Hic birsey yoluna girmez uzgunumnazarmı değdi bizim takıma neoldu anlamadım, sen üzme kendini kaptanım ya düzelir herşey yoluna girer ,
Ağlaıcam bak hayırrrrrBirakiyorum herkesin istedigi olsun
Sen mi kötüsünHic birsey yoluna girmez uzgunum
Ben cok kotu davranmisim herkese
Bence sen gayet kibar bir kaptansın, nazik anlayışlı elinden geldiğince bilgin yettiğince, elinden geleni yapıp bize yardımcı olmaya çalıştın hep,Hic birsey yoluna girmez uzgunum
Ben cok kotu davranmisim herkese
Aa Hayır bu olmadı Ama çıkan bir iki tatsızlıktan senin bırakman gerekmiyor sonuçta senden kaynaklanan bir durum değil takım içerisinde anlaşmazlık oldu evet Ama herşeyin farkında olup toparlayacaklardır takımın diğer üyelerinden hala devam etme isteği enerjisi var hepsi ortamı toparlamaya çalışıyor bu takım senin sayende bu enerjide kaptanım kimse gitmeni istemiyor ben kabul etmiyorum bu kararı anlık Bi karardıBirakiyorum herkesin istedigi olsun
Kaptanım 2 aydır hiç gece uyumadım. Bu hafta hocam da Kastıkca kastı yazdıgım hiç bir şeyi beğenmiyor. Stresten kafayı yedim dünde ipin ucunu kaçırdım ama bu bahane değil. Düzelteceğim kaptanımGüzel eksi tebrik ederim canım ❤
Guzel eksi yinede haftaya hedefine ulasacaksin ❤
Artilarin sebebi ne canim uykusuzluk mu cok takip edemedim
Canim yaniltmayayim cok bilmiyorum o diyeti
Ama serbest gun diyerek diyete uygun olmayan abarti seyler yemek dogru degil bence
Guzel eksi tebrik ederim canim
Eee benden kaçar mi
Baslangic kilon hayirli olsun canim
Katiliyorum
Tamam canim
Verırsın canım stres uykusuzluk engelliyor bende öyleyim strese girinnce yerim malesef..Kaptanım 2 aydır hiç gece uyumadım. Bu hafta hocam da Kastıkca kastı yazdıgım hiç bir şeyi beğenmiyor. Stresten kafayı yedim dünde ipin ucunu kaçırdım ama bu bahane değil. Düzelteceğim kaptanım
Aynen öyleKaptanim bi anket yap
Kalacam ve gidecem seklinde
Kalan asla bu konulari acmayacak
Giden de sesizce gidiyorum isaretleyip gidecek bu kadar basit
Ne seni ne de takimi kimseye yedirmeyizZipzip-
Kaptanım hayatımda ilk defa çaba harcıyorum zayıflamak için ve bunda senin emeğin, naif kırmadan incitmeden uyarmanın etkisi var lutfen yapmaBirakiyorum herkesin istedigi olsun
Desteğin için teşekkür ederim kuzumVerırsın canım stres uykusuzluk engelliyor bende öyleyim strese girinnce yerim malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?