Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amin sagol canım

Afiyet olsun canım
Sulu et yemeği Pilav
bana bu yemek cok kolay geliyo canım
afiyet olsun canım
kuzum persembe tartlmistim ..yazdigimiz dusundugum mesaji tum mesajlarim bolumden kontrol edince atmadigimi gordum .. bu hafta cam kapi dolap ici temizlik ve misafir olunca 4 gun çöp oldu malesef ..sabittim
olsun canım verırsın
iyi canım sen nasılsın resimdeki senmısın yaş kaç

Oo daha ne olsun maşallah herşeyi yapmışsın

Allah bağışlasın kuzucuklarinizi.
Çocuk muhabbetine ben de gireyim kaçırmadan
İki bebem var benim de.
Büyük oğlum 23
Küçük oğlum 22
Hay masallah seninkiilerede canim pespese doguranlar 2 de kalmis :)) hayırlı evlat olsunlar
Abla kertelim bu cocuklari
Hahahha senin 19luk kızmıydı benim kız 21 olan 19luğum erkek. anneye düşkün olan senin kıza kaldi sansiniza
Çocuklar kertin bizi desin olur kuzum...
Küçük oğlum anacı biraz onu tavsiye etmem. Gelin kızımi bdvlere düşürmeyim kıyamam....
O işi hallettik dünür büyük bende bdv iyiydi yalniz :)))))
Yesılmercımek çorbasımı yoksa salatasımı oluyo?. Çocuklar makarnayı sevıyo hele yemek seçmeyen çocuga bayılırım.
Benimkilerde hic bir şey secmez cok rahatnoluyo büyütmek. bende tam tersine ellerinden aliodum onlar küçükken :)))
Kahvemi içtim suyumu içiyorum canım ne yemek yapıyorsun bakalım. Benım dünden yemeğim var. Ben yemeğimi sabahtan yaparım hep daha kolay oluyo yemek hazır olunca işi de düşünmüyorum ben.
Bende ertesi gün iş yoksa sabah mutfaktan cikmadan yemegimi yapip cikmaliyim. Ama Ertesi gün iş varsa zaten 1 gece önceden yapiyorum eve girer girmez yemekle uğraşmamak için yorgunken

Iyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 08.00 büyük su bardağı limonlu su
Kahvaltı 11.00 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 3 ince dilim kaşar

Öglen 14.30 közlenmiş patlıcan 6 yemek kaşığı 1 kase yogurt

16.00 1fincan türk kahvesi 1 havuç leblebi

Akşam 18.30 6 yemek kaşığı etli sulu yemek patateslerini yemedim
3 yemek kaşığı pilav 4 yemek kaşığı salata biraz roka
21.00 2 bardak çay 2 tane kayısı 1 tane incir yerim
2 litre detoks suyu
4 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…