Sağol kuzum cümlemizin evladını kolay gelsinMasallah Allah bağışlasın canım
Iyiyim canım yemek yapıyorum sen napiyosun
Yesilmercimek yemegi yaptim busefer ama onumuzdeki haftaa salata yapicam hem toktutuyo,cocuklarin vazgecemeyicegi şey makarna zatenYesılmercımek çorbasımı yoksa salatasımı oluyo?. Çocuklar makarnayı sevıyo hele yemek seçmeyen çocuga bayılırım.
Bizimle devam edeceksen haftaya sanada isterim canim
Kahvemi içtim suyumu içiyorum canım ne yemek yapıyorsun bakalım. Benım dünden yemeğim var. Ben yemeğimi sabahtan yaparım hep daha kolay oluyo yemek hazır olunca işi de düşünmüyorum ben.Masallah Allah bağışlasın canım
Iyiyim canım yemek yapıyorum sen napiyosun
Haa tabıı kı kaptanım durmak yok yola devam Allahın izniyleBizimle devam edeceksen haftaya sanada isterim canim
Simdi gidecekler olunca isteyemedim
Tamam canım o zaman haftaya bir kac kisiye daha isteyeceğim birlikte isterim .Haa tabıı kı kaptanım durmak yok yola devam Allahın izniyleyanınızdayım. Kilolar gidecek.
Afiyet olsun canımYesilmercimek yemegi yaptim busefer ama onumuzdeki haftaa salata yapicam hem toktutuyo,cocuklarin vazgecemeyicegi şey makarna zaten
Tamam canım olurTamam canım o zaman haftaya bir kac kisiye daha isteyeceğim birlikte isterim .
Ugrastirmaylim adminleri simdi
Mavişim sen tek tabanca mısınAllah bağışlasın; erken yol alanlar giriyor muhabbete
Amin sagol canımSağol kuzum cümlemizin evladını kolay gelsin
Afiyet olsun canımKahvemi içtim suyumu içiyorum canım ne yemek yapıyorsun bakalım. Benım dünden yemeğim var. Ben yemeğimi sabahtan yaparım hep daha kolay oluyo yemek hazır olunca işi de düşünmüyorum ben.
Bir kızımız var çok şükür. Yaşım 34 ama olsun çok şükür.Geçen sene aralık doğumlu :) Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.Mavişim sen tek tabanca mısın
Bana Bi tembellik geldi bugün sanırımKızlar nasılsınız napıyosunuz?
Afiyet olsun canım18.00 yicem :) yazayimda fazlası olmasın
Kolay gelsinBana Bi tembellik geldi bugün sanırım
Ev topladım mutfak ve balkon temizledim çamaşır attım makinaya, bulaşık makinası boşalttım oturdum, başka bişii yok, şimdi yemek yapacağım daha
spora başlayamadım henüz
Bakim grup ne alemde dedim, şimdi yemek yapıp sonra koşu bandına çıkacağım
Bende yemek seçmeye çocuğa bayılırım, birkaç yemek istemez her insan normaldir de benim ufak kız nerdeyse belli şeyler dışında bişii istemiyor,Yesılmercımek çorbasımı yoksa salatasımı oluyo?. Çocuklar makarnayı sevıyo hele yemek seçmeyen çocuga bayılırım.
kuzum persembe tartlmistim ..yazdigimiz dusundugum mesaji tum mesajlarim bolumden kontrol edince atmadigimi gordum .. bu hafta cam kapi dolap ici temizlik ve misafir olunca 4 gun çöp oldu malesef ..sabittimSagol canım naptın tartıldınmı?
Sağol,Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?