Gecmis yapmadım ama canim fotoğrafi kesebilirsin ,karayabilirsinCuma günü ben de sana böyle hunharca gülcem
Tamam kaptanm halloldu gecmiste görüşürüz cektim karaladim attimGecmis yapmadım ama canim fotoğrafi kesebilirsin ,karayabilirsin
Fotoğrafı odaklayip çekebilirsin
Benimde yansimam çıkıyor sabitlendiginde çekiyorum:)
Birde benim ayaklar ifsa oldu zaten ama ayaksiz cekiyorum
Geçmişe gitmeye cok üşeniyorum cok uykum var yaa :))Tamam kaptanm halloldu gecmiste görüşürüz cektim karaladim attim
Alerji testleri güvenilir değil zaten büyük oğlumda da var özellikle çikolata tarzını artirinca coşuyor ama testlerde çıkmadı 9 yasindaCanım alerji kolay anlaşılmıyo heleki küçük çıcuklarda zaten testleri 3yaşından itibaren öneriyolar
Görümcemin çocuk 1yaşındayken test yapıldı dr istedi özel yapıldı testler 2kez birbiriyle alakasız şeyler çıktı çocuk hastanesinde yapıldı alerji çıkmadı onunki de çok huysuzdu ve kızarıyodu kanıyodu zamanla geçti
Cok mantıklıbundan sonra karalamak benim işim
Etiketledim seni sadece ona bakabilirsinGeçmişe gitmeye cok üşeniyorum cok uykum var yaa :))
Bi dk dün kaçtınEki Görüntüle 2749741
Alsana dünden bugune
Menu ve adımları da yazmam lazim canim ama gecmis artmadan gitsem iyi olacakEtiketledim seni sadece ona bakabilirsin
Geçmiş olsun paşaya çok dikkat etsinAlerji testleri güvenilir değil zaten büyük oğlumda da var özellikle çikolata tarzını artirinca coşuyor ama testlerde çıkmadı 9 yasinda
72Bi dk dün kaçtın
Yokk daha hünerlerimi gostermedime sen bir günde gecmissin beni
Yemeyino kadar seviyor ki kisitlayinca üzülüyorGeçmiş olsun paşaya çok dikkat etsin
Bünyesi hassassa biçok şeye alerjisi çıkabiliyo zamanla
Ayy bu niye aklima gelmedi
Insallah becerirsin bidakine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?