Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

pazartesi menusu

11.00 400 ml limon ve maydonoz suyu

11.30 2 haslanmis yumurtadan maydonozlu salata 6siyah zeytin 3 dlm peynir 1 ctl tahinpekmez 2 cavdar ekmek

16.30 4 yk yogurtlu mantı,peynirli salata

19.00 yarim elma yarim portakal

su 2 lt
spor.
3176 adım
15 dk lesliboosted

dun yaptigim bölgesel hareketlerden dolayi heryerim cok agriyor

bu hafta icinde misafirim gelecegi icin simdiden hazirlik yaptim bugun dolaba manti attım yorgunluktan oluyorum ... herkese iyi geceler

Zipzip-
N Nidsalii

28 Aralık Menüm

Gece 3:15
1 dilim ekmek çok az peynir

Gece-Sabah 05:35
Yaklaşık yarım ananas

Sabah 09:00
1 haşlanmış patates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim eski kaşar
200 ml yarım yağlı sütlü türk kahvesi

Öğlen 13:00 1 mandalina
1/2 haşlanmış patates
1 lokma ekmek
1 avuç leblebi, badem,fındık
1 kuru hurma

Akşam 17:30
1 tabak mercimek çorbası

Akşam 19:00
1 sade kahve
3 kare bitter çikolata

5 fincan şekersiz çay

Su : 2 litre

(Normalde menüm böyle değil.)

Senin yavrun kaç yaşında canım maşallah güzel ilerlemiş siniz yasitlarini da yakaladığı günleri göreceğiz insallah

Otizm grubu rahatsızlıkların sebebini bağırsağa bağlayan doktorlar var. Kitapları da vardı hatta. Hatta hamilelikte veya sütle bebeğe geçen ağır metallerinde böyle beyinsel sorunlar yapabileceğini duydum. Onun içinde kişniş kullanıldığını duymuştum. Vücuttan atıyor deniliyor. Çok geçmiş olsun

Kesinlikle olabilir canım, oğlumun PFAPA sendromu var 3.5 yaşında anlaşıldı. Oğlumun yaşadığı sinir krizlerini hiçbir çocukta görmedim, bizi duymazdi bile. Kafasının arka tarafını bilincli bir şekilde ya yere ya da duvara vururdu sinirinden. En basit kelimeleri bile kullanmazdi, su isterken su bile diyemezdi mi derdi. Konuşması hiç yok gibiydi. Beyin cerrahi nöroloji çocuk psikiyatri, gelişim uzmanı vs. Çok doktor gezdik. 3 yaşındayken 1.5 yaş gelişimi gösteriyordu bilişsel olarak. Onun haricinde her şeyi normal diyorlardı. Sonra sendromu farkedilince bazı yiyecekler yasaklandı (hastalığının tedavi yöntemi yok aslında), doktor etkisi olacağını düşündü sadece. Sonrasında genetik testler falan da yapıldı. Neyse uzun lafın kısası oğlum artık çok daha iyi, hala bazı yiyecekleri abarttigi zaman atakları yaşama sıklığı artıyor.

Bağırsak mıydı mide miydi tam hatırlamıyorum ama bu organlardan birinin kendi ait beyni olduğuyla ilgili araştırmalar var, yani vücudu yöneten tek mekanizma kafatası içindeki beyin değil. O yüzden beslenmenin birçok konuda etkili olduğuna inanıyorum ben canım.

Bende aynen öyle düşünüyorum. Orada bir şeyler eksik veya fazla çalışıyor. Veya terslik var. Bağışıklığı da bozuyor galiba. Çünkü şimdi şeker hastalığını bile bağırsağı ters bağlayarak çözdüğünü söylüyor tıp. Oysa şeker pankrearsla alakalı ama sorunu çıkaran bağırsak.

Bir diş hekimi arkadaşımın (kocası da doktordu) oğlu otizmdi ama o çok ileri safhaydı. Çok araştırıyordu. Yabancı yayınları da okuyordu. En son sorunun bağırsakla alakalı olduğuna kanaat etmişti. Çocuğun beslenmesine çok özen gösteriyordu. Biraz rahatladığını söylüyordu ama tam bir neticeye varamamıştı.

E bizim oğlanı tarif ediyorsun kim farketti bu hastakigi

Ateşlenmeleri var mıydı Songül

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…