- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Onlarda sıkıldı iyice arada babası alıp araba ile gezdiriyordu şimdi o da yok 1 aydan beri iyice evde sıkıldılarSeninkiler gene oturuyo oynuyo ama benimki dağa taşa sariyo maymunbugün gitmis abisine ahmet hadi kalk artik yemek yicez diyo
Buldum buldum şeker hangisi kafana olur bilemedim sec birini
Sana bir rozet daha gelecek yakinda mezun oldugun icinEvet bana da gelmiş ama şöyle adımızın yanında da görünseydi iyi de olurdu ..
Görselliğe önem veririm ben gözümün önünde olsun isterim
Allahım gülemiyorum da gülmem içime kaçtı çocuk uyutuyorum..Buldum buldum şeker hangisi kafana olur bilemedim sec birini
Sana bir rozet daha gelecek yakinda mezun oldugun icin
Belki ilerleyen zamanlarda gorunur :)))
Allahım gülemiyorum da gülmem içime kaçtı çocuk uyutuyorum..
Allah seni iyi etsin
Enkücügu olmucagina göreBuldum buldum şeker hangisi kafana olur bilemedim sec birini
19
Kazananlar aciklandi ama kac yillik oldugu yazmiyordu canim
Ortancı olur o zman olmazsa zorlarsın birazEnkücügu olmucagina göre
Kız kayinvalidem var görümcem var gelin delirdi derler
Başka bi yere gidip çıkar içinden o gülmeyi odem falan yapmasın sonra
Oylemiymis acikladilar mi baktigimda görememiştim
19 canim nevreste dediKazananlar aciklandi ama kac yillik oldugu yazmiyordu canim
Onu gormemistim :))19 canim nevreste dedi
Tamam evine gidince bi ara çıkar unutma emiKız kayinvalidem var görümcem var gelin delirdi derler
Valla sisersin mazAllah kilo yapar icinde kalirsaKız kayinvalidem var görümcem var gelin delirdi derler
Ben 14 falan demiştimKazananlar aciklandi ama kac yillik oldugu yazmiyordu canim
Kiz bu donmu elimle ayagimla ittire ittire sokayimOrtancı olur o zman olmazsa zorlarsın biraz
Ben 20 yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?