Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuzummm yanlış anlamazsan bence sen detoks yapma şu an.Zaten neredeyse %4 kilo verdin bu hafta maşallahhh.Bedenin dinlensin,normal dengeli beslen derim

Hosgeldin canım tekrardan
Simdi bebegin daha cok kucuk bir anda direk diyet moduna gecme
Saglikli beslenmek onceligin olsun
Sut artıran besinler tuket
Listeye de girmek istersen fotografli paylasim yapiyoruz artik tartiyi
Liste olsa da fark etmez canım benim için sorun yok zaten normal bir diyet gibi ilerlemem şu an en azından kaçamak yapmam.

Kuzummm yanlış anlamazsan bence sen detoks yapma şu an.Zaten neredeyse %4 kilo verdin bu hafta maşallahhh.Bedenin dinlensin,normal dengeli beslen derim
Ah benim düşünceli kuzum ama benim yapacağım.kilo vermeye yönelik değil canım sıvıdan kati beslenmeye geçeceğim için dengede tutmam lazım içerisinde yumurta köfte balık bol.sebze ve kaç gündür yemeyi özlediğim meyve olacak :)

Hosgeldin canım

Tamam canım,detoks diyince şok diyet gibi düşündüm ben Protein,sebze,meyve,karbonhidrat,süt ürünü vs her seyin oldugu bi menü güzel olur.

Zaten bu hafta takım sıfır kaçamak yapsa herkes çok güzel kilo verir.Spor da güzel yapılıyor maşallah.Cumayaa kadar hedef sıfır kaçamak olsun

8
mavitosbik07 beğeni var görüntü yok kuzum
Oysa ismini görmek nasıl da heyecanlandırdı
Sinsirella gibi takılıyorum bu aralar Kaptanımı merak etmiştim de, dönmüş, enerjisi yerinde, bir oh dedim. Çok naif ya, o üzülünce bir sarasim geliyor Nasılsın elhanim, keyfin yerinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…