- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
AminTesekurler
Nereye gidiyorsun kuzum ya dün konusmustuk hani bırak yorumuna değer vermeyen ınsanlara yorum yapma sende herkes ne istiyorsa onu yapsın benim için kıymetli yorumlarin eminimki bir çok arkadaşta senin burda olmandan mutlu
Tesekur ederim canım evet çok zor ya
Allah bagislasin canım şartlar diyelim
20 lik dis faciası canım ya
Tesekurler
Ben üyeliğimi iptal ettirmistim canım ama biriyle konuşunca akşam fikrim değişti o yüzden geri açtırdım
Burdayım canım geri geldim ben
Haha sağol kendim buldum.Hayırlı olsun canımbir yastıkta kocasınlar
nereye gidiyorsun ? Gitme.
Çok uzun eleştirdiniz bende şüpheye düşmeye başladım ama etkiye tepki diye birşey var olaylar böyle gelişti diyelim
Dolunaydan hepimiz gergin olabiliriz bence karar almak için doğru bir gün değil
@incibilal Bu hafta az oldu cnm ama onumuzdeki hafta duzene girecek. Regldim zaten yni bitiyor hayirlisi bakalim.sen beni gecmissindir
Haftaya 2 katı 3 katı bekliyorum senden mesaj biraz kaydı ama
Günaydın doğasever dostum
Nickini değiştirmişsin güle güle kullan canım
YaaBen hep gidiyorum ilk defa gitmedim canım. 7 hafta oldu. Teşekkür ederim.
Ikinci beyin canım o o düzgün calismazsa vücut işlevi bozluyor tabiki bildiririm :)En iyisini yapmış olursun canım. bağırsak çok önemli yaa.. gözüm üzerinde o halde gelişmelerden haberdar etayyy bu konu çok şeye sardı
Bugünlük güzel menü ama baklavaya dikkat kalorisi booool malum emeklerine yazık olmasın kuzumgünahım neyse çekmeye razıyım deyip menümü yazıyorum dostlar
sabah 11:40
yoğurt ve suyunun içine akşamdan keten toumu sabahta 3 huırma 1 incir 1 yemek kaşığı kuruyemiş ekledim.
akşam: 18:00 cıssım yüzünden hafif tuttum bugünü
bol salata
meyve
kuruyemiş
baklava (adet vermiom dikkat edecem söz valla antepten getirttik yiyecem inanın)
allahtan yılbaşı kutlamayanlardanım kutlasam neler yermişimkargom bugün getirdi benim suçum yok
sporu atarım
Gecen cuma nin listesi telefonda kayitli ablacim
Bu hafta sende bildirim yap listeye ekleyeceğim ❤❤❤
Hem.ben seni unutur muyum hic
Bişi sorabilir miyimgünahım neyse çekmeye razıyım deyip menümü yazıyorum dostlar
sabah 11:40
yoğurt ve suyunun içine akşamdan keten toumu sabahta 3 huırma 1 incir 1 yemek kaşığı kuruyemiş ekledim.
akşam: 18:00 cıssım yüzünden hafif tuttum bugünü
bol salata
meyve
kuruyemiş
baklava (adet vermiom dikkat edecem söz valla antepten getirttik yiyecem inanın)
allahtan yılbaşı kutlamayanlardanım kutlasam neler yermişimkargom bugün getirdi benim suçum yok
sporu atarım
senin askerliğin çok dahaNe cok konusmussunuz yaa daha 23 sayfalik gecmis var
lütfenBişi sorabilir miyim
Gaziantepli misinlütfen
Ben de Bursa' da yaşıyorum.yoo değilim canım. bursada yaşıyorum. ordan getittirdik sadece sen peki
Canım bunla ilgili iki önerim var benim, dukan birası denilen içecek beni nerdeyse ishal yapıyor (kabızlık yaşamam genelde), bir de yoğurt kürü denilen bir içecek var, o da bağırsak çalıştırmasına iyi geliyor. yoğurt kürü ayran tarzı olan hali, zerdecallı biberli olan değil. istersen detay veririm.haftada 5.6 demi evet de bana
işte güzel ilerlemenin sebebi bu bence....
kızlar yaaZipzip- @Felicio canım özellikler sizlerden bunu takım adına herkesten hepimizden bir şey rica edebilir miyim...
günlük mesela
bağırsak beslenmesi...
bağısak menüsü...
bağısak detoksu
ne derseniz deyin adına..
hatta 4 ocakta bunuda ayrı başlayalım oda olur (çünkü kampa katılan var katılmayan var)
bağırsak için günlük bişiler yapalım grupça.
bağırsak kampıda güzel isim hee:)
ne diyonuz canlar o yüzdende gitmiyo kilolar bence
siz daha bilgilisiniz bende biliklerimi paylaşırım elbette
Yürüyüş mu tam adamına söyledin abi
Kapısalim mı?
Rekorun kaç?
Ben 3 günde 107.422 adım attım
Ayy canımmm ne şanslısın ya da evliysen eşin şanslı masana da oturulu heeeBen de Bursa' da yaşıyorum.
Gaziantepliyim. Antep, baklava muhabbetini görünce dikkatimi çekti bestecim.
Ben ekran alıntısı yaptim bile tavsiyeni canim olmazsa detoksumuza ekleyelim. Sen aklindaki kürü de yaz ben eklerim detoks haftamıza teşekkürlerr detaya her zaman varımmmCanım bunla ilgili iki önerim var benim, dukan birası denilen içecek beni nerdeyse ishal yapıyor (kabızlık yaşamam genelde), bir de yoğurt kürü denilen bir içecek var, o da bağırsak çalıştırmasına iyi geliyor. yoğurt kürü ayran tarzı olan hali, zerdecallı biberli olan değil. istersen detay veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?