aeben,ceylin,else,fatu refff merhabalar güzeller...
demek ben çirkinim haa :dilcikar:
ben de burdayım ama güzeller dediğin için beni söylememişsin :mymeka:
demek ben çirkinim haa :dilcikar:
ben de burdayım ama güzeller dediğin için beni söylememişsin :mymeka:
öyle deme kıss
ama o benim kahvaltım oldu. başka bişey yemedim. hem de yağsızz :tomato:
öğlen başka seçeneğim yoktu. yemekçi bana yemek göndermedi. sandviç yemek zorundaydım :1closedeyes:
sana acıyorummm ne yalan söyleyeyim delikafadulden çok zor olmalı senin için. hem güzel mamalar hem beleşşş :roflol:
aeben,ceylin,else,fatu refff merhabalar güzeller...
metrhaba pınarım ogluşu ......:roflol::roflol::roflol:yazık cevap yazayım bariLlÖÖkklkklklklŞklkklklklkoŞokŞlklŞklllllkŞlklŞklŞklkŞlŞkkŞlŞklklŞlkkkklkkkkkkŞŞkŞkŞkllkkkŞkŞŞkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllllllllllllll
jhguhukhıuuıuuuuuuıujuhhhuhıuhıh
564
56
46454564654564.Ç87887
kıs ben dogum yaptıktan sonra sen kadar güzel olabilsem keşkee:asigim:
EN GÜZELİ SENSİN HAYATIM SENİ ARKAYA BIRAKTIM ASSOLİSTLER GİBİ....kaydirigubbakcemile3
YAAA KOMŞUM GELDİ BU GÜZEL SOHBETİ KESMEM LAZIM HOŞÇAKALIN ŞİMDİLİK...delikafadulden
naslıım çok şükür az kalmış hade bu hafta at bi 2 kilo üstenden daha seksü ol hade kaldır totoyu,:),
pinarim tırıttınmı guzum şşşşkkklll ne iş :roflol:...
hayal cadısı bu şişko pattiside bu hafta yarışa alıyonuz sonun cu gelirse taa vava gidecem .:mymeka:buna .geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
be ngeldim
takımın en iri şişko pattesi geldiiiiiiii
ceylinim anladım canım. gerçi geçmiş ama ne diyeceğimi bulamadım ben en iyisi geçmiş olsun diyeyim kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
hayalimm aeben daha yarım saatten fazla gelemez. rahatım şu an için :lepi:
naslıım çok şükür az kalmış hade bu hafta at bi 2 kilo üstenden daha seksü ol hade kaldır totoyu,:),
pinarim tırıttınmı guzum şşşşkkklll ne iş :roflol:...
canım benim senin güzelliğine söyleyecek birşey yok. herşey ortada. kiloyu bırak. senin o kaşın gözün güzel yüzün, tatlı dilin yeter :asigim:
[/B]
metrhaba pınarım ogluşu ......:roflol::roflol::roflol:yazık cevap yazayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?