Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaaaaaa Aaaaa çok iyiiiiiiiiii tebrikler cqnım

Süpersin canım

Oglan sag olsun uyumayinca
Ben de uyuyarak giremedim
Bizim ki genelde erken uyuyor. Ben bi ara kestirip kalkayım dedim eşime. Uyuyamadım cidden yarım saati geçmiştir. Sonra bi daha deniyim derken uyudum, sabaha karşı uyandım.

Ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah cezamızı verecek
Hepiniz / hepimiz şişkoyuz işte. Az şişko çok şişko ne fark eder...şişko olmasak burada ne işimiz var...
Profil sayfanızda göz ardı et diye bir buton var orayı tıklayın devam edin.
Güzelim takım ne hale geldi şiştim valla. Hani ortada elle tutulur bir problem olsa ...Hepinize ihtiyacım var güzel sözcüklere titreşimi yüksek pozitif enerjilere az bir ablalık hakkım varsa gözünüzü seveyim elimizden gelenin en iyisini yapalım. Bir haftadır kilo veremiyorum gözümü kampa diktim bekliyorum. Nolur idare edelim birbirimizi...

Bizim ki genelde erken uyuyor. Ben bi ara kestirip kalkayım dedim eşime. Uyuyamadım cidden yarım saati geçmiştir. Sonra bi daha deniyim derken uyudum, sabaha karşı uyandım.
Benim tana alıştı gec uyuyup gec uyanmaya
Basa döndük uyku konusunda

Maşallahhhh
Tebrikler cnm

Uykusu da gelmiyor ki
Sallıyorum oyle oyle uyuklayıp uyuyor
Aynen sallıyorum ben de . Kendi kendine uyuduğunda çok iyi olacak inşallah. Yerine koyunca pat diye kalkması var bi de :) sağlık olsun tabi. Öylesine yorum yapıyorum

Oyle bir konu değil canim ne yazik ki
Dun dedim 2021 e guzel baslayalim olmadi yapacak birsey yok herkes kendi bilir
Aksam yapmam gerekenler var yapayim son vereceğim herseye
nazarmı değdi bizim takıma neoldu anlamadım, sen üzme kendini kaptanım ya düzelir herşey yoluna girer ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…