissettiren dostların varlığı umut veriyor. Mutluyum bugün...
yaa oyle tabi nasil unutayım buralarda cok uzun zaman gecirdik ... seni gormekte cok guzel abla sagligin nasil eminim yine spor kiyafetlerini giyip spor yapiyosundurr🥰🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘
Caninsağ olsun Simaycim. Veririz kuzum ya hiç dert etme. Beş kilo kadar da ben biriktirdim. :KK60: takipteyim şekerim.
insallah elhan abla sende sahalara dondum diyosun yaniii 🥰🥰🥰 azmini cok seviyorum seninnn ❣️esin nasil iyi mi hayat nasıl gidiyor abla
Evet canım totalde de birincisin. Tebrikler. 💪💐👏♥️
🤩💕😘
Süper

Ayy ağzından bal damlıyor 🍯🍯🍯
Şeker 🍬ci mı baban senin?
yok kuzu babam aşci🙃🙃🙃🙃😉😉

yaa oyle tabi nasil unutayım buralarda cok uzun zaman gecirdik ... seni gormekte cok guzel abla sagligin nasil eminim yine spor kiyafetlerini giyip spor yapiyosundurr🥰🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘
Caninsağ olsun Simaycim. Veririz kuzum ya hiç dert etme. Beş kilo kadar da ben biriktirdim. :KK60: takipteyim şekerim.
insallah elhan abla sende sahalara dondum diyosun yaniii 🥰🥰🥰 azmini cok seviyorum seninnn ❣️esin nasil iyi mi hayat nasıl gidiyor abla

🤩💕😘

yok kuzu babam aşci🙃🙃🙃🙃😉😉
Hadi ya 😁
İyiymiş 😂
Ondan kilo aldın zaar 🤪
Keşke benim babam da asci annem de aşçı olsaydı 😁
Kilo almaya razıydım 🤪🤪

Yemek yapmaktan sıkıldım ben😂😂
Boğa yemeyi sever hatta hazır yemeyi

Hadi ya 😁
İyiymiş 😂
Ondan kilo aldın zaar 🤪
Keşke benim babam da asci annem de aşçı olsaydı 😁
Kilo almaya razıydım 🤪🤪

Yemek yapmaktan sıkıldım ben😂😂
Boğa yemeyi sever hatta hazır yemeyi
kız sen uyumadın mı daha 😂🤣 memlekette cok yedigim dogrudur 🙃🙃🙃🙃
yemek yaomak eglenceli birsey niye skldin ya hu 😉

kız sen uyumadın mı daha 😂🤣 memlekette cok yedigim dogrudur 🙃🙃🙃🙃
yemek yaomak eglenceli birsey niye skldin ya hu 😉
Hazır yemek tercihim 💕💕ama yapan yok o ayrı 🤪🤪
Ama yıllardir yaparım 😂😂

Karantina da çok yaptım ya 7 saat yapıp yorulduğu mu bilirim 🤭
Nyt de yemek tarifleri yazarlığı bile yaptim o derece 🤩
Ama fazla sürmedi sunum vs çok zahmetli😂😂bide çok güzel bir tarifi on sayfaya popüler e koymadılar diye sildim uygulamayi🤭🤭

Back
X