- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Kaçtan kaça indin ne kadar sürede? Ben de çok istiyorum yaaKuzum senin çok güzel bir azmin var baksana 90 li sayılara bile geldin çok az kaldı o günleri gormene
Tabiki ❤
Tabiki cook güzel kilolar verecez kız buraya katıldığımda benim toTo göbek ayrı bir gezegendiama şimdi birlestirdim gezegenleri
Ben tartışmıyorum kimseyle ismimin anılmasından bıktım sadece iyi niyetle söylediğinizi biliyorum neden beni kıskanicaksiniz ki en kilolu benim aranızda amacımız ayni degilmi kilo vermek icin burdayız hepimizFelicio @Denp @hatice kızlar lütfen tartışmayın keşke ağzımı açmasaydım. Ben Hatıce çok güzel kılo veriyo dıyorum her seferinde masallahda dıyorum hatıceyı hep taktır ettım sonuçta. Kendı verdığim kılo az dıye kılo veren herkese imreniyorum. Lütfen mesajlar yanlış anlaşılmasın ya çok üzülürüm. Bu kıskançlık degıl sonuçta hepımız aynı şey için emek veriyoruz. Tartışmayın lütfen.rica ediyorum
Kusura bakmayın canim beklettimKirmizi pabuc tek senin bildirimin eksik kaldi bildirim yap listeyi hazırlayayım
Olsun canim eksin guzel tebrik ediyorum izne ayiriyor muyum seni gecen konusmustujKusura bakmayın canim beklettim
Evet canim sutum de azaldı zaten ara versem iyi olacakOlsun canim eksin guzel tebrik ediyorum izne ayiriyor muyum seni gecen konusmustuj
Yemin ederım pişman oldum. Konuyu açtığıma . Ya ben de doğumda 100 kiloya çıktım verdım yanı. Sadece çok hoşuma gidiyo senın yüksek kılo vermen keşke dıyorum bende verebılsem taktır edıyorum senı azmini her zman ama tartışma çıktı ışte gereksiz yere. Boşuna kırgınlık oldu aralarında.Ben tartışmıyorum kimseyle ismimin anılmasından bıktım sadece iyi niyetle söylediğinizi biliyorum neden beni kıskanicaksiniz ki en kilolu benim aranızda amacımız ayni degilmi kilo vermek icin burdayız hepimiz
İkiniz de çok güzel vermişsiniz kızlar tebriklerKusura bakmayın canim beklettim
Yaaaaaa sende mi burdaydınnnnn neden izne ayrılıyorsun kal burda ben seni motive ederimmmEmir i uyuturken yanında uyuyakalmisim beklettim inşallah gecikmemistir.Kmsl Hnd canjm sen de geldin eskilere dönüyoruz ama ben izine ayrılıyorum bu hafta.bir süre ilgilenmem gereken başka şeyler var
Emir le ilgili sıkıntılarımız var canim senin 3 numarayla bir olan. Bütün eve sirayet ediyor .hayatımda ilk kez sinir krizi geçirdim.gozum döndü.sikintidayiz bu aralar yani.tabi ki inşallah tekrar gelicem.Yaaaaaa sende mi burdaydınnnnn neden izne ayrılıyorsun kal burda ben seni motive ederimmm
Tamam canım ❤Evet canim sutum de azaldı zaten ara versem iyi olacak
Üzgünüm zaten bir karar verdimYa Ama o kadar güzel dilekler diledim enerji dedim tebessüm dedimBu gerginlik herkese yansıyor grup olarak bir arada durmamız gerekiyor lütfen biraz daha sakinleşip tatlıya bağlayabilir miyiz
Yaaaaa canım benim çok üzüldüm Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallahhh kendini bırakma bak ben burdan bir ayrıldım fazlasıyla aldım kilo ve şuan çok mutsuzummmmEmir le ilgili sıkıntılarımız var canim senin 3 numarayla bir olan. Bütün eve sirayet ediyor .hayatımda ilk kez sinir krizi geçirdim.gozum döndü.sikintidayiz bu aralar yani.tabi ki inşallah tekrar gelicem.
TebriklerGünaydın.
Kilom geçen hafta 67.8
Pazartesi 69.2
Bugün 66.0
Fark yüzde 2,654
Regl e rağmen dolunaya rağmen koruma kilosuna rağmen bu kadar vereceğimi ben bile hayal edemezdim.
Bir kadın isterse her şeyi başarır.
Sporu da başarir kilo vermeyi de.
Bütün bunları 3 gün de attığım 107.422 adıma borçluyum
Yürümek çok güzel sağlığı izin veren herkes yürüsün.
67 kilonun altını ömrümde gördüm mü bilmiyorum belki 20 yıllık direnç kilom kırıldı bunların hepsi yürüyüş sayesinde
Tesnim1903 canım senin arkandayım
Koruma kilosunda bile senin arkanda geldim ya artık eriyecek yag kalmadı.
Seni de tebrik ederim.
Eki Görüntüle 2751660
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?