Senin yavrun kaç yaşında canım maşallah güzel ilerlemiş siniz yasitlarini da yakaladığı günleri göreceğiz insallahCnm inşallah çok çok faydasını görürsünüzbizim bugün nöroloji ve psikiyatri randevumuz vardı. Özel eğitimde 3. Ay bitti. Gelişim raporumuza bakıldı, muayeneleri yaptilar. Her iki doktorda Otizm değil, uyaran eksikliği dediler... Eğitime devam edeceğiz, yaşıtlarından hala geride ama yakalayacak dediler. Nasip diyorum, bu kadar gelişme göstermesi bile büyük nimet.
Otizm grubunda Hasan Öcal ve Ertuğrul Kıykım hocayı önerdim soranlara. Ozon tedavisi de aklımda olsunalerji ilaçlarında inşallah faydasını görürsünüz cnm, denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
Canım birde şirketten biri Alman hastanesinden Cem Kınacı yi önerdi bana. Daha önce onun yazdığı reçetelere göre yurtdışından ilaçlar getiren bir eczacılık firmasında çalışıyormuş. İnternetten gördüğüm kadarı ile doktorun oğluda otizmliymis ve tedavisini kendi yapmış. İstersen bir araştır.
Rabbim kuzuna ve tüm kuzulara şifa nasip etsin. Kimseyi de evlatla sinamasin inşallah...
Otizm grubu rahatsızlıkların sebebini bağırsağa bağlayan doktorlar var. Kitapları da vardı hatta. Hatta hamilelikte veya sütle bebeğe geçen ağır metallerinde böyle beyinsel sorunlar yapabileceğini duydum. Onun içinde kişniş kullanıldığını duymuştum. Vücuttan atıyor deniliyor. Çok geçmiş olsunBugün konuşunca düşündüm de Songül emir 1 yaşlarındayken öyle çok agliyordu ki bazı zamanlar dağları taşları inletiyor du hastaneye gitmek zorunda kalıyorduk.lavman filan yapılıyordu belki çocuğumun birşeye alerjisi vardı .anlayamadılar anlayamadık.mantikli geliyor bu seçenek cok
Kesinlikle olabilir canım, oğlumun PFAPA sendromu var 3.5 yaşında anlaşıldı. Oğlumun yaşadığı sinir krizlerini hiçbir çocukta görmedim, bizi duymazdi bile. Kafasının arka tarafını bilincli bir şekilde ya yere ya da duvara vururdu sinirinden. En basit kelimeleri bile kullanmazdi, su isterken su bile diyemezdi mi derdi. Konuşması hiç yok gibiydi. Beyin cerrahi nöroloji çocuk psikiyatri, gelişim uzmanı vs. Çok doktor gezdik. 3 yaşındayken 1.5 yaş gelişimi gösteriyordu bilişsel olarak. Onun haricinde her şeyi normal diyorlardı. Sonra sendromu farkedilince bazı yiyecekler yasaklandı (hastalığının tedavi yöntemi yok aslında), doktor etkisi olacağını düşündü sadece. Sonrasında genetik testler falan da yapıldı. Neyse uzun lafın kısası oğlum artık çok daha iyi, hala bazı yiyecekleri abarttigi zaman atakları yaşama sıklığı artıyor.Bugün konuşunca düşündüm de Songül emir 1 yaşlarındayken öyle çok agliyordu ki bazı zamanlar dağları taşları inletiyor du hastaneye gitmek zorunda kalıyorduk.lavman filan yapılıyordu belki çocuğumun birşeye alerjisi vardı .anlayamadılar anlayamadık.mantikli geliyor bu seçenek cok
Canim Leslie yaparken telefonu cebine koysan adım yarısında adımın olur.
