Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

öğlen yemekte bugün ne var biliyon mu ne varrr; ayy yazmiyimm vazgeçtim motivasyonu düştürmeyeyim .
Bence ne yaz ne ye canım sen mezun değilsin demi bazen karıştırıyorum valla cok kalabalığızz

sudem34 senin grup ortalama 40.000 adim atmis ben cekilsem mi adim yarisindan
Iki gundur 10 11 zor yapiyorum :)))
Kaptanım sizin grupta efsane adım atanlar var son haftaların spor birincileri 3 kişi tek çekilmek olur mu şimdi bence sonuna kadar yarışalım Ama yok belli zaten şampiyon kasmayalım hastayız vs derseniz o zaman 3 güne göre değerlendirebiliriz bugün de olsun muhakkak sudem34 Denp

Sağol canım
Kırmızının birini bulduk diğeri gitse diye bakıyoruz ah bide yeşillensem
yok kırmızı da alttakini görüyorsun kim çikimşi girmiş
bide profilde yaziyorsun düzenleme silme de var.:)
bence kırmızı daha iyi kendini prenses gibi hissettiriyor ahaha

Bence de ucuncu gun birakalim fazla spordan arti cikacaksiniz tartida

Eki Görüntüle 2749768

asysss 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (687. Etap) : 72,90
Bitiş Kilosu (706. Etap) : 56,70
Verilen Toplam Kilo : 16,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,22%
Toplam Süre : 19 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,17%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 853

Sevgili asysss 10 Ağustos 2020 (687. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 689. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 25 Aralık 2020 (706. etap) tarihinde toplamda 16,20 kilo vermiş olarak ve 55 kilo olan hedefini 91% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

asysss Karnen hazir canim seaBahAR kaptanımıza teşekkür ederim

asysss canım tebrikler karnen. Hayırlı olsun ne güzel yaaa 19 haftada hedefine ulaşmışsın inşallah bidaha hiç kilo almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…