• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaa hatirliyosun 🤩 evet takimca seferber olmuştuk minnos icin :D

Gecmis olsun canim dikkat et önce sağlık:(
Haslanmis patates falan yedin mi iyi gelir. Ya da probiyotik falan ic direkt o da düzenler
Nasıl unuturum o güzel anılarımızı :)))

Sağol civcivim patates yedim sabah, akşama da düzelmezse bir şeyler içeceğim galiba.

Sen şimdi ne zaman geleceksin takıma onu de bakalım bi 🐥

Eki Görüntüle 2749188

Son iki aylık dönemi kapsayan ve 706. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.

İlk on dereceye üçer üyesini yerleştiren 6. Takım ve 9. Takım tebrikler! :nazar: :KK9:
Liste birincisi
@sara_28 (10. Takım) kocaman tebrikler! :nazar: :KK9:
Tebrik ediyorum kizlar ilk 10 da 3 uyemiz var listeyi inceleminizi tavsiye ederim 🤩🤩

Nasıl unuturum o güzel anılarımızı :)))

Sağol civcivim patates yedim sabah, akşama da düzelmezse bir şeyler içeceğim galiba.

Sen şimdi ne zaman geleceksin takıma onu de bakalım bi 🐥
Simdilik free listede takilayim diyorum canim😬 sen listede misin su an? Ortlamayi etkiliyo musun yani

Kızlar harika bir takımsınız. Ama maşallah takım olarak çok aktifsiniz. Ben takip edemiyorum.
O yüzden devam edemeyeceğim. Ancak menü paylaşabiliyorum. Çok paylaşımda bulunamıyorum. Devam edebildiğim kadar kendim devam edeceğim.

Hakkınızı helal edin. İnşallah herkes hedefine ulaşır
Sizde insallah hedefinize ulaşırsiniz ne zaman gelmek isterseniz bekleriz 🥰

Back
X