Bu mesajı görene kadar spor konusuyla ilgili herhangi bir mesaj yazmayı düşünmüyordum açıkcası. Hem kaptanımızı hem de diğer arkadaşlarımızı germeye gerek yok diye düşünüyorum ama inşallah tek cevabım bu olacak.
T
timesinfinity
nin yazdıklarına katılıyorum hatta
D
Dileksnr
yi ben de uyarmıştım kilosu sebebiyle yaptığının fazla oldu konusunda (canım çok özür dilerim, eminim sen de sürekli bu konuda adının geçmesinden sıkılmışsındır, sadece bir şeyi anlatmak için yazıyorum). Senin mesajında kalın bir şekilde belirttiğim ifadelerinden rahatsız oldum çünkü sırf eğlencesine, birbirimizle tatlı tatlı didişmek için yaptığımız ve sen de dahil hepimizin abarttığı birkaç günlük yürüyüşü sadece birkaç kişi büyük hırs yapmış gibi ifade etmişsin, en azından ben böyle anladım. Bu arada boyumuz aynı, kilom senden daha düşük, yıllarca yapmış olduğum spor geçmişim var, kondisyonum yeterli. Ne olursa olsun, her gün bu kadar tabiki yürünmez. Birkaç gün sürecek bir tatlı atışma için kendine ve kondisyonuna güvenen kişiler katıldı o yüzden ben de yukardaki ifadeleri abartılı buluyorum. Ayrıca boğalar ve yengeçler atışmasının 3.sü bu, ilk ikiyi kaybetmiş olan boğaların bu sefer buna daha yoğunlaşmış olmalarına da daha ılımlı bakabilirdin bence.
Bu kadarla bırakmak istiyorum, umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır.