Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaçtan kaça indin ne kadar sürede? Ben de çok istiyorum yaa

Ben tartışmıyorum kimseyle ismimin anılmasından bıktım sadece iyi niyetle söylediğinizi biliyorum neden beni kıskanicaksiniz ki en kilolu benim aranızda amacımız ayni degilmi kilo vermek icin burdayız hepimiz

Yemin ederım pişman oldum. Konuyu açtığıma . Ya ben de doğumda 100 kiloya çıktım verdım yanı. Sadece çok hoşuma gidiyo senın yüksek kılo vermen keşke dıyorum bende verebılsem taktır edıyorum senı azmini her zman ama tartışma çıktı ışte gereksiz yere. Boşuna kırgınlık oldu aralarında.

Emir i uyuturken yanında uyuyakalmisim beklettim inşallah gecikmemistir. Kmsl Hnd canjm sen de geldin eskilere dönüyoruz ama ben izine ayrılıyorum bu hafta.bir süre ilgilenmem gereken başka şeyler var
Yaaaaaa sende mi burdaydınnnnn neden izne ayrılıyorsun kal burda ben seni motive ederimmm

Bu arada görüyorum ki takımda sıkıntılar var .Burada herkes ne için bulunduğunu hatırlasın . Neden buradasınız neden vakitinizi buraya harcıyorsunuz neden emek veriyorsunuz. Birbirinizle tartismanizin hiç kimseye faydası yok zararı var ödem yapar Zipzip- imi üzmeyin hem de tartışmalara da bakıyorum mükemmel kilolar veren kişiler ve. Size gıpta ile bakıyorum kendinizi yakışanı yapın asıl olun kendinizle gurur duyun hepinizi öpüyorum

Yaaaaaa sende mi burdaydınnnnn neden izne ayrılıyorsun kal burda ben seni motive ederimmm
Emir le ilgili sıkıntılarımız var canim senin 3 numarayla bir olan. Bütün eve sirayet ediyor .hayatımda ilk kez sinir krizi geçirdim.gozum döndü.sikintidayiz bu aralar yani.tabi ki inşallah tekrar gelicem.

Günaydın.
Kilom geçen hafta 67.8
Pazartesi 69.2
Bugün 66.0
Fark yüzde 2,654

Regl e rağmen dolunaya rağmen koruma kilosuna rağmen bu kadar vereceğimi ben bile hayal edemezdim.
Bir kadın isterse her şeyi başarır.
Sporu da başarir kilo vermeyi de.

Bütün bunları 3 gün de attığım 107.422 adıma borçluyum

Yürümek çok güzel sağlığı izin veren herkes yürüsün.

67 kilonun altını ömrümde gördüm mü bilmiyorum belki 20 yıllık direnç kilom kırıldı bunların hepsi yürüyüş sayesinde

Tesnim1903 canım senin arkandayım
Koruma kilosunda bile senin arkanda geldim ya artık eriyecek yag kalmadı.
Seni de tebrik ederim.

Emir le ilgili sıkıntılarımız var canim senin 3 numarayla bir olan. Bütün eve sirayet ediyor .hayatımda ilk kez sinir krizi geçirdim.gozum döndü.sikintidayiz bu aralar yani.tabi ki inşallah tekrar gelicem.
Yaaaaa canım benim çok üzüldüm Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallahhh kendini bırakma bak ben burdan bir ayrıldım fazlasıyla aldım kilo ve şuan çok mutsuzummmm

Sen kendine dikkat et kendine lütfen üzğlme

Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…