T
timesinfinity
@Denp
Kimsenin o kadarını yapacağını hiç sanmıyorum. Çünkü sonuçta bu da vücut. 100bin mevzusu döndü ki espriydi. Sırf yarış kazanacağız diye kendini iyi hissetmeyen kişi bunu göze alıyorsa aklına şaşmak lazım. Bu arada herkesin iyi niyetleri olabilir, tavsiyeleri olabilir. Ben buradaki insanların okuyan, araştıran, sorgulayan, kültürlü ve bilinçli insanlar olduğunu düşünüyorum. Uzun vadeli de bu kadar adımı kimsenin atacağını düşünmüyorum. Ayrıca bir solukta yürünmüş adımlar da değil ve geçici bir durumdu. Senin sıkıntın olduğu için istedin ki kimse aynı sıkıntıyı yaşamasın. Dün bende rahatsızdım ama yürüyecek kadar iyi hissediyordum yoksa katılmazdım. Buna rağmen çok adım atan arkadaşlarım defalarca bana bile sordu iyi değilsen yapma, kendini zorlama diye. Diyeceğim o ki bilinçli insanlar. Ayrıca niye yazıyorum bunu çünkü en çok adımı ben atmış bulundum dün, alınıyorum haliyle abartıysa en başındayım. Yedek telefon sayılmama durumu konuşulmasa bende en çok 30 bin civarı atmış olacaktım, aynı denp in ilk attığı adım kadar. Sayılmayacak diye ek spor yaptım zoraki, o da sayılınca çok oldu. Sonngulen de çok adım attı ama o zaten profesyonel sporcu ve yeterince temkinli. Yani gerek yoktu hepimizin modu düştü.
Dün o kadar eğlenmiştik ki....
Mutluluk hormonu vardır bilirsiniz, serotonin, tüm vücuda özellikle kalbe çok iyi gelir.
Sağlık önerisinde bulunup strese sokan arkadaşlar, stres bir milyon tane sağlık sorunu yaratır. Bazen anlamıyorum yani insanları, yazmak var, yazmak var. İyi bir yazı diliyle yazsan haklı olduğun bir konuda kimse uzatmaz haklısın canım derdi ama yazı bir gerginlik oluşturuyorsa yazan başka şeyi mi hedeflemiş diye düşünüyorum. Kısaca şu konuşulanlar bomboş bir muhabbet. Çünkü bize hiç birşey katmadı. Farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.