Bağırsak mıydı mide miydi tam hatırlamıyorum ama bu organlardan birinin kendi ait beyni olduğuyla ilgili araştırmalar var, yani vücudu yöneten tek mekanizma kafatası içindeki beyin değil. O yüzden beslenmenin birçok konuda etkili olduğuna inanıyorum ben canım.Otizm grubu rahatsızlıkların sebebini bağırsağa bağlayan doktorlar var. Kitapları da vardı hatta. Hatta hamilelikte veya sütle bebeğe geçen ağır metallerinde böyle beyinsel sorunlar yapabileceğini duydum. Onun içinde kişniş kullanıldığını duymuştum. Vücuttan atıyor deniliyor. Çok geçmiş olsun
Bende aynen öyle düşünüyorum. Orada bir şeyler eksik veya fazla çalışıyor. Veya terslik var. Bağışıklığı da bozuyor galiba. Çünkü şimdi şeker hastalığını bile bağırsağı ters bağlayarak çözdüğünü söylüyor tıp. Oysa şeker pankrearsla alakalı ama sorunu çıkaran bağırsak.Bağırsak mıydı mide miydi tam hatırlamıyorum ama bu organlardan birinin kendi ait beyni olduğuyla ilgili araştırmalar var, yani vücudu yöneten tek mekanizma kafatası içindeki beyin değil. O yüzden beslenmenin birçok konuda etkili olduğuna inanıyorum ben canım.
E bizim oğlanı tarif ediyorsun kim farketti bu hastakigiKesinlikle olabilir canım, oğlumun PFAPA sendromu var 3.5 yaşında anlaşıldı. Oğlumun yaşadığı sinir krizlerini hiçbir çocukta görmedim, bizi duymazdi bile. Kafasının arka tarafını bilincli bir şekilde ya yere ya da duvara vururdu sinirinden. En basit kelimeleri bile kullanmazdi, su isterken su bile diyemezdi mi derdi. Konuşması hiç yok gibiydi. Beyin cerrahi nöroloji çocuk psikiyatri, gelişim uzmanı vs. Çok doktor gezdik. 3 yaşındayken 1.5 yaş gelişimi gösteriyordu bilişsel olarak. Onun haricinde her şeyi normal diyorlardı. Sonra sendromu farkedilince bazı yiyecekler yasaklandı (hastalığının tedavi yöntemi yok aslında), doktor etkisi olacağını düşündü sadece. Sonrasında genetik testler falan da yapıldı. Neyse uzun lafın kısası oğlum artık çok daha iyi, hala bazı yiyecekleri abarttigi zaman atakları yaşama sıklığı artıyor.
Ateşlenmeleri var mıydı SongülKesinlikle olabilir canım, oğlumun PFAPA sendromu var 3.5 yaşında anlaşıldı. Oğlumun yaşadığı sinir krizlerini hiçbir çocukta görmedim, bizi duymazdi bile. Kafasının arka tarafını bilincli bir şekilde ya yere ya da duvara vururdu sinirinden. En basit kelimeleri bile kullanmazdi, su isterken su bile diyemezdi mi derdi. Konuşması hiç yok gibiydi. Beyin cerrahi nöroloji çocuk psikiyatri, gelişim uzmanı vs. Çok doktor gezdik. 3 yaşındayken 1.5 yaş gelişimi gösteriyordu bilişsel olarak. Onun haricinde her şeyi normal diyorlardı. Sonra sendromu farkedilince bazı yiyecekler yasaklandı (hastalığının tedavi yöntemi yok aslında), doktor etkisi olacağını düşündü sadece. Sonrasında genetik testler falan da yapıldı. Neyse uzun lafın kısası oğlum artık çok daha iyi, hala bazı yiyecekleri abarttigi zaman atakları yaşama sıklığı artıyor.
Geçmiş olsun canımSaol canim
Tesekur ederim
Ay hiç sorma ya allahtan dis hastanesi yakında bebeği goturmicem
Ah çok sağol kuzum deneyeyim hemen çok fena ya ağrı kesicide ise yaramiyor
Saol canım ❤
Harikasın kuzum❤❤
Ayni vallaha canım ya çok fena ağrısı
Benim sıpa 33 aylık cnmSenin yavrun kaç yaşında canım maşallah güzel ilerlemiş siniz yasitlarini da yakaladığı günleri göreceğiz insallah
Günaydın cnmGunaydin kizlar
Benimki de 29 aylık 6 aydır takip ediyorlar haftaya kontrolümüz var bakalım sonuç ne çıkar.Benim sıpa 33 aylık cnmamin, inşallah
Canim dün ben attim tarti fotosu 72 başlıyorum40 bin mi 4 bin mi yanlış görüyosun de
Sen yarin bildirim yapcak misin canim? Yaparsaniz beni de etiketleyin kalabalikta kacirirsam bu beni üzerE Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?