Canin sağ olsun.Unutmusum
Kız dur bende ağlıcam şimdi seninleAl beni takıma kaptanımmmmmm hiç iyi değilimmmmmm
Gecen cuma nin listesi telefonda kayitli ablacimCanin sağ olsun.
Unutturmamak için bir şeyler yapmalıyım
Abi verdiğin kiloları geri mi aldın?
Dur kız ne aceleBenim mesajımı görmedinnnnnnn herhaldeee
Sen 57 görmedin mi daha önce yine görürsünBenim mesajımı görmedinnnnnnn herhaldeee
Evet biliyorum bakalım inşallah güzel Kilolar veririm
Alır ya ne aceleAl beni takıma kaptanımmmmmm hiç iyi değilimmmmmm
Öyle güzel motive ediyorsun ki hepimiz i.Cok doğru evet kadın isterse başarır canım
Ne güzel burası beni acayip motive ediyor o yüzden bir sorun olunca cok üzülüyorum inanmak çok önemli gercekten reelde o kadar motive düşürücü insanlar var cevremde dalga geçen ve bunlar yakınlarım buna rağmen başarıcam dün eşim bana diyoki böyle iyisin benim tarafimdan sıkıntı yok yorma fazla kendini ona yok ben hedefime ulaşmadan birakmicam dedim ona anlatmam söylenilenleri .
Onları susturmak icin de olsa vericem kiloları .
Inşallah canım görücez o günleri hep birlikte
Ölçülerimi aldım resim de cektim zaten hedefe ulaşınca öncesi sonrası yapıcam inşallah
Adim yarisi yapiyorduk abi keske o zaman gelseydin ama artik yarislara son verdimHayir ben hala fıtım fıt. Stabil kilom ama kilodan öte her gün yürümem lazım.
Benden başka da varEvet ben bile beklemiyordum 98 i gördüm ya dahasıda gelicek inşallah teşekkür ederim
Ilk hedefim @Yenidenyapabilirim veWilma11 i geçmek migi gözüm üstünde gececem seni
Yürüyüş mu tam adamına söyledin abiHayir ben hala fıtım fıt. Stabil kilom ama kilodan öte her gün yürümem lazım.
Teşekkür ederim sende iyi kalplisinÖyle güzel motive ediyorsun ki hepimiz i.
Sen kilo verince inan ben çok mutlu oluyorum
Saf ve temiz birisin.
Kv vs hiç birşey söyleme kendi mutlu olduğun kiloya kadar pes etme.
Sonra beraber koruruz.
Sıra sana da gelecek migi elini çabuk tut yada tutma uyu senBenden başka da var
Gaza mı getirtıyonSıra sana da gelecek migi elini çabuk tut yada tutma uyu sen
En iyisini yapmış olursun canım. bağırsak çok önemli yaa.. gözüm üzerinde o halde gelişmelerden haberdar etVallaha kuzum ben pazartesi başlamayı dusunuyorum 11 ocakta tekrar başlarız olmadı:)
abi sen zayiflarsin ya:)Hayir ben hala fıtım fıt. Stabil kilom ama kilodan öte her gün yürümem lazım.
Ben hep gidiyorum ilk defa gitmedim canım. 7 hafta oldu. Teşekkür ederim.Diyetisyene gitmiş olmana sevindim güzelim isinn ehliyle sağlıkla bol bol eksiler görürsün inşallah ❤❤
Yoo ne gazıGaza mı getirtıyontamam 80 e ulaşmaya bakacağım şimdi sen haftaya 95 görene kadar eyvah az kalmış benım kiloma uyyyyy tüh tüh
Geçeceğim diyorsunYoo ne gazı
Uyyy muyy yok icraat görelim migi
Sen böyle uyursan geçerim ama uyuma migiGeçeceğim diyorsun
Ağırlığın olur demişsin de şöyle bir kilolara baktım da maşallah hahahahahabahaha
Vurdum top ağlarda
sağol allah razı olsun canım. yeni gördüm k. bakma. bi telden bi pc den girince atlamışım.Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?