- 24 Haziran 2016
- 7.542
- 26.574
- 548
afiyet olsun canımAmin sagol canım
Afiyet olsun canım
Sulu et yemeği Pilav
bana bu yemek cok kolay geliyo canım
olsun canım verırsınkuzum persembe tartlmistim ..yazdigimiz dusundugum mesaji tum mesajlarim bolumden kontrol edince atmadigimi gordum .. bu hafta cam kapi dolap ici temizlik ve misafir olunca 4 gun çöp oldu malesef ..sabittim
iyi canım sen nasılsın resimdeki senmısın yaş kaç@birazhuzurdu2008 naber fistik
Afiyet olsun canım,güzel menü18.00 yicem :) yazayimda fazlası olmasın
Afiyet olsun canım,güzel menü3litre su,3kahve dahaZipzip-
Yemek yürüyüş derken anca girdim kaptanımBurdaysan koyayim canim tekrar
Oo daha ne olsun maşallah herşeyi yapmışsınBana Bi tembellik geldi bugün sanırım
Ev topladım mutfak ve balkon temizledim çamaşır attım makinaya, bulaşık makinası boşalttım oturdum, başka bişii yok, şimdi yemek yapacağım daha
spora başlayamadım henüz
Bakim grup ne alemde dedim, şimdi yemek yapıp sonra koşu bandına çıkacağım
Tesekur ederim hamdolsun ıyim.bende :) evt benim kuzum 30 a bise kalmadı vallahaafiyet olsun canım
olsun canım verırsın
iyi canım sen nasılsın resimdeki senmısın yaş kaç
Tesekur ederim canım benimAfiyet olsun canım,güzel menü
Afiyet olsun canım,güzel menü
Hay masallah seninkiilerede canim pespese doguranlar 2 de kalmis :)) hayırlı evlat olsunlarAllah bağışlasın kuzucuklarinizi.
Çocuk muhabbetine ben de gireyim kaçırmadan
İki bebem var benim de.
Büyük oğlum 23
Küçük oğlum 22
Hahahha senin 19luk kızmıydı benim kız 21 olan 19luğum erkek. anneye düşkün olan senin kıza kaldi sansinizaAbla kertelim bu cocuklari
O işi hallettik dünür büyük bendeÇocuklar kertin bizi desin olur kuzum...
Küçük oğlum anacı biraz onu tavsiye etmem. Gelin kızımi bdvlere düşürmeyim kıyamam....
Benimkilerde hic bir şey secmez cok rahatnoluyo büyütmek. bende tam tersine ellerinden aliodum onlar küçükken :)))Yesılmercımek çorbasımı yoksa salatasımı oluyo?. Çocuklar makarnayı sevıyo hele yemek seçmeyen çocuga bayılırım.
Bende ertesi gün iş yoksa sabah mutfaktan cikmadan yemegimi yapip cikmaliyim. Ama Ertesi gün iş varsa zaten 1 gece önceden yapiyorum eve girer girmez yemekle uğraşmamak için yorgunkenKahvemi içtim suyumu içiyorum canım ne yemek yapıyorsun bakalım. Benım dünden yemeğim var. Ben yemeğimi sabahtan yaparım hep daha kolay oluyo yemek hazır olunca işi de düşünmüyorum ben.
Burdaysan proofile koyuyorum simdi :))Yemek yürüyüş derken anca girdim kaptanım
Afiyet olsun canım3litre su,3kahve dahaZipzip-
Maşallah sana kuzu çok küçük ve çok güzelmişsinBurdaysan proofile koyuyorum simdi :))
Tesekkur ederim canım guzel sozlerin için ❤❤Maşallah sana kuzu çok küçük ve çok güzelmişsinRabbim bahtinida güzel etsin kuzu elifler narin ve güzel olur tezimin bi kanıtı daha maşallah
Evet canım geldi. Teşekkürler.Rozet istedim kizlar hayirli olsun hepinize
Evet canım benimde büyük kızımın ismi zeynep senaHoşgeldin canım
Sena zeynep kızların mı? Benim kızımın adı da zeynep sena
Afiyet olsun canım18.00 yicem :) yazayimda fazlası olmasın
Afiyet olsun canım3litre su,3kahve dahaZipzip-
Teşekkürler canım. Geldi.Rozet istedim kizlar hayirli olsun hepinize
Çok konuşmuşlar yineDaha günü bitirmedik Ne bu geçmiş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?