- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Senin tartin yere inince sabitlenmiyomu
Yalniz harbiden cok kötü cekmisim ya. Kahvalti hazirliyodum acele acele tartil kosarak geri mutfaga dön derken
Yalniz harbiden cok kötü cekmisim ya. Kahvalti hazirliyodum acele acele tartil kosarak geri mutfaga dön derken
Dalga gecmesene ya
Cikmadan once bi adım atip basinca aciliyo. Sonra tartilip inince 5 saniye falan kaliyo sonra kapaniyo onu soruyosan.Senin tartin yere inince sabitlenmiyomu
Günaydın kaptanımGunaydin kizlar
GünaydınGünaydın cnm
GünaydınGunaydin
Karşi takim o adimlar ne oyle
Bizim takim bugun oturmak yok sefer oğulları
GünaydınGunaydin
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın kızlarrrrr
GünaydınGünaydın
Iste ozaman inince hemen çek bidakine kagit ustundeyken ozaman ayaklarin cikmazCikmadan once bi adım atip basinca aciliyo. Sonra tartilip inince 5 saniye falan kaliyo sonra kapaniyo onu soruyosan.
GünaydınSimdi bu tarti fotosunda cirkin ayaklarimiz da gorunuyo mu cidden cektim ama hic hosuma gitmedi ayaklarimZipzip-
Ya onu denedim de hemen değişti yetisemedim. Bide ayaklarin cikmadi diye simdi elifeylul itiraz eder dedimIste ozaman inince hemen çek bidakine kagit ustundeyken ozaman ayaklarin cikmaz
GünaydınGünaydın
Ya onu denedim de hemen değişti yetisemedim. Bide ayaklarin cikmadi diye simdi elifeylul itiraz eder dedim
Cuma günü ben de sana böyle hunharca gülcemamaaaaa ben cidden şaka yapiyorum
GünaydınGünaydınnn
Cok mantıklıSaricivcivcikcik biara bende bindim indim beceremedim ciplak fotografim tartiya yansiyodu kaptanda dedi karalayip atsana oyuzden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?