Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hic birsey yoluna girmez uzgunum

Ben cok kotu davranmisim herkese
Bence sen gayet kibar bir kaptansın, nazik anlayışlı elinden geldiğince bilgin yettiğince, elinden geleni yapıp bize yardımcı olmaya çalıştın hep,
bilmişlik taslamadın, kaptanım deyip asıp kesmedin iyilikle güzellikle herşeyi halletmeye çalıştın, gayette iyiydi
kim demiş kötüsün diye cnm yaa,

Birakiyorum herkesin istedigi olsun
Aa Hayır bu olmadı Ama çıkan bir iki tatsızlıktan senin bırakman gerekmiyor sonuçta senden kaynaklanan bir durum değil takım içerisinde anlaşmazlık oldu evet Ama herşeyin farkında olup toparlayacaklardır takımın diğer üyelerinden hala devam etme isteği enerjisi var hepsi ortamı toparlamaya çalışıyor bu takım senin sayende bu enerjide kaptanım kimse gitmeni istemiyor ben kabul etmiyorum bu kararı anlık Bi karardı biraz konulardan uzak kalıp dinlen istersen öyle bida bakalım

Kaptanım 2 aydır hiç gece uyumadım. Bu hafta hocam da Kastıkca kastı yazdıgım hiç bir şeyi beğenmiyor. Stresten kafayı yedim dünde ipin ucunu kaçırdım ama bu bahane değil. Düzelteceğim kaptanım

Verırsın canım stres uykusuzluk engelliyor bende öyleyim strese girinnce yerim malesef..

Zipzip- Felicio burada yasananlarin hic biri sizin sucunuz degil.2 gundur yazilanlari okuyorum. Yazmamak icin kendimi zor tuttum ama artik yazacagim. Denp farkindamisin bilmiyorum ama once ortaligi karistirdin simdide hic birsey olmulamis gibi cok rahat bi sekilde tazismalara devam ettin. Kaptanlar burada 2 yilini vermis insanlara yardim etmek icin ama bhu olanlar yuzunden insanlar nelerle ugrasmak zorunda kaldi. Sen baslamadan once hersey normaldi surekli girip yazdiklarini okumak diger arkadaslar ne yemis tarif bile aldim yaptiklari sporlari denedim ve fark etmeye basladi kilom. Ben basladigimdan beri kimseyle bi sorunum olmadi hatta menumde oneride bulunsalar bile onlarin dediklerini dikkate aldim. Ama sayende grmek bile istemiyorum.sadece gorevimi yapip cikiyorum. Zipzip- Felicio bizleri yarida burakmak size yakismaZ . Bu kadar emeginiz bosa mi gitsin. Bu konusmamida tartismak icin yazmiyorum lutfen sadexe amacimizi dusunelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…