- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
HoşbuldumHoşgeldin canım❤
Kuzummm yanlış anlamazsan bence sen detoks yapma şu an.Zaten neredeyse %4 kilo verdin bu hafta maşallahhh.Bedenin dinlensin,normal dengeli beslen derimKızlar bu hafta hepimiz ekstra dikkat edelim cunki bu hafta bildirimsiz ayrılanlardan dolayı ortalama düşebilir bizler dikkat edersek eğer bu haftada çok güzel bir ortalamayla güzel sonuçlar alırız ben kendime pazartesi başlayıp perşembe bitecek bir detoks listesi yaptım bile
Liste olsa da fark etmez canım benim için sorun yok zaten normal bir diyet gibi ilerlemem şu an en azından kaçamak yapmam.Hosgeldin canım tekrardan
Simdi bebegin daha cok kucuk bir anda direk diyet moduna gecme
Saglikli beslenmek onceligin olsun
Sut artıran besinler tuket
Listeye de girmek istersen fotografli paylasim yapiyoruz artik tartiyi
Tamam canımListe olsa da fark etmez canım benim için sorun yok zaten normal bir diyet gibi ilerlemem şu an en azından kaçamak yapmam.
Gel bir de bana sorHosgeldin ayse 3çocuk bu yaşta fazla degilmi
Gördüm halini dağlara taşlaraGel bir de bana sor
O zaman haline şükretGördüm halini dağlara taşlarasenden geldigimden beri kendime gelemiyorum
Ah benim düşünceli kuzumKuzummm yanlış anlamazsan bence sen detoks yapma şu an.Zaten neredeyse %4 kilo verdin bu hafta maşallahhh.Bedenin dinlensin,normal dengeli beslen derim
Hosgeldin canımkatılım formu:
ADINIZ: Ayşe
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ:64 olabilir
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:14.takım (28.12.2018) de
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit bir görüntü
Yaaaa sende var 3 bende var 1 ama seninkinlere bedel olabilirO zaman haline şükret
Hoşbuldum canımHosgeldin canım
Bende öyle yapan yok şükürYaaaa sende var 3 bende var 1 ama seninkinlere bedel olabilir
2gundur buzdolabini acip bu benim dolabım deyip icine oturuyo cildircam
Tamam canım,detoks diyince şok diyet gibi düşündüm benAh benim düşünceli kuzumama benim yapacağım.kilo vermeye yönelik değil canım sıvıdan kati beslenmeye geçeceğim için dengede tutmam lazım içerisinde yumurta köfte balık bol.sebze ve kaç gündür yemeyi özlediğim meyve olacak :)
Yaaaa şükret haline neyaparsak vazgeciremedim arkami donuyorum dolaba girmis bide yokum burda diyoBende öyle yapan yok şükür
Sinsirella gibi takılıyorum bu aralar
Teyzesinin kuzusuYaaaa şükret haline neyaparsak vazgeciremedim arkami donuyorum dolaba girmis bide yokum burda diyo
Yaaa cook tesekkur ederim canim8
Sinsirella gibi takılıyorum bu aralarKaptanımı merak etmiştim de, dönmüş, enerjisi yerinde, bir oh dedim. Çok naif ya, o üzülünce bir sarasim geliyor Nasılsın elhanim, keyfin yerinde mi
Seninkiler gene oturuyo oynuyo ama benimki dağa taşa sariyo maymunTeyzesinin kuzusu
Evet bana da gelmiş ama şöyle adımızın yanında da görünseydi iyi de olurdu ..Rozet istedim kizlar hayirli olsun hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?