Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Müsait olunca inceleyelim canım kampla karışmasa sonraki haftaya olsa olur mu?
ne zaman isterseniz o zaman olur canım. Bakın inceleyin 11 ocakta başlarız. kamptada b,işiler var çünkü bağırsaklık. kampa katılmayanlarda bunu yapabilir. bir kaç arkadaşta kabızlık sorunu var.

Tesekkur ederim canim

@zipzip kaptancigim eklerse insallahhhh❤❤❤
Canim free liste var ben 75 gün kalmıştım ordada kilo verdim çok
Kadın isterse her şeyi başarır canım
Bahane ardına sığınmayip çözüm uretirsek başarı kaçınılmaz olur
Ki sen de azim disiplin başarı motivasyon hepsi var.
Bende bu kadar kilo verip bekarlık kiloma döneceğimi hatta onu 2 ay gram almadan koruyacağımi tahmin bile edemezdim
8 yıl önce 10 yıl önce diyet yapıp indiğim kilodan bile daha aşağı indi düşün
Ben korurken aynı kiloda olacağız burda birlikte görüyorum ben o günleri.

Sen ölçülerini al defterine yaz.
Birde foto çekin kıyafeti atma öncesi sonrası yapar sin resim çekip

Destan yazacaksın burda sen

Triplerim bitti abla artik şakalarimda bu yaptigim trip degildi
Canımın içi incinmene dayanmaz bu yürek.
Her şeyi çok ciddiye alman şakacı kişiliğine ters bir defa... Buradaki çoğu arkadaş seni çok seviyor en çok da ben. 6. takıma çok bir emeğim yok ama takımın birliği ve devami için farklı düşünsek de beraber olmalıyız. Puzzle' in bir parçası eksik olsa resim çirkin gözükür.

Benim mesajımı görmedinnnnnnn herhaldeee
Evet biliyorum bakalım inşallah güzel Kilolar veririm

Selam herkese.Diyetisyenden geliyorum. Spor konusunu sordum. Sürdürülebilir spor yapmazsak o tempoyu bıraktığımızda kilo alacağımızı söyledi. Tavsiye etmiyorum, sağlıklı bir insan için yürüyüşün zararı olmaz ama her zaman yapılacak bir spor olmalı dedi Hızlı kilo vermenin vücut direnci ve bağışıklık üzerinde çok olumsuz etkileri var. Heleki bu dönemde kesinlikle önermiyorum dedi. Lütfen alıntılamayin konu uzamasın. Bilgi olsun diye yazıyorum. Sorunuz varsa özelden sorabilirsiniz. Herkes nasıl istiyorsa ne istiyorsa yapabilir. Her Dr. Farklı görüşlere sahip.
Sizler beni çok güzel motive ediyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Umarım yanlış anlaşılmam.

Eline emeğine sağlık canım çok güzel olmuş bu liste ve kürler ❤ ben aldım copy olarak :)
Al beni takıma kaptanımmmmmm hiç iyi değilimmmmmm
Hoşgeldin canım yeniden

Eline emeğine sağlık canım çok güzel olmuş bu liste ve kürler ❤ ben aldım copy olarak :)

Hoşgeldin canım yeniden
rica ederim canım ne demek. 11 ocakta başlayalım inşallah. tabii isteyen istediği zamanda başlasın

Diyetisyene gitmiş olmana sevindim güzelim isinn ehliyle sağlıkla bol bol eksiler görürsün inşallah ❤❤

....

Abi sen bir ara diyet yapacaktın gel buyur yeni yılda seni fit yapalım
Geleni gideni fit yapıyoruz
Hem takımda bir ağırlığın olur hepimizin yaşı küçük

Ağırlığın olur demişsin de şöyle bir kilolara baktım da maşallah hahahahahabahaha

Vurdum top ağlarda

Cok doğru evet kadın isterse başarır canım

Ne güzel burası beni acayip motive ediyor o yüzden bir sorun olunca cok üzülüyorum inanmak çok önemli gercekten reelde o kadar motive düşürücü insanlar var cevremde dalga geçen ve bunlar yakınlarım buna rağmen başarıcam dün eşim bana diyoki böyle iyisin benim tarafimdan sıkıntı yok yorma fazla kendini ona yok ben hedefime ulaşmadan birakmicam dedim ona anlatmam söylenilenleri .
Onları susturmak icin de olsa vericem kiloları .

Inşallah canım görücez o günleri hep birlikte
Ölçülerimi aldım resim de cektim zaten hedefe ulaşınca öncesi sonrası yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…