- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aynen 90 san 2.5 3 ya da 4 bolunecekYok bugün bitti artıkKahvaltıda ve öğlen efsane öğün çıkarmıştım aslında ama annem kalanları akşam yemeğinde masaya çıkarınca içimdeki canavarı durduramadım
Bu arada ben listeden cıkarken 87,5 idim.Şimdi misal 90sam +2,5 ile mi girecem. Arkadaşlar taşlamasın sonra
Yok bugün bitti artıkKahvaltıda ve öğlen efsane öğün çıkarmıştım aslında ama annem kalanları akşam yemeğinde masaya çıkarınca içimdeki canavarı durduramadım
Bu arada ben listeden cıkarken 87,5 idim.Şimdi misal 90sam +2,5 ile mi girecem. Arkadaşlar taşlamasın sonra
Yazdan beri var aslinda bu rozer seyside ilk çıktığında aldik
Gene anlamadımAynen 90 san 2.5 3 ya da 4 bolunecek
Izne ayrilinca insallah gitmez zeynoYazdan beri var aslinda bu rozer seyside ilk çıktığında aldik
Sen o zaman izne ayrilmistin sanki :)
Bu sefer denk geldi sanslisin yine
Guzel menu afiyet olsun canim ❤❤Menum
Sabah
2 catal patatesli yumurta
1 ks tulum peyniri
2 dilim beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalik
Maydanoz
1 dilim ekmek
Ara
5 kuru üzüm
10 kuru dut
Aksam
6 ks etli bamya
3 ks pilav
Aci biber
1 br ayran
2 lt su
Cikar icindekileri wcye cumaya kadarGene anlamadım2 kilo aldım diyelim,4e bölündü diyelim yine +500 ile girmiş olacam yani? Hahaha bu hafta zaten işler bir tuhaf,ben hiç takımı sabote etmeyim.Bi snraki hafta kısmetse
Ben sana anlatayim durumu bir ara canimGene anlamadım2 kilo aldım diyelim,4e bölündü diyelim yine +500 ile girmiş olacam yani? Hahaha bu hafta zaten işler bir tuhaf,ben hiç takımı sabote etmeyim.Bi snraki hafta kısmetse
Afiyet olsun canım,güzel menü.Menum
Sabah
2 catal patatesli yumurta
1 ks tulum peyniri
2 dilim beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalik
Maydanoz
1 dilim ekmek
Ara
5 kuru üzüm
10 kuru dut
Aksam
6 ks etli bamya
3 ks pilav
Aci biber
1 br ayran
2 lt su
Bu gün iyi günümdeyim şans benden yanaYazdan beri var aslinda bu rozer seyside ilk çıktığında aldik
Sen o zaman izne ayrilmistin sanki :)
Bu sefer denk geldi sanslisin yine
Daha ne olsun zeyno kapi gibi rozetin varBu gün iyi günümdeyim şans benden yana
Wcye gitse aslinda anlicak şuanda beyni doluBen sana anlatayim durumu bir ara canim
HahhaahCikar icindekileri wcye cumaya kadar
Artık ölsem de gam yememDaha ne olsun zeyno kapi gibi rozetin var
Gerekirse yemeee yap mücverlerini yeee pirasa,ispanak,kabakHahhaahYahu tüm hafta çıkarsam ancak çıkar ama bi de hiç yememem lazım
Salla sallaArtık ölsem de gam yemembir südyen de ben sallayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?